asystent hodowli

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zletrafileskotku, 6 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zletrafileskotku

zletrafileskotku Hrabia forum

co to jest? i jak to ogarnac?

Rennnnie lubi to.
  2. śliczna009

śliczna009 Forumowy żółtodziób

tez nie wiem co, czekam na odpowiedz

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Asystent hodowli to pomocnik w oazie miłości, dzięki tej opcji możesz ustawić wybraną ilość hodowli.

Tutaj znajdziesz wszystkie informacje: >>klik<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. zletrafileskotku

nie rozumiem, wsadzam zwierzęta, a to mi mowi ze mam ich za mało.

5. SMOD_Atena

Jeśli masz za małą ilość zwierząt hodowlanych czy też zwykłych to nie uruchomisz hodowli, do każdej potrzebne są 4 zwierzęta oraz 2 jednostki super paszy. Może komunikat mówi o braku perfum, albo wstawiłaś 132 hodowle i nie ma więcej miejsca na kolejne?
    Sprawdź to proszę, ewentualnie zamieść tutaj screen jak wygląda ta sytuacja?

6. zletrafileskotku

no wiem przecież, wkleiłam 4 zwierzki, perfumy mam xD i na co komu taki asystent? xDDD

7. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Asystent hodowli jest "wygodnym" rozwiązaniem szczególnie podczas eventów hodowlanych i pewnie dlatego Gracze z niego korzystają :) Nie musisz wkładać zwierzaków do oaz pojedynczo, możesz od razu rozpocząć określoną ilość hodowli, co zdecydowanie oszczędza czas i klikanie myszką.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

8. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.