Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. darbus1961

darbus1961 Naśladowca mistrzów

Rozumiem dzięki

janekkostuchna lubi to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Kończę dzień z ilością 503 kanistry, ponad 4 tys. lnicznika i osiągnięcie lvl 400 na Baha [​IMG]

3. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Przerzucaj, ale pamiętaj o odświeżeniu - przelogowaniu bo nie zadziała.

leloszek373 lubi to.
  4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Warto też pamiętać o tym, że przerzucanie jednego jaśka jest pozbawione sensu.
    Jedna sztuka nic nie daje, musi być chyba co najmniej 20.
    Przykro mi.

leloszek373 lubi to.
  5. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

Zzizzie warto też pamiętać że pozbawianie kogoś nadziei na parę wypadajek więcej jest też bez sensu.
    ps, skąd ta liczba co najmniej 20 jaśków?

annagabi lubi to.
  6. zzizzie

A nie wiem, ja nie jestem specjalistką od jaśków, bo jedynego, jakiego miałam (chyba w jakimś evencie czy kalendarzu dawali) natychmiast oddałam.
    Ale tam wyżej w tym wątku jest mowa o min. 18, a tak w ogóle to najlepiej ponad 30.

Fragmentu o odbieraniu nadziei nie rozumiem - cóż to wszystko ma wspólnego z nadzieją...?
    Chodzi o szanse na zwiększenie wypadalności - przy jednym jaśku te szanse są zerowe.
    Więc po co wprowadzać ludzi w błąd...?
    Żeby się później oburzali, że im jasiek nie działa...?

leloszek373 lubi to.
  7. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

elou potwierdzam niestety że zabawa z pojedyńczymi JC przynajmniej u mnie kompletnie nic nie dawała ....szkoda zwyczajnie na to czasu

8. zzizzie

Pamiętam taką przemądrą dyskusję na ten temat w którymś poprzednim eventowym.
    Jasiek zwiększa o bodajże 5% nie liczbę wypadajek z pola, na którym stoi, tylko szansę na te wypadajki.
    Więc jeśli szansa wynosi powiedzmy 10 sztuk, to z jaśkiem będzie 10 +5%... super wzrost.
    Przypominam - to nie będzie 10,5 wypadajki zamiast 10... to będzie tylko o 5% większa szansa, że może przy sprzyjających wiatrach te 10 wyleci.

leloszek373 i maryla51 lubią to.
  9. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Po wczorajszym dniu miałam 401 wypadalców, czyli nie najgorzej, zamierzony plan powinien się udać, chyba że przykręcą kurek
    aktualnie rozegranych 19 pozycji pierwszego wyścigu :D

leloszek373 i dotikampo lubią to.
  10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

wypadajek 539:D luzikxD badyl rozsiany;) czyli metoda na leniwca popłaca :p:p:p:p

leloszek373, SperanzaE oraz dotikampo lubią to.
  11. donama16

donama16 Forumowy żółtodziób

U mnie około 100 wypadajek z noc ,stan ogólny 258 sztuk . nie wiem czy płakać czy się śmiać . Co ewent to gorzej ,nigdy tak nie miałam . :cry:

12. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mam 701wypadajek i 22619 badyla myślicie,że wystarczy mi już rośliny

leloszek373 i olgs3 lubią to.
  13. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

Zależy jaki masz plan paliwowy, mój wymaga prawie 26 tysi terrorbadyla

leloszek373 lubi to.
  14. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

mam 16 paliwa delukx a nie mogę odpalić samolotu ,bo wszystkie strzałki są szare ,czy coś zrobiłam nie tak ?

15. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Powinno wystarczyc ,pewnie wszystkiego razy dwa nie bedziesz zbierac, jak zabraknie zawsze mozna dosiac.Umnie2 ruchy i koniec 1 wyscigu.

leloszek373 lubi to.
  16. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Paliwo de lux można użyć tylko na krok z prezentem. Na każdy inny trzeba mieć zwykłe bądź XL.

abc2016, leloszek373 oraz olgs3 lubią to.
  17. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

dzięki zrobię jeszcze xl,może pójdzie

leloszek373 lubi to.
  18. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Witam wszystkich po porannych zbiorach z jagódek i imbiru 158 wypadajek z 6 pół przy czy wodospady mam tylko 4 części

W sumie 540 kanistrów na paliwo

dotikampo lubi to.
  19. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie da się używać tylko de lux, trzeba mieć przynajmniej zwykłe - na pole bez nagrody nie użyjesz super paliwa, musisz mieć też inne.U mnie prawie 2 wyścigi zaliczone, nie jest źle. Super pola jednak pomagają. Miłego dnia.

olgs3 i SperanzaE lubią to.
  20. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Moze ktoś wie czy jak dam paliwo delux to itemy będą podwójne ?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.