Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Masz w zapasie tych hamaczków? To poproszę:pxD
    Kolejny odpuszczam:)

bogusiania i gosiagosia60 lubią to.
  2. koniu007

koniu007 Czeladnik forum

A u mnie tylko po 480 chodzi słonecznik :(

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Targ nr 3 -537 słonecznik

4. malgos63

malgos63 Stały bywalec

237 kanistrówo_Ochyba nie najgorzej;)

5. Kloni17

Kloni17 Książę forum

Ufff mam 288 wypadajek to chyba ładnie

6. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

281 paliwa, slonecznik u mnie po 525

7. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie wypadajek 240, a cena słonecznika skoczyła juz do 960 SG :)

8. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

53 wypadajki , bo rano siadlo tyle bonusow ze ogarnalem cala farme a nie tylko mroczne polany haha

9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

No to się zirytowałam po raz drugi i trzeci w przeciągu kilku chwil... nie dojść że mi wyłączyli misje mroczną przed czasem to jedno pole goryczki okazało się puste... nie wiem czy zapomniałam go wczoraj zasiać czy jakiś błąd... to teraz zebrałam parę drzewek w wodospadach i lecą tam kanistry a nie ma nic o tym w poradniku, gdybym wiedziałam nie zebrałabym wodospadów rano...

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2018
  10. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

152 wypadajki no cóż nie za mało nie za dużo

11. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Roślinka z dopalaczami rozsiana, za godzinkę zbiór. :) Przygotowania do eventu na szczęście nie poszły na marne. :)
    Nocny goździk połączony z melonem, pnączami i JC dał taki oto kanistrowy wynik:
    Zdziwiło mnie tylko to, że wypadajki leciały też w strefie Kryształowych Wodospadów, ale dzięki temu jest ich w sumie więcej na start... :p o_O

12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Widziałam rano u Anglików, ze wypadajki mają wypadać też z Wodospadów, ale zapomniałam zgłosić uwagę do FAQ... :oops:

Czekam na szarotkę na farmie, ale na wyspach kolczoch bardzo ładnie się spisał. Jak dalej tak pójdzie, to będzie można szaleć z lux paliwem:)

13. Katheyla

Katheyla Czeladnik forum

u mnie na jednym polu też połowa pusta, mimo że na 100% była cała zasiana

.Robaczek. lubi to.
  14. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Ciut gorzej,ale uważam,że wynik niezły :)
    scrennów dziennika nie chce mi się robić

15. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

275szt wypadalców. Plan na 1 wyścig tez zrobiony

niebo016 lubi to.
  16. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

wow ładnie

Dotti lubi to.
  17. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

a jakie posiadasz pnącza, że aż tak piękny wynik? ja miałam melon z dziką różą i wypadło 226 kanistrow

18. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Ja screeny dziennika zrobiłam je raz - więcej nie będę - za dużo z tym roboty. xD
    Wynik również bardzo ładny. :) Z użyciem JC jak mniemam? :)
    Na start jak znalazł - teraz tylko rozsiewać roślinność i zastanawiać się nad strategią. Ja nadal w sumie nie wiem, które nagrody chwytać, z których rezygnować, a które podwajać, ale znając życie Miecio i Przydaś pewnie wezmą górę i będę starała się zebrać jak najwięcej tego, co uznam za przydatne. ;)

Zimowy czar, pnącze wpływające na wypadalność wszystkich przedmiotów oraz dwa pnącza wpływające na wypadalność narzędzi, tj. Komiks (odcinek 8 ) i Gra w kości 2. ;) Ale myślę, że pnącza wpłynęły na ten wynik w mniejszym stopniu niż John Cytryna - oczywiście w dużej ilości, pojedynczo nie zadziała. :)

19. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

W sumie chciałam pokazać niedowiarkom działanie JC,ale mi się odniechciało :)ja wiem,Ty wiesz i to wystarczy :D
    A mojej cudownej najlepszej Sąsiadce wiekuiście będę całować pierścień za ten dar :inlove:
    Mam nadzieję Kochana,że to przeczytasz :inlove:
    Teraz rozsianie ,a później pomyślę nad strategią :)

20. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

z gożdzików i melonow tyle ci wypadło? jakie pnacza pomagają w wypadjkach?
    ja mialam repe 19.30 min rosniei melony na baha i tylko 281 karnistrów mam

wiecie co dziwne cos u mnie jc mi zniknął z farmy . teraz go zaczełam szukać po tym jak jc pomogł ci wypadajkach . wiem ze go miałąm bo z wesołego miasteczka go brałam:eek:dziwne rzeczy sie dzieja

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.