Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

W takim razie przekonałaś mnie...bo ja tego tak nie widziałam a na miotle z miotłą to tez umiem całkiem nie źle latać...

2. niebo016

niebo016 Generał forum

Nie zapomnijcie dać ulepszacza na słonecznik , jeśli go chcecie wysiewać. Z czantejem będzie 5 sztuk zbioru.

eliza9070, Zwierzaczek2311 oraz hlnrys lubią to.
  3. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Chyba jednak bede siala slonecznik na sprzedaz, nadrobie troche SG, dziekuje za rade :)

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Moje chęci to ok. 2500 wypadajek i ok. 30 tys. eventówki. Teraz tylko zredukować chęci do możliwości i będzie dobrzexD
    Patrzę na podsumowanie potencjalnych wymagań (doceniam i dziękuję:inlove:) i myślę, że jakieś 1500 - 2000 wypadajek powinno wypaść w trybie "normalnym". Nie wiem czy jest sens je dorabiać... zastanowię się w trakcie...

olgs3, abc2016 oraz frixi77 lubią to.
  5. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Tak , tak potwierdzam. Z chutnejem i stroikiem wiosennym mamy 5 sztuk słonecznika z małego pólka, :)

niebo016 i abc2016 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

zazwyczaj nie mam cierpliwości i co uzbieram to oddaję od razu. W tym evencie będzie inaczej. Wysieję 20 tys eventówki i potem zbieram na maxa kanistry. Na dobę przed końcem eventu zobaczę ile czego mam i wtedy lecę swoim planem albo będę modyfikować. Bo jak będę robić na bieżąco to mogę się przeliczyć co nieco. Tym razem spróbuję zrobić event na spokojnie z głową :)

7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

a ja zdecyduję pod koniec, jak zobaczę ile mi wypadajek wyleci

8. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Czyli co myslicie ze lepiej najpierw wysiać badyla a pozniej dopiero krecic kanistry ?? A ja mialam plan ze na bieżąco ...:)

abc2016 lubi to.
  9. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

zwykle sieje eventówke najpierw (bo szkoda mi czasu kiedy działa CMJ), chyba, ze jest bardzo krótka eventówka, to na noc sieje coś na 8 godzin,
    ale 6 godzinna, to można posiać na noc bez wody i zdąży się człowiek wyspać ;) chyba że ktoś potrzebuje 12 godzin snu, to już niech sieje włośnice na noc....
    ale każdy zrobi jak mu wygodniej :)

10. aisunel

aisunel Generał forum

Niby stary kotlecik,ale zdecydowanie smaczniejszy:eek:.Pewnie ze Ci z gold karta robic nie musza;)Pnacze uuu,dubletyciekawe,zamieszanie olbrzymie przy podwajaniu bedzie:D.Bez kuponikow lepiej slonecznik siac:).Taka se pracowita innosc:p

Ostatnie edytowanie: 7 marca 2018
  11. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

siedemdziesiąta pierwsza :sleepy::pxD
    Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać xD
    Event oczywiście robię.
    Czasu mam mało. Pnącze fajne, ale nie wiem czy się uda zdobyć. Niemniej jednakowoż będę walczyć :)

12. anna0089

anna0089 Książę forum

siedemdziesiąta druga ;)
    Jak czytam jak lekko liczycie około 2000 wypadajek to chyba ja wezmę łopatę i się zacznę budować pas startowy, poprzednie 1200 to był dla mnie maks a teraz:cry: no zobaczymy

dotikampo i marmlada lubią to.
  13. -galonzia-

-galonzia- Zaawansowany

ja juz zgarnelam 5 milion za slonecznk

14. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie plan prosty:D produkcje jedynie biopaliwa xl:p nie mam zamiaru szalec:wuerg: po upiornym obiadku:cry::cry::cry: kac eventowy pewny:eek: wiec nie dam sie zwariowac xDxDxDxD:p

bogusiania i dotikampo lubią to.
  15. danusias23

danusias23 Książę forum

Cena słonecznika 780 SG na moim targu- sprzedawać czy czekać?

olgs3 lubi to.
  16. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Tyle czasu gram a zupełnie zapomniałam o tym bonusiku :)

Ja bym poczekała aż przebije 1000 sg :)

olgs3 lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie robię-boje się latać,więc hamaczek [​IMG]

18. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

U mnie 895 warto poczekac do rozpoczecia ewentu.Duzo farmerow nie czyta poradnikow i umnie bum zaczyna sie po rozpoczeciu ewentu.

gosiagosia60 lubi to.
  19. kkowalczykzdw

kkowalczykzdw Czeladnik forum

event póki co mi się podoba, chociażby dlatego, że jestem już 6mln SG do przodu za słonecznik:)
    oby tak dalej

20. nikolcia30

nikolcia30 Mistrz forum

Witam nie było mnie sporo czasu niestety real odstawił mnie od gry na dobrych pare miesięcy

dziś postanowiłam wrócić i zacząć zabawe jeszcze raz i trafiam od razu w event :)

czy go będę robić jeszcze nie wiem z koła wylosowałam bonus + 100% zbiorów przez 24

jak ogarnę o co chodzi to kto wie może się skusze

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.