Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja tam zadowolona z tej pomyłki w TS-ach, z Wolframu dostałam moje pierwsze nosorożce :)

2. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

To ja też jestem zadowolona, bo dzięki tej zawrotnej cenie słoneczników na targu, skończyłam wreszcie "Zawody rolnicze". :inlove:
    Pewnie dałabym radę i bez tego dokończyć ale nagle się obudziłam, dzięki temu pytaniu w poradniku i się udało.

wolf031973, leloszek373 oraz Dybilas4 lubią to.
  3. savinka36

savinka36 Okazjonalny autor

A ja z wolframu papugi++, panda i 2 wielbłądy pomarańczowe otrzymałam .

leloszek373 lubi to.
  4. aneczkaandzia

aneczkaandzia Czeladnik forum

evencik zakonczony wczoraj, pnacze smiga :) wypadajek w nadmiarze jakies 250 a rosliny zostalo jakies 1200 :p event fajny oby wiecej takich ;)

5. eldena

eldena Młodszy ekspert

Event skończony ale przegapiłam w nim drzewko srebrzyste. Czy jest jakaś możliwość odzyskania go?:(

6. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No niestety nie ma możliwości powrotu do przegapionej nagrody, samolot leci tylko do przodu, niestety nie wraca;)

-agax3- i leloszek373 lubią to.
  7. grzesiek26

grzesiek26 Czeladnik forum

Proszę o poradę nadwyżkę lepiej przerobić na jakieś paliwo czy zostawić tak jak jest?? Co będzie bardziej opłacalne przy wymianie poradźcie proszę

8. Jowi357

Jowi357 Czeladnik forum

Dlaczego event Asy przestworzy nie został przedłużony?

9. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

właśnie wymieniono kanistry i powiem wam, że w sumie wypadło u mnie prawie 3200 kanistrów o_O bez kropelki SN rekord pobity!

-agax3- lubi to.
  10. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Nic straconego, to drzewo jest do zdobycia w spółdzielni w zadaniu "Ciężka noc". Na samym końcu zadania ;)

-agax3- lubi to.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za wszystkie Wasze opinie, event zakończony, tak więc wątek zamykam i archiwizuję.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.