Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

Uzbierałam zaplanowane i potrzebne 2500szt wypadajek. Liczę sobie jesze raz moje trasy gdzie mogę podwoić nagrody (bo wiadomo że jeszcze ze 300 czy nawet 400 kanistrów wpadnie do koca eventu).
    I coś jest nie tak. Już po zwiększeniu (rozbudowaniu mojej zaplanowanej trasy) wychodzi m,i że potrzeba 1600 kanistrów o_O i chyba coś źle policzyłam więc wszystkie trasy muszę zrobić i rozplanować od nowa 8) przeliczyć :wuerg: masakra. Jeśli wcześniej się walnęłam to okaże się, że większość nagród uda mi się podwoić.
    W ramach testu przelecę się trasą numer jeden i spr czy trasa będzie się pokrywać z tym co zaplanowałam. Ehhhh :oops:

2. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ja tam staram się nic nie planować:), z moich planów przewaznie nigdy nic nie wychodzi:)

pretorianka i jagódka133 lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Sprawdź. Moja trasa wymaga 2500 wypadajek, ale podwajam dużo nagród - dobrze ponad 50%.

4. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

No to wyładowane na 5 i koniec

0olimpia0, pretorianka oraz jagódka133 lubią to.
  5. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Jeszcze 25 kanistrów i koniec ,to już jutro .Trochę rozbudowałam pierwowzór tras ale mam przez to więcej dobroci za darmo.

pretorianka i jagódka133 lubią to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

walnęłam się i dzięki temu podwoję dużo dużo więcej nagród :D liczyłam tylko na SP, ZB, kupony i nowe zagrody i drzewka. A tak na chwilę obecną podwajam SN, PD, Gwiazdki, deski, imprezówki, farmarki, duchy xD :cry: czyli większość nagród ale numer :p i mam problem bo jeszcze 100 kanistrów zostało i zbytnio nie mam już czego podwajać. :eek: SG?? w sumie lepsza taka niespodziankowa pomyłka niż w drugą stronę 8) bo dopiero by była draka.

7. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Podwoiłam co się dało. Nawet kupony na kombajny.xD Tak się rozpędziłam, że wszystkie itemy też mam podwójne. :cry:xD

I koniec fruwania. :p A szkoda xD

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Jak pamiętałam, to podwajałam ;)
    Najważniejsze, że do końca doleciałam i event mam za sobą. Teraz zostało sprzątanie i błogie hamaczkowanie :)
    Gratulacje dla tych, co skończyli.
    Powodzenia i wytrwałości dla latających :)

9. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

lepiej nie stawiac nagród z eventu-:)) Mając je na pasku masz jakąs nadzieję.....a tak postaiwsz i sie rozczarujesz. Moze kiedys nabiora wartości muzealnej ???-:)))

Honorat., tigre oraz jamarkus lubią to.
  10. majka47

majka47 Komisarz forum

Super! PT uruchomiło mi pnącze i jeszcze przeprosiło,co prawda trochę na tym straciłam od wczoraj,ale jest mi miło,bo potraktowano mnie poważnie.Pozdrawiam wszystkich latających.

11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

podwoiłam też sporo nagród (wszystkie które chciałam) i zużyłam do tego 2431 kanistrów, ale już dawno skończyłam latać i teraz się lenię (nastawiłam drzewka na czasówkę do jednej z tych nowych misji....)

olgs3, -agax3- oraz dotikampo lubią to.
  12. widlobrody

widlobrody Mieszkaniec forum

Witam
    moje pnącze PT uruchomiło dzisiaj:)
    Pozdrawiam

-agax3- lubi to.
  13. hanrietta

hanrietta Czeladnik forum

Moje tez uruchomiono dzisiaj:D

14. gojda72

gojda72 Okazjonalny autor

witam...kiedy uruchamiają pnącza bo ja zakończyłam ewent ,a na pnącze nie mogę dodać itemów ?Czytając forum to wnioskuję ze musimy każdy indywidualnie pisać do PT o uruchomienie pnącza /;)

15. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Jakim paliwem odblokowałaś pnącze? Jeśli de lux, to musisz napisać do PT.
    Jeśli każdym innym, to spróbuj się przelogować, powinno zadziałać.

Marrylan lubi to.
  16. szarlotka7711

szarlotka7711 Zaawansowany

Mam zrobione 1 biopaliwo a nie moge go użyć :( Jak to zrobić ?

17. gojda72

gojda72 Okazjonalny autor

przelogowałam się i nie działa ...a co do paliwa to nie pamiętam jakie dałam więc piszę do PT ...dziękuję i pozdrawiam :)

18. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Poczytaj Ogłoszenia - TL_Mouse wszystko wytłumaczyła..

19. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Biopaliwo ðelux działa tylko na te kroki które są nagradzane. Na pierwszy krok na pewno nie podziała.

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2018
  20. juras

juras Weteran forum

Kliknij w czerwony samolocik i skorzystaj z możliwości jakie zobaczysz;)

abc2016 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.