Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

tu i tu oraz tu! jest odpowiedź 8):) ogólnie polecam czytanie poradnika do eventu :) lub tego wątku właśnie

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2018
  2. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

powiem tak ciśnienie mi skacze jak widzę 100 raz to samo pytanie. Ludzie czy wy macie problem z czytanie ze zrozumieniem??? Przecież tego w podstawówce uczą.
    Co innego jak ktoś przeczyta i nie zrozumie. Zdarza się każdemu. Ale co innego gdy ktoś leci na łatwiznę oczekuję pomocy, a potem wielka obraza majestatu bo nie dostał odpowiedzi. A na tej samej stronie kilka postów wyżej jest odpowiedź. Proszę ludzie myślenie nie boli.

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

z goździka wyleciało 52, 53 i 53 wypadajki, te 52 to na leśnej, także całkiem ładnie, obecnie mam 428 wypadajek i zrobione 24 kroki pierwszego wyścigu, eventówka sobie rośnie na baha :D

4. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Zakończyłam 3 wyścig:D Paliwo się skończyło:pEventówka na polach gdzie się da a wieczorem pewnie coś dłuższego;)

5. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Zakończony 3 wyścig na stanie 178 wypadajek prawie 3 tys roślinki,ale dalej polecę po zbiorze za 1:30

6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Mam 28 kroków w 2. wyścigu. Wyliczyłam sobie ile mi potrzeba do skończenia tego i na razie brakuje mi tylko eventówki.
    Za niecałe 2h zbiórka z 4. pól, bo na jednym przez pomyłkę cebulę wysiałam ale w sumie strata to żadna, bo trochę kanistrów wypadnie.

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jestem w połowie ostatniego lotu,więc jutro będzie koniec.Fajny event :)

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja się bardzo cieszę, że można w tym evencie zdobyć młoty. Kiedyś przez przypadek oddałam je do jakiejś misji z narzędziami (jeszcze nie rozkminiłam wtedy, że będą potrzebne do rozbudowy. Wiertarek mam ponad 20, a tych młotów ciągle brak.

9. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

mi zabrakło do skończenia iventu dwóch maluśkich kroczków posiałam do jutra roślinki tak więc muszę czekać,ale przez to 2x100% do stodoły to dużo za dużo nasiałam iventówki

10. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

U mnie na spokojnie.
    Stan po drugiej dobie zabawy:

Brakuje ok. 100 kanistrów do dziennej normy.
    Nic to.
    W razie "W" kasztanek czeka.:p

11. leloszek373

leloszek373 Hrabia forum

Witam,właśnie ukończyłam 4 bieg:D

12. niebo016

niebo016 Generał forum

Jestem w połowie 3 wyścigu:music:, zwykle robię kanistrów "po trochu":music: . Zwykle z eventówki wylatuje około 50 sztuk. Deluxe jest łatwe do ogarnięcia :p

gretag i olgs3 lubią to.
  13. Dotti

Dotti Wielki mistrz forum

Witam wszystkich. :)
    U mnie jutro będzie po evencie. :) Wypadajki w komplecie, wystarczy dosiać jeszcze tylko trochę lnicznika. Poszczególne rodzaje potrzebnych mi paliw podliczone, także wszystkie wyścigi wykonam - po wytworzeniu paliwa - za jednym zamachem. ;)
    A potem w końcu wystawię na pola tajemniczości, bo trochę się tego w ostatnim czasie zebrało i nawet nie było kiedy sprawdzić, jakie to cudaczne żółtości i pomarańczowości z nich wyrosną... A nóż-widelec trafi się taki skarb jak drogocenny żółty kurnik, a ja żyję tutaj w ubóstwie i nieświadomości? :pxD

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Ostatni wyścig zaczęłam po pnącze

15. Martulutek

Martulutek Młodszy ekspert

Czy to tylko ja jestem taka mądra? Wszystko przeznaczyłam na biopaliwo deluxe, nie doczytałam poradnika :/ hehe , wyszło mi 51 kanistrów :p

md_m, AngelGina oraz gretag lubią to.
  16. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Polatałem dzisiaj trochę i skonczyło mi się paliwo na ostatniej prostej. Jutro obiecali dostarczyć kanistry z paliwem więc zaliczę kurs pilota :)

17. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

Lecę 4 wyścig...coś tam dzisiaj jeszcze polatam ale na noc goździki posieję, może uda się na spokojnie w weekend skończyć

leloszek373, kasiag33 oraz AngelGina lubią to.
  18. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

2 skończone 3 zaczęty może uda się dolecieć na czas

leloszek373 lubi to.
  19. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Witam, 4 wyścig skończony. Teraz cebula na noc i chyba da się skończyć.

kasiag33 lubi to.
  20. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Nie robię i wrednie zarabiam na słonecznikach 8)
    Dzięki temu zdobyłam w parę minut 14 gwiazdek w misji Pożytek ze słonia bo musiałam kupić sporo maseł a każde kosztuje ponad 30.000 o_O

Ostatnie edytowanie: 9 marca 2018
    kasiag33 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.