Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 6 marca 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Dwa wyscigi skonczone , trzeci rozpoczęty ... nie wiem czy dobrze w sesie czy duzo czy malo ale chyba jak na poltorej dnia eventu to caalkiem calkiem jak dla mnie heh
    Paliwo krece na bieząco ,patrze jakie akurat najbardziej wydajne jest ... kilka nagrod wzielam sobie x2 no i oczywiscie itemy :)
    W sumie juz bym chciala zeby sie skonczylo hehe nie lubie jak badyl rosnie tak dlugo :p

Cześć posta usunęłam, która nie dotyczyła obecnego Eventu
    MOD_DaMa

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 marca 2018
  2. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Ten event robię po raz pierwszy, musiałam " być na przerwie" gdy był poprzednio. Na razie idzie powolutku ale zaczyna mi się podobać. Zrobię oczywiście ile się da, może nawet zdobędę pnączexD. Powalczymy, zobaczymyxD

Dybilas4 i edytka1978 lubią to.
  3. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

2 wyścig zakończony
    Ja tam nie biorę podwójnych itemów bo nie mam gdzie ich dawać i nie są mi potrzebne

Cytat poprawiłam na zgodny z oryginałem.

MOD_DaMa

4. czeresnia82

czeresnia82 Czeladnik forum

nie mogę zmienić lotu samolotu góra -dół .jak to zrobic chciałam nagrody z górnego rzędu i nic nie reaguje

5. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

a masz biopaliwo zrobione?

6. czeresnia82

czeresnia82 Czeladnik forum

oczywiście

strzałki nie reagują

Posty połączyłam, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji Edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.

Polecam w szczególności: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń
    MOD_DaMa

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Które konkretnie strzałki nie reagują...?
    Jeśli chcesz zmienić dół - góra, to do tego jest przycisk z tyłu za samolotem.

8. -Helios100-

-Helios100- Czeladnik forum

A ja w ogole nie moge wystartowac, mam po kilka sztuk kazdego paliwa a strzalki wszystkie na szaro :(

9. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

kliknij na samolocik

10. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Trzy loty zaliczone bo na resztę brakło paliwa. Może jutro uda się wystartować jak będzie lepsza pogoda i dowiozą paliwo :)

11. anna0089

anna0089 Książę forum

a ja jestem mile zaskoczona, wiatr rozwiewa włosy, pilotka nie uciska, pola umykają dołem, jest odlotowo:D

12. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

Słuchajcie, dlaczego nie mogę przemieścić się z góry lub na dól? pole mam szare...:eek: mogę jechać tylko na wprost/...

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Masz zwykłe biopaliwo?
    Bo tylko ono pozwala na zmianę wysokości.

edytka1978 lubi to.
  14. edytka1978

edytka1978 Mieszkaniec forum

aha, ok dziękuję za szybką odpowiedź:)

15. niunia-misia

niunia-misia Czeladnik forum

Mam pytanie dotyczace pucharow. Ostatniego itemu nie zrobilam ze wzgledu na mala ilosc wypadajek. Ulepszylam teraz puchary i mam stan 28/30. Skad mam wziac pozostale puchary, zeby uzyskac poziom 30/30?

16. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Pozostałe puchary uzyskasz wykonując do końca zadania w Spółdzielni. Są do zrobienia dwie misje: Zawody rolnicze lub Wystawa w Spółdzielni. Zależy, który masz na poziomie 28.
    Na przyszłość z takimi pytaniami zapraszam do działu Pytania ogólne.

17. hp25

hp25 Forum Pro

Mi paliwo Deluxe dopisuje tylko po jednej nagrodzie. Też tak macie?

-agax3- lubi to.
  18. alusia-milusia

alusia-milusia Mieszkaniec forum

Fajne ostatnio te eventy.. bez spinki.. na luzie.. mozna zarabiac.. no i delikany,powolny detox.. bez skutkow ubocznych.. czyli odstawienia.. troche slonecznika,troche zwierzakow na guano..co tam wypadajki.. luzik.. xD

19. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Mam tak samo:mad: Mam 5 paliw Deluxe a strzałka kierunku do przodu jest szara:eek::oops: Samolot jest w górze a ruszyć nie mogę

20. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Dziś skończę sianie roślinki, wypadajek mam ponad połowę. Pierwszy wyścig za mną, aż miło patrzeć jak kupony na kombajn wpadają podwójnie :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.