Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Losowe zagrody i drzewka z wymienionych w tabelkach:

"Tytan"

2. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Pewnie ewentówka na dużych polach i SN

gretag lubi to.
  3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Można też użyć kasztankowej gałęzi na pnączu i posianie np. uszlachetnionej cebuli na super polach. W ciągu sekundy zbierasz i masz 44 wypadajki z jednego pola. Potrzeba do tego SN, ale jeżeli ktoś ma go kilkadziesiąt tysięcy szt. to co to za problem posiać 15 razy - to tylko 660 szt. SN i 660 wypadajek.

gretag, kacper_07 oraz miss_ines lubią to.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

badyl zasiany więc do 14:00 nic już nie wpadnie.
    Dobowe sprawozdanie z samej eventówki (sianej również w nocy) wpadły 228 kanistry. Łącznie mam już 399szt. A ewent trwa do wtorku więc ho ho ho! Nie da się go nie skończyć :p

miss_ines lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 1 wyscig prawie skonczony. leciałam na xxl, na koniec zrobie 2 zwykłe - czekam na wolny młyn

gretag lubi to.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie zabrakło 1 zwykłej beczki do zakończenia 2 wyścigu... młyn zajęty trzeba czekać... :sleepy: czas na kawkę :)

plus taki, że już opracowałam sobie jak lecieć :)

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dwa wyścigi zrobione.Bez większego entuzjazmu,ale sieję dalej.

8. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

ale jaja zalałam paliwem xxl bak i start siedzę czekam patrze czekam i czekam poczytałam forum i wracam do samolotu i patrze on nadal leci i czekam dalej, mijają następne minut i nadal leci całe forum przeczytane a samolot leci czekam, aż wreszcie stanie by wlać następną beczkę paliwa, po 10 minutach eureko tankuję przecierz w locie ,czas się obudzić

9. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Dobrze,że to był tylko sen;)xDJa event zaczęłam dopiero dzisiaj,posiałam badyla na super polach i teraz czekam,aż mi wyrośnie. Młyn zajęty,czekam,ale i tak nie mam co w nim kręcić,coś mi ten event nie idzie.xDDropów też jak na lekarstwo,ciężkie jest życie farmera;)xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 7 września 2017
    6elka4 i gretag lubią to.
  10. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

wyścig 1 - skończony
    wyścig 2 - 3/4 za mną
    lecę dalej ;)

toDzasta, eliza9070 oraz gretag lubią to.
  11. magros

magros Nadzorca forum

wracam z pracy chce zebrac a na zaladowanie strony czekam kwadrans ani zebrac ani podlac cmj sie skonczyl kombajn tez i jak robic zasiewy to kpina

gretag lubi to.
  12. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Czy mogę tylko kręcić duże beczki, czy mała i XL jest konieczna to rozpoczęcia lotu ?

gretag lubi to.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli masz zamiar lecieć dołem to możesz kręcić tylko duże beczki, choć warto mieć i te średnie i mniejsze bo loty są różne i czasami brakuje tylko dwóch oczek do końca lub 3 i wtedy nie warto używać XL bo tracisz na tym.

usiamik46 i gretag lubią to.
  14. alicja1313

alicja1313 Forumowy żółtodziób

co jak co ale ten event glupi...tyle paliwa a wypada tego co kot naplakal...chyba pora zwijac zabawki stad... :))

tereska1108 i gretag lubią to.
  15. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

O dziękuję bardzo za tą podpowiedź, bo ja się też zastanawiałam.

gretag lubi to.
  16. ania5757

ania5757 Baron forum

w nagrodach sa dwie naklejki
    ale otrzymac mozemy tylko jedna???????????
    do nas nalezy decyzja ktora????????????
    tak?????????????

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mozesz miec obydwa...
    sa do zdobycia w wyscigu 1 i 5..wiec wystarczy w pierwszym wyscigu leciec dolem kasujesz wtedy naklejke nr 1 a w wyscigu nr 5 lecisz gora i kasujesz naklejke nr 2 eventualnie robisz odwrotnie

18. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje bardzo
    nie zauwazylam
    super-naklejka-bezcenna

-norbijas- lubi to.
  19. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Jakie najlepiej robić paliwo?

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Widać jak wszystkich porwał ten event, wątek pęka w szwach od postówxD robię z przyzwyczajenia, ale bez zachwytu.. Jutro wieczorem będzie wysiana roślina, a wypadajki zdarzą wylecieć na spokojnie i w niedziele powinno być po wszystkim ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.