Opinie Asy przestworzy

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Sep 5, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Losowe zagrody i drzewka z wymienionych w tabelkach:

"Tytan"

2. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Pewnie ewentówka na dużych polach i SN

gretag likes this.
  3. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Można też użyć kasztankowej gałęzi na pnączu i posianie np. uszlachetnionej cebuli na super polach. W ciągu sekundy zbierasz i masz 44 wypadajki z jednego pola. Potrzeba do tego SN, ale jeżeli ktoś ma go kilkadziesiąt tysięcy szt. to co to za problem posiać 15 razy - to tylko 660 szt. SN i 660 wypadajek.

gretag, kacper_07 and miss_ines like this.
  4. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

badyl zasiany więc do 14:00 nic już nie wpadnie.
    Dobowe sprawozdanie z samej eventówki (sianej również w nocy) wpadły 228 kanistry. Łącznie mam już 399szt. A ewent trwa do wtorku więc ho ho ho! Nie da się go nie skończyć :p

miss_ines likes this.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

u mnie 1 wyscig prawie skonczony. leciałam na xxl, na koniec zrobie 2 zwykłe - czekam na wolny młyn

gretag likes this.
  6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

u mnie zabrakło 1 zwykłej beczki do zakończenia 2 wyścigu... młyn zajęty trzeba czekać... :sleepy: czas na kawkę :)

plus taki, że już opracowałam sobie jak lecieć :)

7. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Dwa wyścigi zrobione.Bez większego entuzjazmu,ale sieję dalej.

8. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

ale jaja zalałam paliwem xxl bak i start siedzę czekam patrze czekam i czekam poczytałam forum i wracam do samolotu i patrze on nadal leci i czekam dalej, mijają następne minut i nadal leci całe forum przeczytane a samolot leci czekam, aż wreszcie stanie by wlać następną beczkę paliwa, po 10 minutach eureko tankuję przecierz w locie ,czas się obudzić

9. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Dobrze,że to był tylko sen;)xDJa event zaczęłam dopiero dzisiaj,posiałam badyla na super polach i teraz czekam,aż mi wyrośnie. Młyn zajęty,czekam,ale i tak nie mam co w nim kręcić,coś mi ten event nie idzie.xDDropów też jak na lekarstwo,ciężkie jest życie farmera;)xD:cry:

Last edited: Sep 7, 2017
    6elka4 and gretag like this.
  10. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

wyścig 1 - skończony
    wyścig 2 - 3/4 za mną
    lecę dalej ;)

toDzasta, eliza9070 and gretag like this.
  11. magros

magros Nadzorca forum

wracam z pracy chce zebrac a na zaladowanie strony czekam kwadrans ani zebrac ani podlac cmj sie skonczyl kombajn tez i jak robic zasiewy to kpina

gretag likes this.
  12. Ranczo52

Ranczo52 Młodszy ekspert

Czy mogę tylko kręcić duże beczki, czy mała i XL jest konieczna to rozpoczęcia lotu ?

gretag likes this.
  13. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jeśli masz zamiar lecieć dołem to możesz kręcić tylko duże beczki, choć warto mieć i te średnie i mniejsze bo loty są różne i czasami brakuje tylko dwóch oczek do końca lub 3 i wtedy nie warto używać XL bo tracisz na tym.

usiamik46 and gretag like this.
  14. alicja1313

alicja1313 Forumowy żółtodziób

co jak co ale ten event glupi...tyle paliwa a wypada tego co kot naplakal...chyba pora zwijac zabawki stad... :))

tereska1108 and gretag like this.
  15. kkwaczka

kkwaczka Okazjonalny autor

O dziękuję bardzo za tą podpowiedź, bo ja się też zastanawiałam.

gretag likes this.
  16. ania5757

ania5757 Baron forum

w nagrodach sa dwie naklejki
    ale otrzymac mozemy tylko jedna???????????
    do nas nalezy decyzja ktora????????????
    tak?????????????

17. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

mozesz miec obydwa...
    sa do zdobycia w wyscigu 1 i 5..wiec wystarczy w pierwszym wyscigu leciec dolem kasujesz wtedy naklejke nr 1 a w wyscigu nr 5 lecisz gora i kasujesz naklejke nr 2 eventualnie robisz odwrotnie

18. ania5757

ania5757 Baron forum

dziekuje bardzo
    nie zauwazylam
    super-naklejka-bezcenna

-norbijas- likes this.
  19. miss_ines

miss_ines Aktywny autor

Jakie najlepiej robić paliwo?

20. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Widać jak wszystkich porwał ten event, wątek pęka w szwach od postówxD robię z przyzwyczajenia, ale bez zachwytu.. Jutro wieczorem będzie wysiana roślina, a wypadajki zdarzą wylecieć na spokojnie i w niedziele powinno być po wszystkim ;)

Thread Status:
Not open for further replies.