Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Buuuu jestem zawiedziony ..... Kurek do wypadajek mocno przykręcony w takim tempie na pewno nie dojadę do gałązki . A już farmę zdemolowałem niestety.... .

gretag lubi to.
  2. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja robię rekreacyjnie i bez spiny. Bahamy nie będę rozwalał bo dop zrobiłem tam tak jak chciał bym mieć.

Widełki3 i gretag lubią to.
  3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

tak właśnie 6 sztuk z jednego maleńkiego pola a 14 miałam z dużych,bo to były rozsiewane dziękuję,że wyjaśniłaś to za mnie kanistrów mam 218

gretag, kacper_07 oraz Sookie lubią to.
  4. kett955

kett955 Analityk forum

roślinki rosną na małych polach, kanistrów 169

gretag lubi to.
  5. Kaasia86

Kaasia86 Aktywny autor

U mnie 128 kanistrów - szału może i nie ma, ale za to jest dużo czasu, więc pewnie posypią się jeszcze wypadajki w kolejnych dniach :) Jestem dobrej myśli ;)

gretag lubi to.
  6. aisunelll

aisunelll Stały bywalec

Bo jak to mowil genialny Zdzisio Maklakiewicz w filmie "Wniebowzieci"."Czlowiek musi sobie,od czasu,do czasu polatac"xD.Polecam film,a event z nudy,przyzwyczajenia,koniecznie,bo tak,lub nie:p.Leca,rosnie,bede latalo_O

Ostatnie edytowanie: 6 września 2017
    basia_z_, NASTKA.BURAN oraz gretag lubią to.
  7. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

sieje sobie , a co mi tam:p ...825 kanistrów czeka na przerób więc kilka zasiewów i koniec eventu , a pnącze zawsze się przyda.powodzenia tym co orzą :inlove:

8. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty nie będące w temacie wątku usunęłam.

9. GanjaFarmers88

GanjaFarmers88 Okazjonalny autor

z włośnicy ber i melonów dostałem tyko 99szt :(

gretag lubi to.
  10. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

A gdzie ten krokodyl do wygrania, bo jakoś nie mogę go zlokalizować :(

11. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

W nagrodach jest zagadkowa zagroda "Tytan", z której jest szansa na wygranie stawu dla krokodyli.

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

dokładnie jest to tylko szansa :) jak by był krokodyl czy Bażant do zgarnięcia to robili by wszyscy :D

gretag, magdusia668 oraz kaska860 lubią to.
  13. Gerda73

Gerda73 Stały bywalec

A.. O to chodzi. Dzięki wielkie za wyjaśnienie.

gretag lubi to.
  14. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Ale to tylko czysta teoria. Losowość BP jest nieubłagana. prędzej trafię szóstkę w Lotto niż np. bażanta z TS ewentowych xDxD. Dla mnie to nie ma żadnego znaczenia, czy są TS czy nie ma, jeżeli decyduję się na robienie ewentu - tego akurat z nudów.

gretag i Widełki3 lubią to.
  15. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

wypadajki jako tako ale na noc sieje długo rosnące i będzie ok damy radę to dopiero kilka godzin eventu

gretag lubi to.
  16. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Poczytaj trochę forum, to dowiesz się wszystkiego, chociażby str. 2 [​IMG]

gretag lubi to.
  17. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

160 kanistrów z byle czego, trochę drzew, trochę chwastów i kilka zagród na Bahamce

18. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Niestety, wypadajki lecą jak chcą- czyli kiepściutko. No cóż, trzeba to przemyśleć i na noc posiać rzepę.:):):)Powodzenia wszystkim pracusiom.

gretag i magdusia668 lubią to.
  19. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Event jak event,robić będę jak zawsze a ile go zrobię to się okaże.Nie mam za dużo czasu aby siedzieć przy komputerze więc roślinki sieję na super polach.Jak do tej pory to wypadajek marniutko nawet 50 nie wyskoczyło :( Może jutro będzie lepiej. ;) To lecimy :) Życzę Wszystkim udanych lotów :)

20. тяυѕкαωкσωα

тяυѕкαωкσωα Zaawansowany

W jaki sposób można uzyskać w tak krótkim czasie taką ilość wypadajek.
    Pełna podziwu :inlove::inlove::inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.