Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie 140 wypadajek, najlepiej na farmie (superpola z goździkiem i drzewa), na baha miałam zwykle pola z zieloną herbatą i tam poleciało słabo. Ale coś innego mnie cieszy, zjadłam galaretkę z wyłupiastymi oczami (zwiększa ilość wypadającego cukru) i z samej dzikiej łąki wypadło mi 49 cukrów wow.... dalej niestety nie było już tak spektakularnie xD

Wrzosowisko3 i jagódka133 lubią to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

warto na bahamie posiac na superpolu taką 9 godzinna roslinke. zjesc cos tam z alchemika i woda + kupa i wychodzi kolo 24 godzin czyli po pojawieniu sie poradnika na spokojnie :)

Wrzosowisko3 lubi to.
  3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

XXL drzewa dają zwykle mało wypadajek, rzadko jest odstępstwo od normy. Zastanawia mnie J.Cytryna - tam gdzie "mieszka" ( Główna łąka) - 35 wypadajek, na Dzikiej bez J.C - 43 wypadajki. Z tej samej rośliny. Czy warto go "gościć?"

Wrzosowisko3 lubi to.
  4. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Nigdy tak nie miałam mało, policz 40 baobabów tylko zawsze z nich leciały wypadajki

Ostatnie edytowanie: 6 września 2017
    Wrzosowisko3 lubi to.
  5. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. 125 kanistrów czyli tragedyjki nie ma. gorzej, że trzeba jeszcze nasiać nakręcić i sama przyjemność - latanie / góra czy dół/:wuerg: powodzenia w powietrzu i urodzaju w wypadajki

Wrzosowisko3 lubi to.
  6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Wszystko fajnie, pięknie, ale jedna rzecz która skłania mnie do nierobienia eventów to mało kuponów na kombajn :cry: zawsze muszę mieć malutki zapas...
    Mimo wszystko event robię :p Może coś za farmarki uda się nabyć

Wrzosowisko3 lubi to.
  7. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

bo to jest tylko szansa...te 5% ktore ,on daje;) a po drugie by jaski odniosly sukces trzeba ich sporo
    poczytaj nieoficjalny poradnik;)
    eventowi mowie pas

toDzasta, Wrzosowisko3 oraz kacper_07 lubią to.
  8. wiocha5

wiocha5 Baron forum

Czy bedzie tabela zbiorcza jezeli chodzi o event ? o co chodzi z johnem cytryną i gdzie go można zdobyć

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Nie będzie,bo są 3 rodzaje paliw,więc nie da się obliczyć ile kto czego zużyje.
    Johnego Cytrynę teraz można zdobyć już tylko na gt.To muzyczny żółw,który zwiększa szanse na wypadajki.https://docs.google.com/spreadsheet...JUvFpyGAJoM/pub?single=true&gid=3&output=html

Ja troszkę podgoniłam kasztankiem.Mam już rozsiane na małych polach.

Wrzosowisko3 lubi to.
  10. magros

magros Nadzorca forum

jak masz sn to i kasztanek dobry ja nie mam to nie podsieje mam 124 karnistry

Wrzosowisko3 lubi to.
  11. malenka1986

malenka1986 Czeladnik forum

a jak się nie będzie chciało maszerować w górę czy w dół to w jakiej pozycji znajduje się samolot na samym początku czyli starcie

Wrzosowisko3 lubi to.
  12. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

hmm 123 wypadajki z melona i śnieżki. Jakoś nie powala. Ale się da Panie i Panowie, się da:)

Wrzosowisko3 lubi to.
  13. -norbijas-

pomysl logicznie..jestes na lotnisku

14. malenka1986

malenka1986 Czeladnik forum

czyli nie dostanę ani jednej nagrody i muszę rozpocząć od góry albo dołu ?

15. -norbijas-

wyjasnie jeszcze raz,,,,wyobraz sobie realne lotnisko..masz wykupiony bilet...gdzie wsiadasz????

tigre, basia_z_ oraz ***kacper*** lubią to.
  16. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

wiocha5 bardzo proszę o powrót do tematu i zaprzestanie personalnych "wycieczek".

-norbijas- Twój post odpowiadający na "zaczepkę" gracza również usunąłem.

-norbijas- lubi to.
  17. wiocha5

wiocha5 Baron forum

dostaniesz nagrody z dołu

18. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

witam pracusiów to i ja dziś mam szczęście 100 procent za żniwa mi się trafiło ivencik pójdzie szybciej miłego popołudnia wam życzę i dużo wypadajek

Ostatnie edytowanie: 6 września 2017
    magdusia668, kacper_07 oraz Sookie lubią to.
  19. wiocha5

wiocha5 Baron forum

oki ale mozna umieścić informację, że aby zrobić event potrzeba przy zbiorniku XXL tyle roślinek i tyle kanistrów - bo wiadomo, żę XXL najlepiej się opłaca

jak 100% ? Jak to liczysz .

Posty połączyłem, w przyszłości by uniknąć pisania post pod postem używaj proszę opcji edytuj chcąc dopisać coś do zamieszczonego już posta.
    Polecam: Edycja postów oraz Łączenie postów
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

BA_Ghost

20. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

+100% do stodoły- liczysz od podstawy czyli jeśli masz małe pola to 2 sztuki dodatkowo.Np. z cmj to jest zamiast 4 sztuki-6 sztuk

Wrzosowisko3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.