Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Własnie wyjęłam z mojej skrzynki z ptakami gęś bladolicą . :cry:xD Brawo ja.8) Robię evencik, a co mi tam.:p Co dwa ptaszyska, to nie jeden xD

2. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Niestety wyjeżdżam na tydzień i ominie mnie ewencik :wuerg:, a szkoda bo tak już przyzwyczaiłam się do siania :inlove: :DxD.
    Wszystkim robiącym ewent życzę bez kolizyjnego latania nad farmą xDxD.

3. danusias23

danusias23 Książę forum

Przepis można też było wygrac bodajże w dożynkach 2011, ciągle się zastanawiam, czy będę miała ten przepis jak w końcu dobrnę do 4 poziomu - jak to sprawdzić? Mam item miś z lampionem także chyba przepis też powinnam mieć? ;)

krasnoludek10 i Tralanetka lubią to.
  4. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Jak masz misia z lampionem, to przepis masz na pewno. Ja też dostałam ten przepis z w/w dożynek.:)

5. danusias23

danusias23 Książę forum

Tak też myślałam, dzięki za potwierdzenie Tralanetka ;) Nie pamiętam, ale sprawdzałam w historii eventów, tam ten ostatni item trochę inaczej się nazywał, ale to pewnie błąd w druku.

6. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Event robię,farmę zbieram przez telefon,więc nie mam żadnych problemów.

PS. Poszukuję aktywnego sąsiada :)

7. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

o_Oooo proszę co się tuta dzieje :D wszyscy dali by się pokroić za krokodyla podczas G&T, a teraz nikt ich nie chce?? xD :cry: a bażant też w oczka kole ?? Jaki dobrobyt na waszych farmach panuje, że aż się lenistwo rozpleniło xD :cry:

Nie no żart :D sama się zastanawiam czy robić. Ale córcia poszła do przedszkola więc tylko jeden szkrab w domu jest(czyt. będzie więcej czasu) więc chyba z robię z lenistwa.
    Jak bym miała zapas paszy na Bahamie to bym wolała zagrody wystawić. Ale pustki, wiatr hula po stodole,a młyn i tak nie wyrabia. Czekam na możliwość zakupu Turbo :p więc siłą rzeczy muszę robić. :wuerg:

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Nie robię! W 3 klasie jednak nauka ważniejsza:p A nie mam pomysłu na życie i co zdawać rozszerzone-.-

9. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Ja tam też zrobię :p Pnącze % no i coś trzeba robić. ;) Wszystkim walczącym powodzenia (leżakującym też :);))

10. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

E tam zrobię. Dawno nie było siania;)
    Przy okazji pohandluję słonecznikiem: ponad 20 tys. zapasu. 18 tys. lnicznika na 5 polach to raptem ok. 7 zbiorów.
    W niedziele będzie koniec. No to do ... siania :)

11. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Obejrzałam nagrody i już wiem, że polecę zwariowanym slalomemxD, co oznacza, że raczej nie zaoszczędzę stosując paliwo xxl...
    Na szczęście nie ma dużej różnicy w ilości zużywanej eventówki. Trochę gorzej z wypadajkami i słonecznikiem, ale to nie problem:)Wychodzi mi, że gdybym cały czas leciała na 1-krokowym paliwie, to potrzebuję 7 zasiewów z małym ogonkiem. Całe szczęście, że nadal nie zalesiłam Bahamy, szybko pójdzie. A może jakiś mały bonus trafi się na kole;)

12. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

jutro polatamy i będzie ok tylko wypajek było dużo nagrody zawsze cieszą

13. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Posty nie będące w temacie eventu Asy przestworzy usunęłam.

krasnoludek10 lubi to.
  14. NASTKA.BURAN

NASTKA.BURAN Generał forum

Hejka,
    a ja sobie polatam...a co...
    psisko nie chce na spacery wychodzić...zimno, buro i ponuro.. to się nad chmury wybiorę...
    FAQ poczytam później..

15. aisunel

aisunel Generał forum

Hmmm,paszunia jest,krokodylek i bazancik jest,kuponik jest,drzewa najbardziej obiecywane sa,no i cos innego jest,czego wiecejxD.Wiem nie ma TOP-ika,ale bedzie i wtedy bedzie krzyk starszyzny:).Kupilem 4 dni siewnika,napewno loty,przy okazji misje i ta obrzydliwa pelnia,na 2-ch czy wiecej polacho_O.A tak tesknie za drzewamixD.Rano pyk,rano pyk:)

16. MOD_Zła

farmerroza - Twój post usunęłam. O produkty z rzemiosła prosimy TUTAJ. W tym samym miejscu możemy je również oferować innym graczom.

17. Emi37

Emi37 Aktywny autor

ja robię event jest trochę paszy do zgarnięcia a przy słoniach może się przydać

Wrzosowisko3 lubi to.
  18. osssmo

osssmo Czeladnik forum

Beznadziejne nagrody, powodzenia tym których ta beznadzieja jeszcze bawi.

19. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. ja dziękuję wszystkim za wsparcie - robię evencik. taka gra. sieję zbieram itd. jak mnie znudzi całkowicie odpuszczę ale póki co na przekór marudom robię:p. gumiaki podczyszczone widełki podostrzone i czekam na start. pozdrawiam i powodzenia

***kacper*** lubi to.
  20. MOD_Zła

aisunel - Twój post nie w temacie eventu a prowokujący do niesnasek usunęłam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.