Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Julia_i_Romeo70

Julia_i_Romeo70 Forumowy żółtodziób

Proszę mi wyjaśnić, dlaczego o 13:45 latanie samolotem było wręcz niemożliwe.

2. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

ktoś kiedyś powiedział: "Jeśli nie wiadomo, o co chodzi, to na pewno chodzi o pieniądze." ... - koszyki zawsze można dokupić bez ograniczeń.

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

a co by Ci te koszyki dały?8)
    wszyscy tylko koszyki i koszyki..a co w nich jest? kilka wypadajek i troche roslinki?
    w zyciu nie kupilam koszyka ani jednego a wszystkie eventy koncze przed czasem

***kacper*** lubi to.
  4. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Wspomaganie wypadajek zwiększa użycie przed zbiorami z pola : chleb marchewkowy - o 20%, dżem wielkanocny - o 30%, jabłecznik z cukinią - o 60%. Do zakupu na targu, po uzyskaniu dostępu do dzielnicy rzemieślniczej. Po uzbieraniu SG zawsze używam, bo inaczej ciężko byłoby kończyć eventy. Życzę pomyślnego kończenia następnych eventów, bo warto grać :)

5. madziula008

madziula008 Stary wyjadacz

Chleb marchewkowy, dżem wielkanocny i jabłecznik z cukinią NIE wpływają na ilość wypadajek, dzięki nim dostajesz jedynie więcej PD. (Wypadajki nie zależą od PD, a od czasu wzrostu.)

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

nie wprowadzaj graczy w błąd bo to co mówisz jest nieprawdą....PD nie ma wpływu na ilośc wypadajek a podstawowy czas wzrostu rośliny

Daisy44 lubi to.
  7. bogusiania

bogusiania Weteran forum

Nie mam zamiaru wprowadzać nikogo w błąd - po prostu myślałam, że większe PD powodują większą ilość wypadajek, oczywiście tych roślin, które rosną dłużej. Byłam pewna, że u mnie to działa. Spróbuję bez tych wspomagaczy i wyciągnę wnioski. Dzięki za zwrócenie uwagi :)

8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Za wszystkie Wasze opinie dziękujemy, event zakończony, więc tradycyjnie wątek zamykam i archiwizuje.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.