Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Odbyłam już 3 loty zostały mi jeszcze 2 mam nadzieję,że do niedzieli będzie koniec :)

magdusia668 i toDzasta lubią to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

uszlachetnij roze to sobie zbierzesz w 9 minut i po klopocie.niewielka roznica a kasztanek niepotrzebny tylko rzemioslo :kerstol i biala niewinnosc i sn oczywiscie.

tak na marginesie po co dziewczynie kasztankiem glowe zawracac jak go i tak teraz nie ma szansy zdobyc?nie lepiej ja pokierowac do szklarni?i to starzy gracze...uhh..boski kasztanek bez szklarni bylby guzik wart a szklarnia bez kasztana daje rade.
    w polowie 4 jestem .

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

2 wyścigi u mnie skończone, 3 w trakcie. roslinki mam chyba wystarczająco, a jak nie to dosieje nastepnym razem, teraz zasialam juz wlosnice na noc bo wypadajek brak

magdusia668 i usiamik46 lubią to.
  4. elżbietka48

elżbietka48 Okazjonalny autor

czy najpierw sieję a póżniej daję te wszystkie dopalacze jak kasztanek,białą niewinność kerstsol i sn?

5. andrzej_haska

andrzej_haska Forumowy żółtodziób

a ten samolot to laduje kiedyś bo u mnie leci już24 h i nie chce wylądować

6. tz23

tz23 Naśladowca mistrzów

nie, najpierw dajesz krestol i białą niewinność i ewentualnie kasztanka, potem siejesz i chlapiesz pola SN

spróbuj dotankować go w locie

magdusia668 lubi to.
  7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Pytała o jednosekundowe... jednosekundowych bez kasztanka nie ma ;)
    A swoją drogą oczywiście mądrze piszesz, szklarnia bez kasztanka spoko daje radę.

Na początku 1 jestem 8)
    I tak już zostanie 8)xD

ankagdw, Alicjanastka oraz toDzasta lubią to.
  8. katgad

katgad Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzień dobry deszczowo :) ja to już nałogowo robię bo mus xD Naklejki oczywiście muszą być xD Ostatnia tura roślinki posiana, zostało do zrobienia 6 paliw xxl i po ewencie :)

gretag, magdusia668 oraz toDzasta lubią to.
  9. małgoos

małgoos Cesarz forum

Dzien dobry u mnie słoneczko wychodzi połowa eventu juz jest teraz tylko wypadajki ale tepo leca trzeba czekac nie ma innego wyjscia

gretag i magdusia668 lubią to.
  10. magros

magros Nadzorca forum

witam jak tak beda leciec karnistry po 4 szt z pola to nie polatam

gretag i małgoos lubią to.
  11. ewanta

ewanta Komandor forum

witam. jestem na początku 4 wyścigu. czekam na roślinkę i wypadajki.
    rano wystawiłam na targ 500 szt. qpy po 1000 za sztukę i.... poszła jak świeże bułeczki :D

magdusia668 i toDzasta lubią to.
  12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jak czytam zlote rady o kasztanku to bialej goraczki dostaje ,dlatego najczesciej watki eventowe omijam szerokim łukiem.szczegolnie te do siewnych eventow.:wuerg::p
    polowa czwartego wyscigu u mnie -co by w temacie bylo :sleepy:

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Wiem, mam tak samo 8)
    Ale tak mi się wydaje, że dawniej nie pytali aż tak często, ciekawe dlaczego.
    Kasztanka nie mam, szklarnia zawsze mi wystarczała.

Tak samo będzie i tym razem.
    Jestem na początku pierwszego wyścigu, hurra 8)xD

14. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

taaaa, też tak zrobiłam :p czekałam, aż wyladuje xD aż dziw, ile cierpliwości miałam xD

gretag, 6elka4 oraz magdusia668 lubią to.
  15. ruda120

ruda120 Ekspert forum

na jakim paliwie jedziecie? ja robie XXL i zwyczajne biopaliwo do przeskakiwania góra-dół

gretag i Widełki3 lubią to.
  16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek !
    Lecę na xxl , ostatni lot mi został w 4 wyścigu , za 4 godz przesiądę się do 5 samolotu . sieję tylko ewentówkę , na noc cebulę i herbatę cytrynową i jakoś idzie , znaczy leci . Superowego piątku wszystkim życzę . xD

17. morellaa

morellaa Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam:).
    Odpoczywam sobie:D.
    Powodzenia w ukończeniu eventu!

18. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Witajcie:)
    Gratulacje dla wszystkich co już wylądowali:Di powodzenia dla jeszcze lecących-oby Wam paliwa nie zabrakło;)
    U mnie właśnie z pola marchewek wypadły 3 kanistryo_O:D szok
    Jeszcze kilka szt i ostatnie tankowanie:D

19. Sahar79

Sahar79 Okazjonalny autor

W wyścigu 2. jest nagroda "sowa", w 3. - tukan. To zwykłe hodowlane sowy i tukany, nie jajo sowy i tukana?? Upewniam się, bo nie rozumiem takiej nagrody o_O

gretag lubi to.
  20. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

tak dostaniesz jedną sowę i tukana, a nie jajka.

gretag i toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.