Opinie Asy przestworzy

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 5 września 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Powracają zwierzaki w swoich latających machinach - następna porcja powietrznych wyścigów! Pomóż pandzie wygrać i zgarnij wspaniałe nagrody!

Środa, 06.09.2017, godz. 14:00

Wtorek, 12.09.2017, godz. 14:00

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

robimy :p
    wystawiam zaraz superpola z czyms, jeszcze nie wiem z czym bo mi wlosnica rosnie :p

3. seler70

seler70 Chodząca legenda forum

a ile tej roślinki trza wysiać , bo jakoś nie widzę no i ile wypadajek jest potrzebne ?

4. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Odpuszczam :) zmęczyło mnie to sianie.Jakoś obejdę się bez tych super hiper nagród.Walczącym życzę dobrej zabawy:)

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Też jestem zmęczona tym sianiem i chyba również odpuszczę ;)

6. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

To zależy które paliwo będziesz robić

krasnoludek10 i gretag lubią to.
  7. ♥.agulina.♥

♥.agulina.♥ Forumowy żółtodziób

Ja robię zwykłe do zmian- góra, dół i paliwo xxl

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja też tym razem odpuszczam na pewno 8) Dopiero poustawiałam farmę i Bahamę,SN mam za rybę i z banku :p Itemy takie sobie,to nie ma się o co bić..Poza tym mam sam kombajn,to bym się chyba zaklikała na amen :(

9. mieszczak

mieszczak Zaawansowany

Ja tez odpuszczam ten event... Trzeba odpocząć od tego siania :D

10. Jagna-z-Pola

Jagna-z-Pola Aktywny autor

Ja także rezygnuję z robienia eventu ale zamierzam skorzystać na cenie nawozu8) i słonecznika, który już zresztą zniknął z mojego targu :p

11. .savante.

.savante. Chodząca legenda forum

hah, dawno nie siałam xD;) ja tam robię; nie wiem jeszcze ile czego, ale robię

12. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Kto chce szybko event ukończyć i zależy mu jedynie na itemach i pnączu to niech sobie wyliczy ile mu najlepszego paliwa potrzeba. Paliwem xxl posuwamy się o 6 miejsc, a wcześniej wybrać odpowiedni pas żeby i tych cząstkowych nagród też trochę zebrać.

13. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Nie jest dobrze. -.-
    Poradnik jest, a jakoby go nie było. :p
    Czy konkretów nie będzie?

14. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Gdybym produkowała 35 paliwa xxl to potrzeba 12600 lnicznika i 10 paliwa zwykłego - to razem wychodzi 13250 lnicznika na 5 zadań i wypadajek 740szt

15. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Zrobienie wszystkich zadań bez przechodzenia z toru na tor to koszt 18.720 szt ewentówki, 1.040 szt wypadajek i 2.600 szt. słonecznika = 52 szt. paliwa XXL.

16. Flipkowo

Flipkowo Naśladowca mistrzów

A ja tam walczę, już się nie mogę doczekać na to sianie. Pozdrowionka dla marudzących.

17. forsycja

forsycja Czeladnik forum

słaby event... jedynie skrzynka z ptakami kusi

krasnoludek10 lubi to.
  18. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Ty nie zrobisz..ale podejrzewam ,ze kuzyni czy ciotki wielu graczy zdobedzie tylko ten item...
    koszt...4320 eventowki+220 wypadajek
    a lokujacy go na 7 miejscu jesi chodzi o petardy na wyspie..:)

19. 11eveline

11eveline Książę forum

Posiałam już rzepę i melon. I czekam do jutra. Zerknełam na poradnik i według mnie potrzeba ponad 18 tys. lnicznika, i nieco ponad tysiąc wypadajek. Oczywiście przy paliwie xxl.

krasnoludek10, 6elka4 oraz -norbijas- lubią to.
  20. argus.2000

argus.2000 Młodszy ekspert

Event jak event , nagrody słabiutkie ., 1 x gęś :inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.