Opinie Asy przestworzy! VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 2 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. halina415

halina415 Ekspert forum

Czy ulepszone leże smoka ,jak postawie w wyspie skarbów, będzie dawał 60% pd więcej na farmę?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Tak, podobnie jak inne itemy z bonusami dla PD/TPD, jeśli mają dawać bonus dla wszystkiego i wszędzie to miejsce postawienia jest obojętne.

3. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

szczęśliwie wylądowałam na ziemie :)

4. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Lecę ze smoczycą piąty lot :) i "zacięłam się" ;) nie wiem czy podwoić nagrodę ze skrzynią "Kung-fu tygrysica", czy 2 Zagadkowe zagrody "Parkin", hieny jeszcze do mnie nie zawitały... może jednak zagrody, bo ze skrzyń tygrysicy od początku nie dostałam jeszcze Piccolo, więc chyba będzie rozsądniej postawić na potencjalne hieny :D

A niech to, problem rozwiązany, zdecydowałam się na zagrody i zamiast zmienić lot w górę, to ruszyłam tylko do przodu, takim sposobem nie mam wyjścia i muszę wziąć skrzynię :p

5. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Taki sam błąd ja zrobiłam

6. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    Z 4 zagadkowych potencjalnych czerwonolicych żółwi wypadły sama pomarańczowe żółwie :cry:xD:cry:
    Z drzewek na farmie 1 franklina, a tego nowszego nie mam.
    Podwajałam wszystkie najnowsze zagrody/drzewa.
    Z wyspy jeszcze nie odkryłam. Może trafią się hieny na otarcie łez :p
    9szt. Piccolo też czeka na odkrycie, ale chyba przetrzymam je do jutra.
    Pomimo wszystko lubię ten moment odkrywania tych kotów w worku :).
    Event był fajny i przyjemny. Wczoraj skończyłam. Jednego dyniowego wczoraj odpaliłam, żeby szybciej wyciagnąć zagrody z paska

7. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

Sieję do 5 lotu, w poprzednich niestety nieco mi umknęło więc ten rozpisałam na kartce:)), mam nadzieje że się nie pomylę.
    Z dotychczasowych nagród nic powalająco, ale zapasy uzupełnione co też cieszy. Miłej niedzieli.

Ostatnie edytowanie: 7 maja 2023
  8. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

xD4 lot na ukończeniu a na piąty jeszcze dużo czasu więc chyba ukończę całość z podwojonymi nagrodamixD

9. bunny132

bunny132 Generał forum

Ja zaczęłam piąty lot i pnącze już zdobyte :D

10. agatarolnik64

agatarolnik64 Koneser forum

Uff nareszcie doczłapałam do końca , nie powiem nawet fajnie się latało ;), powodzenia wszystkim nadal walczącym , gratulacje dla tych którzy zakończyli swoje loty a wszystkim miłego wieczoru życzę :)

11. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Rano ewent skończony TS-y się nie spisały same starocie a ze skrzynek nieumarły skarb i kosiarz trawy. Latającym powodzenia życzę.

12. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event przeszedł do historii. Tajemniczości nie spisały się - no cóż.
    Serdecznie dziękuję wszystkim którzy wysyłali mi kanistry na paliwo - jak zawsze jesteście niezawodni :inlove:

13. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

w 5 locie podwoiłam potencjalne hieny,latającą słonicę,pikolo,jeszcze 2 ostatnie kroki mi w 5 zostały i chcę zaliczyć de luxem skrzynie stworków i oczywiście na konieć ulepszenie
    teraz z 4 potencjalnych jest jedna hiena (której do tej pory nie miałam):inlove: a z pikolaka 2 x iluzjonista wpoprzedniej też mi 2 x iluzjonista wyskoczył i mam miłe stado :inlove:
    [​IMG] [​IMG]

a długo się zastanawiałam czy zacząć ten event :D

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Loty ukończyłam wczoraj, wystawiłam tajemniczości, dzisiaj bez zachwytów ;), nadal nie mam drzewka oliwnego św. Heleny, potencjalne hieny minęłam podczas złego sterowania smoczycą :D, a z Piccolo wyskoczył "Uczeń Ingrid" i "Bukiet kwiatów", w sumie nie takie złe te itemy, wpadnie trochę sp i kupony na kombajn :) ale wiadomo, że liczyłam na drzewko obsypane monetami :D

15. winiulka

winiulka Ekspert forum

Event ukończony ,dzisiaj wystawiłam całe zebrane w evencie dobrodziejstwa i dostałam same "potencjalne" zagrody i drzewka.
    Czyli dalej brak hien,żółwi czerwonolicych i nowych drzewek.
    Szczerze ? na więcej niż "potencjalne " nie liczyłam, w myśl przysłowia o świeczce i ogarku.
    Pozdrawiam.

16. 2fonek2

2fonek2 Forumowy żółtodziób

Slabo mi idzie.
    Czy bonus do stodoly na rosliny polne tez dziala na licznik?

bogusiania i HotFarmer3387 lubią to.
  17. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jeśli masz na myśli któryś z poniższych bonusów, to tak - wszystkie działają na rośliny eventowe:

bon.png

18. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

kill me, z roztargnienia nie podwoiłam piccolo :cry::cry::cry:
    a z drzewek, które podwajałam zebrałam [ciach] armię xD dobrze, że jeszcze jeden zbiór roślinki i kończę event

Określenie nieodpowiednie na forum usunęłam.
    Przypominam również, że na forum obowiązuje język polski. Jeśli uzywasz zwrotu w języku obcym, to należy dodać tłumaczenie.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 8 maja 2023
  19. Mikkaja19

Mikkaja19 Koneser forum

Taki nudnawy trochę ten event, tylko sianie i latanie. Nagrody zaczęłam podwajać dopiero na końcu 5 wyścigu. Wystawiłam 2 piccolo i o nich zapomniałam. Właśnie sobie przypomniałam i odkryłam parasolkę w kropki i florenowca :inlove: Mój pierwszy:D:music:

20. Miśka84

Miśka84 Wielki mistrz forum

Hejka :) Nie da się wejść w event, mega muli

bogusiania, dantic3 oraz HotFarmer3387 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.