Opinie Asy przestworzy! VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 2 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Event skończony :inlove: powodzenia dla walczących!

2. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

U mnie do końca brakło 32 wypadajki.
    Moja niecierpliwość szepcze, żeby dokupić.
    Mój rozsądek mówi, żeby poczekać, bo przecież rano wylecą.
    Cóż za emocje i rozterki xD

3. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

Pierwszy wyścig wygrany. :)
    Podwoiłam wszystkie gwiazdki. :)
    Smoczyca tak się rozpędziła, że od razu do 4 wyścigu poleciała i złapała skrzynię stworków x2.
    Manta i węgorz. Ładnie.
    Na kole żadnych +100, +200, czy innych +1/6h, więc trzeba chyba kręcić tylko XL, bo robi się mało czasu. :(
    Znowu trzeba policzyć...

4. grania.

grania. Komisarz forum

A w którym wyścigu są? ja jakoś tych nazw nie mogę spamiętać:p

5. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

wyścig 5, pozycja 42 :)

6. grania.

grania. Komisarz forum

Dzięki, to chyba będę musiała zmienić plany. Od razu rzuciła mi się w oczy skrzyneczka kung-fu, na hieny nie zwróciłam uwagi, a nie mam ani jednej, a przydałaby się. No to podwajam potencjalne hieny

7. Rufinka2

Rufinka2 Aktywny autor

Ja jestem na początku piątego wyścigu.... Teraz już powolutku, żeby podwoić to co mnie interesuje... A jest tego troszke w tym wyścigu :D

8. farmerka1948

farmerka1948 Czeladnik forum

Dlaczego paliwo delux nie działa, mam dwa i nie mogę ich użyć. Ma tak ktoś.

9. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

w ostatnim 5 na górnej ścieszce lotu bliżej końca wyścigu u mnie nadal brak hien i heleny

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Biopaliwa deluxe używamy do podwojenia nagród, będzie aktywne tylko wtedy gdy w kolejnym kroku jest jakaś nagroda. Podwoić można wszystkie nagrody z wyjątkiem rzędu chmur.
    Z poradnika Asy przestworzy! VI:
    "Uwaga! Przycisk podwojenia nagrody jest aktywny, gdy dany krok zawiera jakąś nagrodę. Podwajać można wszystkie nagrody z wyjątkiem pnącza."

11. farmerka1948

farmerka1948 Czeladnik forum

SMOD Atena dziękuję, już wiem o co w tym chodzi.

12. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Jak dobrze robić taki event, do którego nie trzeba zużywać imprezowych wejściówek, dyniowych czy SN. Na spokojnie, powoli, można uzupełnić wszelkie zapasy dopalaczy, a event i tak się zrobi :)

13. TheiaBloom

TheiaBloom Stały bywalec

Latam sobie na piechotę i wczoraj już zdobyłam pnącze, a dziś kończę trzeci wyścig i będę się zastanawiać co podwajać w piątym oprócz florenów i skrzyń, bo i kombajn też się zawsze przyda :music:8) niestety wylotki lecą jak krew z nosa, więc jeśli komuś by zalegały, to chętnie przygarnę :inlove:

14. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Nadzorca forum

kończę 1 i nie wiem czy rozpocznę jakikolwiek następny ;p

15. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

u mnie 1,2,4 skończony pnącze zdobyte :) teraz robię plan lotu w 3 i 5 :)

16. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Robię 5 wyścig, ale tutaj jest "trochę" rzeczy, które będę podwajać, więc się jeszcze pobawię. Potem mam zamiar wystawić nowego zwierza (najwięcej wrzosówek) i odpalić co się da :) 2x Piccolo czekają w nowych misjach :p Od wczoraj młyn mieli na najwyższych obrotach.

17. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

5 wyścig rozpoczęty i już prawie na mecie. Zobaczymy co picolaki przyniosą. :D

18. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

evitka40 - z tego typu pytaniami, które nie dotyczą eventu zapraszam do działu Pomoc.
    Tutaj post razem z odpowiedzią usuwam.

Event rano się zrobił. Wypadajek i eventówki zostało w nadmiarze.

Pamietajcie też, żeby nie czekać do ostatniej chwili z prośbami o wypadajki. Potrzebujących i chcących podarować zapraszam tutaj: Przedmioty eventowe.

bogusiania, HotFarmer3387 oraz Honorat. lubią to.
  19. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Witajcie :) Miałem nie latać ale polubiłem i zdobyłem pnącze co było moim celem juhu :D xd Teraz latam w wyścigu nr 2 ale na spokojnie ile ugram to moje ;)

20. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event skończony, powodzenia dla tych co jeszcze walczą :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.