Opinie Asy przestworzy! VI

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 2 maja 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Rozumiem, że leże/y(xD) smoka nie podwajam na końcu pierwszego toru, tylko ulepszenia ?

Ostatnie edytowanie: 4 maja 2023
  2. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Jak ulepszysz w pierwszym zadaniu to bedziesz miał dwa itemy

3. duzy6666

duzy6666 Generał forum

a kto bogatemu zabroni ;)tylko rzędu chmur nie da się podwoić xD

4. kaska860

kaska860 Cesarz forum

To ja nie jestem bogata, bo mi ten drugi item bez ulepszeń chyba niepotrzebny :p..tak myślę...

5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Z podwójnymi podstawami trzeba uważać.
    Ktoś kiedyś pisał, że wystawił dwie podstawy i źle dał nakładki - nie wiem czy nie pomocnikiem.
    Zamiast jednego konkretnego itemu, został z dwoma nic nie wartymi.

6. MiszkaM

MiszkaM Moguł forum

Może być na wymianę, przemknęło mi przez moment żeby go podwoić;)

7. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

dofrunęłam na smoczycy jak ze Shreka,piccolo wystawione:)

8. incasent

incasent Ambasador forum

Tyle osób już doleciało, Olga to wręcz śmignęła jakimś myśliwcem najnowszej generacji ;), tyle osób już zaliczyło kilka wycieczek krajoznawczych, z całą masą przystanków na zwiedzanie po drodze, większość odbyła choćby loty próbne, a ja?
    A ja mam dopiero 7.500 roślinki i pierwsze loty próbne zaliczę dopiero w niedzielę ...
    Zapchałem młyn i truchtam sobie na piechotkę, tylko o wodzie ;]. Ale powolutku dotruchtam ;]
    --------------
    Gratuluję wszystkim, którzy ukończyli i życzę wysokich lotów, wszystkim, którzy wciąż latają :)

9. hlnrys

Mimo drobnych turbulencji doleciałem:

Smok podmieni rano w magazynie małpę.
    Pikolo też będą gotowe rano.

10. szary_ludzik

szary_ludzik Analityk forum

Witajcie,
    Postanowiłam pozbierać gwiazdki :)
    Powolutku, lecę i się rozglądam gdzie by tam jeszcze jakaś malutka była.
    Pierwszy tor, potem może przyspieszę.
    A item-podstawę z pierwszego lotu (jak nie zapomnę) podwoję - będzie co dać na pnącze :)

11. grania.

grania. Komisarz forum

Ja mam masę niedźwiedzich kumpli - jednak do czegoś się przydają, a wszyscy tak na nich narzekają xDxDxD

A ewencik robię na piechotkę powolutku. Jeszcze nie polatałam, tę przyjemność zostawiam sobie na niedzielę. Robię minimum, czyli pnącze, podwojone ulepszenia , piccolak, florenki i może skrzynka kung-fu, bo raz z niej mi piccolo wyleciało. Jak to mówią trafiło się ślepej kurze ziarno xDxDxD

12. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

ja idę sobie po woli robię 3 i 4 aby do pnącza 2 ulepszenia już mam :)

13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

z piccolo wylazło:tańczący i kumpel :cry:

14. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dzień dobry :)
    Wczoraj wykonałam 1-szy lot ze smoczycą ;) itemu nie podwajałam, mam zamiar podwoić ulepszenia.
    Na razie nie mam paliwa do dalszych wycieczek w przestworzach, gdyż kręcę biopaliwo deluxe ;) obliczyłam sobie, że chcę podwoić około 18 nagród, brakuje mi jeszcze 4 sztuki, wtedy zacznę z xl i zwykłym na bieżąco :)
    Podwoję Piccolo, floreny, sadzonki "Faroe" (nie trafiłam jeszcze drzewka oliwnego św. Heleny), kupony na kombajn, włochatą anakondę, słonicę, skrzynie kung-fu i z wyposażeniem IV, ulepszenia, kusiły mnie jeszcze skrzynie bonusów, ale chyba je odpuszczę :)

15. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Z piccolo dostałam magiczne i uczeń ingrid 8)

16. hlnrys

Z pikolo parasolka i kwieciste + 10FL z wiecznych (to pewnie skrzynia z kumpli).

17. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

ja juz ukonczylam wszystkie loty ale nie wiem ile ulepszen mam ustawic,zdoylam 6 ulepszen i dwa leze smoka, czy wszystkie mam ustawic na jednym czy po trzy na dwoch, podzielcie sie ze mna wiedza na ten temat,z gory dziekuje

18. incasent

incasent Ambasador forum

Wszystkie na jednym.

19. Marzenakruczek

Marzenakruczek Ambasador forum

Jutro zacznę 5 lot . Powodzenia wszystkim

20. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

a ja po nocnej pracy zaspana i nie zmieniłam toru lotu i nie zdobyłam potencjalnych hien a ich nie mam szkoda gapowe się płaci

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.