Opinie Asy przestworzy IV!

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 kwietnia 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z gryki wycisnęłam 376 kanistrów, lnicznik rośnie.:)

2. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

z 2-ch pol Hortensji 251 szt wypadajek mysle ze nie jest zle

3. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

14-sta minęła a tu raportów malutko :music: - co to , wszyscy w hangarach siedzą i samoloty szykują ? U mnie od rana już wyszykowane, teraz tylko z Mietką na paliwo czekamy i ...zzium z dołu do góry i z góry w dół xD:cry:xD - trochę tego falowania będzie, bo postanowiłam wyścig II odpuścić w całości, a paliwo wykorzystać na podwajanie nagród z pozostałych czterech tras 8)
    - z trzciny dywizjon 303 mi wyskoczył tych kanistrów - szkoda że nie zalane , bo już bym maszynę odpaliła :p- a tak czekać trzeba - ostatnio w tych zabawach najwięcej jest czekania .
    udanych lotów wszystkim życzę :) - bez większych turbulencji .

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Zgadza się, jedyny związek tego eventu ze Światem pełni to orchidea szablastozębna potrzebna do produkcji paliw.
    Bez zmierzenia się z wyścigiem II będą to tylko 3 trasy;) Ostatnia zostanie odblokowana dopiero gdy ukończysz wszystkie wcześniejsze...

5. stoone1

stoone1 Weteran forum

235 z 2x trzcina , po co zebrałem wcześniej drzewka....xD:p

6. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

:eek:... jak ja to czytałam , że mi umknęło :p - czyli nie ma odpuszczenia :( - ha, to trudno, zatem do wczorajszych rozplanowań lotów wracam i... mniej falowania odskutecznię :music:

7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Z szarotki i nostrzyka wypadło 197 kanistrów - chyba dość mało jeśli bym jednak zdecydował się robić plan max...

8. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    z szarłatu wypadły 354 kanistry :D ile zrobię , tyle moje , bez szaleństwa ;)

9. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

hej trzcina dała tylko 274 kanistry

10. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

11. Viola_07

Viola_07 Okazjonalny autor

Widzę, że u was ładniej sypnęło niż u mnie, mam 228 szt z hortensji, spore te różnice między farmami niestety...
    Rozsiewam, następny będzie na małych poletkach
    Życzę bonusów do zbiorów :)

12. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

327 z 2 pól szarłatu :) ale odpuszczam event i życzę powodzenia robiącym :)

13. majka47

majka47 Komisarz forum

Witam! Ciekawa jestem czy niektórzy już ukończyli event? Jakoś nikt się nie chwali.Powodzenia.

14. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Chętnie się dowiem jak to się robi. Grasz już co najmniej od sierpnia 2014 r. - podziel się z nami swoimi doświadczeniami.

15. grania.

grania. Baron forum

2 pola drzew dały 350 wypadalców, postawiłam tym razem na drzewa choć rzadko to robię, ale ustawiłam max dopalaczy do zbiorów drzew bo kaktus gromniczny mnie wkurza i chciałam go trochę podgonić na pierwszym zbiorze, więc siłą rzeczy cała farma w drzewach, żeby bonusy się nie marnowały 8)

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Po 2 rozsiewach 272 kanistry. Zbiór za 4h 23min.

17. majka47

majka47 Komisarz forum

Ja to nie wiem jak to się robi,ale niektórzy wiedzą,ale nie powiedzą>Ostatni ewent skończyli w ciągu jednego dnia.Pomyliłaś ,gram od 2010 r.

stoone1 i hiacynta lubią to.
  18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Rysiu, a na co ci te foty?
    Kliknij w kolejne wyścigi, wyświetli ci się rozkład fantów.
    No chyba że o coś innego ci chodzi.

A to naprawdę trzeba opowiadać...?
    Największy koszyczek plus trochę imprezówek plus parę tysi nawozów.
    Banał.
    Poza tym: kto bogatemu zabroni?
    Ja na przykład nie.

19. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Żaden problem jak się ma zapasy SN i farta na kole (czytaj zapas imprezowych wejściówek).
    Wystarczy złapać bonus 300% do stodoły.
    Wtedy każde małe pole da dodatkowe 2 roślinki za każde 100%
    2 szt podstawa + 6 za 300% + 2 CMJ = 10 -1 na zasiew, to 9 na czysto ze zbioru.
    Na dwie łąki to 3.600.
    Obecny badyl z wszystkimi dostępnymi dopalaczami można zebrać co 24 min, ale policzę pół godziny.
    W ciągu jednej powyższe daje 7.200 badyla
    Wg mojej rozpiski wystarczą trzy takie zbiory.
    Czyli 3h + 1h na dwa rozsiewy.
    Po 4h jest po ewencie.
    Na 3 zbiory pójdzie 1.200 SN + to co będzie potrzebne na dorobienie wylotek 1s roślinami.
    No i imprezowe w zależności od szczęścia.
    Jest jeszcze item dyniowy prezent (+2 do roślin) i "bonus do stodoły 100/200%" w towarach konsumpcyjnych, idą w diamentowe sloty.
    Jest czym zakombinować.

O to, o to.:)
    Widziałem kłódki, to nie podchodziłem do płota.:oops:
    Dzięki.

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2021
  20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

No widzisz nawet wcześniej zaczęłaś grać, napisałam, że grasz co najmniej od 2014 roku, bo tak wyświetla się twoja rejestracja na nowym forum. To my, którzy później zaczęliśmy liczymy na podpowiedzi od "starszych" graczy. Ja akurat nie potrzebuję porad, bo świetnie sobie radzę, ale też nie lubię przygadywać tym, którzy pokazują jak można wykorzystać to co daje gra.
    A po co kupować koszyczki, bez nich też całkiem sprawnie idzie wysiewanie roślin.:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.