Opinie Artystyczny ogród

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 27 lipca 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Najważniejszą różnicą pomiędzy "łatkami" a obecnym eventem jest ustalony postęp przyrostu GT.
    Teraz mamy od 1 do 3, a poprzednio był od 1 do 10, stąd tak duża różnica w możliwości uzyskania GT.
    Przy kwiatkach można połączyć jednorazowo 26 pól i uzyskać maksymalnie 48 GT, a przy łatkach 46 pól i uzyskać 302 GT.

2. ewanta

ewanta Komandor forum

mój najlepszy wynik to 41 , ale ogólnie to kiepsko mi idzie to układanie : na 691 skrawków 660 żetonów

3. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Jeśli ktoś postawił w głównej mierze na zbieranie GT to średnia pewnie była podobna, u mnie na 858 elementów 1110 talarów, czyli średnia 1,29. Może była by ciut wyższa ale kilka razy dokładałem elementy, żeby zdobyć trochę SN. Maksymalna ilość GT z jednej planszy to 22 sztuki :)

4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

Event cały zrobiony już 2 dni temu, teraz była tylko zabawa i zbieranie talarów, ale tak spektakularnych wyników jak wy nie osiągnęłam

Zostało mi jeszcze co nieco do wykupienia i zastanawiam się na co się zdecydować .
    Ze skrYnki piccolo wyszla mi parasolka w kropki, nie ma pojęcia czy to dobze czy źle, gdyż po długiej przerwie w grze jeszcze wszystkiego nie ogarniam

AngelGina lubi to.
  5. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Koniec, nic więcej nie sieję, gdyż już za późno :)
    Wykupiłam 2 kwiatowe żetony, 1 żeton sezonowy, PNS, naklejkę, 1 imprezową, 2 skrzynie bonusów, oczywiście 2 skrzynie Piccolo :) i wszystkie kupony na kombajn :)

6. camarinal

camarinal Forumowy żółtodziób

Hej, ja mam następujący problem z układaniem kwietnych kawałkow - nie zostają na polu niezależnie od tego, gdzie próbuję je położyć. Bardzo frustrujące. Czy ktoś wie, co powoduje ten problem? Dzięki za pomoc, pozdrawiam

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

camarinal "łapiesz" kursorem kawałek z bocznego panelu po prawej stronie, trzymając przycisk myszy przenosisz kawałek na planszę. Pierwszy należy położyć puszczając przycisk myszy przy polu startowym: [​IMG] Kolejne dokładane kawałki muszą się łączyć z kwiatami tego samego rodzaju. Można je też dołożyć do wolnego boku ww. pola startowego. Przy dopasowywaniu kawałka można nim obracać przesuwając wokół niego kursor myszy i klikając na koniec w wybraną "połówkę" kwietnego kawałka.

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

To bardzo dobry item, otrzymujesz z niego PD pomnożone przez swój poziom na farmie lub wyspie (zależnie, gdzie zostanie postawiony, czy na polach wyspy, czy farmy). Jeśli nie zależy Ci na PD to można parasolkę wymienić na ciekawe rzeczy w czasie G&T, a to już jutro ;).
    Jeśli potrzebujesz dowiedzieć się, co daje konkretny item szukaj tutaj :)
    FAQ - Tabele - itemy | Farmerama PL

9. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

bardzo Ci dziękuję za odpowiedź, ja nigdy nie byłam kolekcjonerką itemów i stąd moje słabe rozeznanie w temacie :p

AngelGina, hlnrys oraz Miśkowo lubią to.
  10. Luna11.11

Luna11.11 Aktywny autor

:inlove:serio kocham takie ewenty:inlove:, nawet dziś wstawałam w nocy :p. mam 1124 puzelki , nie wiem ile * , średnio ok 20 . :inlove::inlove:

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam. Aby zdobyć wszystkie itemy to trzeba ułożyć minimum 320 kwietnych kawałków. Jeśli masz taką ilość to i itemy z pewnością są dopisane. Sprawdź może na powierzchniach/rzędy chmur, na których wystawiasz itemy, jeśli nie uda Ci się ich odnaleźć to zapraszam w celu sprawdzenia konta do PT: Pomoc Techniczna.

12. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Dziękujemy za opinie. Event dawno za nami, więc wątek zamykam i przenoszę do archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.