Opinie Artystyczny ogród II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. incasent

incasent Ambasador forum

Myślałem, że to ja przegiąłem z roślinkami:

Ale widzę, że Ty to chyba wygrałeś jakiś przetarg na "żywopłotyzację" Polski xD

2. kamder

kamder Hrabia forum

1/4 toreb wykorzystano :).

Pozytywem jest to, że można uzyskać sporo Super Paszy z kwiatów. Jednakże, wykorzystanie wszystkich toreb będzie problematyczne, gdyż zajmuje sporo czasu (głównie ze względu na animacje, której nie można wyłączyć :( ) - na 1h wychodzi średnio 600-700 toreb, więc trochę przy tym posiedzę.

3. bogusiania

bogusiania Książę forum

Pnącze i ostatnie 2 skrzynki Piccolo zdobyte, 510 kwietnych kawałków ułożonych. Sieję dalej róże na rękawice na GT. Powodzenia walczącym. Hurra! Wreszcie z 7 zagród "ciasteczko" - pierwsze pelikany, a z tajemniczych sadzonek - 2 klony polne! Z neonów - wrony i gęsi. :)

Ostatnie edytowanie: 31 lipca 2023
  4. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Lubię układać te ogrody robię dalej dopóki trwa event. Nagrody też po drodze zgarnę.:D

5. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

dotarłam do pikolaków 2 x święto świateł i wielozadaniowiec :inlove::music: badyla sporo zostało więc jeszcze podłubię ;)

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

Event lajtowy - zakończony :)
    Z piccolo wyszedł opryskiwacz , kwieciste, parasolka ,bukiet kwiatów i cylinder ..nie wiem skąd ta piąta skrzyneczka?? Jestem mega zadowolona :)
    Powodzenia wszystkim i miłego dnia :)

7. bogusiania

bogusiania Książę forum

Pewnie z letniego kalendarza, człowiek się już gubi i traci rachubę, co, gdzie, kiedy i z czego hi hi. Gratuluję i również miłego dnia.

8. lolek55

lolek55 Hrabia forum

deski wykończone a rękawice muszą jeszcze pracować.

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Ja chyba już odpuszczam i wystawię itemy na pole. Co chciałam to wykupiłam ze sklepiku.

10. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Pnącze jest
    piccola są

łomot dostanę czy bogata się stanę xD

edycja
    piccolo
    genialny cylinder inwazja robali dyniowy
    super [​IMG]

11. lolek55

lolek55 Hrabia forum

rękawice również skończone z wynikiem 474 i musiałam zainwestować w nasiona. Skrzynki wszystkie mam.

12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

wow:D,gratuluję:inlove:xD,myślałam,że nic mnie już na farmie nie zaskoczy,a jednak,,opadła mi szczęka do kolan;):):p

13. Matisiek200

Matisiek200 Naśladowca mistrzów

Wszystko zrobione. Z piccolo wypadło święto świateł, parasolka, bukiet kwiatów i wielozadaniowiec. Bardzo przyjemny event.

14. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

https://imgbb.com/dr47JHH
    ehh znowu mam problem z dodaniem obrazka url, musicie mi uwierzyć na słowo, że wydusiłam z jednej planszy 43 talary :oops:

15. misiek1978

misiek1978 Chodząca legenda forum

z 4 piccolo:
    tańczący z liśćmi, 2 x bajkowe źródło i uczeń ingrid
    na tak słabo, że nie wiem po co to robiłem :cry::cry::cry:

16. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

pnącze pracuje uzbieraam 17 skrzynek picolaka tylko gdzie ja mam je postawić :pa moze cos ciekawego w nich sie kryje :D
    coś teraz żałuje ze nie przyszłam po prośbie za wiosłam :sleepy: dostałam kilka ptaków z OPR :cry:ale 38 to było zbyt dużo no wiem wiem moja wina :oops:

17. bogusiania

bogusiania Książę forum

Szkoda, bo wcześniej to bym chętnie pomogła i wydała parę uciułanych florków na wiosła. Odnośnie eventu - skrzynki Piccolo wykupione, czekają grzecznie w pasku w ilości 14 sztuk, kupony na kombajn wykupione, rękawic dużo, łopat też - nie wiem, po co - sieję dalej do końca i jeszcze coś wykupię. Powodzenia dalej wytrwale pracującym farmerkom i farmerom :)

18. Nocna-Furia

Nocna-Furia Młodszy ekspert

Alee jak?? wow <3 skąd tyle z jednego pola?

kamder i dantic3 lubią to.
  19. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

no szkoda :oops:tez załuje jest duzo farmerów co niosa pomoc a ja nie miałam odwagi prosić :oops: myslałam ze sie uda do końca walczyłam ale przed 22 gą było juz za pózno dalej sieje i cos tam jeszcze wykupie :)

20. HotFarmer3387

HotFarmer3387 Nadzorca forum

Koniec eventu bardzo fajne nagrody pnącze już wisi oby częściej były takie wydarzenia ;) Przyznaję się bez bicia że pomógł mi bonus +100% i +1 do roślinek ;) Ale nie wydałem nic wiatraczków i zielonych kropelek ;) Powodzenia wszystkim co walczą i gratki dla tych co skończyli :) Z pikolaków 2 x wieczne poszukiwanie skarbów oraz kwieciste melodie a także bajkowe źródło :) Nie narzekam a z neonowych kukułki i anakondy :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.