Opinie Artystyczny ogród II

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lipca 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. grazaw6

grazaw6 Stały bywalec

zasady znam ,mechanike gierki tez bardzo dobrze znam,ale jak napisalam ze szare kwiatki pojawiaja sie w pewnym momencie w ktorym nie powinny to tak jest, dodam,ze nie zawsze tak sie dzieje, nie ma co ciagnac tego tematu dalej,jest to po prostu jakis blad.

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

u mnie też się pojawiają-jak nie mam już możliwości wymiany,to kończę gierkę

3. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Jeżeli masz szare kwiatki to znaczy że nie ma takich kwiatów na planszy i nie masz tego szarego kawałka do czego dołożyć. Jeżeli nie masz już możliwości wymiany to należy grę zakończyć.

4. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

410 ułożyłam pnącze zdobyte teraz już sieję pod wypadajki rośliny mam w zapasie

5. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

U mnie jak na razie 360 ułożonych,za chwilę młyn skonczy kolejne mielić ;) Roślinkę eventowa mam w zapasie,na noc juz będę siać pod wypadajki. Tragedii nie ma :) Jutro powinno byc po wszystkim :) Całkiem przyjemny ten event :)
    PS.Używam chrome i wszystko działa jak trzeba. Zero problemów z grą :)

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zero problemów z grą,po takich zawirowaniach,jest wtedy,jeśli się wyczyści wszystkie ciastka i historię przeglądarek-to taka"złota myśl"dla tych,co mają problem z grą...
    0:23 do zbioru zielska i układaniu następnych kwiatków :p

7. dora4370

dora4370 Mistrz forum

Sąsiadko idziesz jak burza , super -Gratuluję :) . U mnie na razie 284 ułożonych , brak mi weny żeby przyspieszyć i tak powoli sobie drepczę . Mogłyby się częściej pojawiać kwiatki dające talary , często muszę zamykać układ z powodu ich braku bo inne fanty mało mnie interesują .

8. Lenka6711

Lenka6711 Naśladowca mistrzów

Nie da się ukryć, przyjemny :)

Powodzenia Wszystkim :)

9. alusia-milusia

alusia-milusia Stały bywalec

Ten event nie dla mnie..nie mam ni czasu ni cierpliwosci..badyla nasialam oporowo..odpuszczam..wrocilam po dosc dlugiej przerwie i chyba znowu pojde na emigracjexD Pozdrawiam :inlove:

10. bogusiania

bogusiania Książę forum

320 kwietnych kawałków ułożonych, 2 skrzynka Piccolo wykupiona, teraz zbieram GT na kupony na kombajn. Spoko się układa :), choć nieraz złośliwe szare kwiatki, po wykorzystaniu wymian, uniemożliwiają dalszą grę i szkoda tych ewentualnych GT :(

11. .dorotka01.

.dorotka01. Fanatyk forum

Dziękuję kochna rośliny nasialam jak ta głupia teraz wypadajki i układanie mi zostaje

12. GreenHills

GreenHills Hrabia forum

No to skończyłam :) Teraz sie zastanawiam gdzie te pikolaki wystawić,bo pola z gumy nie są xD Ale dłubac będę nadal- mam spory zapas eventówki :)
    Nie poddawaj się :) Masz badyla,z układaniem tez dasz radę :)
    A ja biorę SN i SP. To się zawsze przydaje :) Teraz zbieram GT na skrzynki,jeszcze nie zdecydowałam jakie wezmę,pewnie z bonusami :)
    Powodzenia walczącym i miłego wypoczynku wypoczywającym !

13. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Roślina wysiana, brakuje 380 wypadajek. 2 piccolo zdobyte ze sklepu. Wpadła parasolka i kijek pogo ;DD ale mam jeszcze trochę do odblokowania za żetony, więc aż tak zła nie jestem :p Po kupieniu piccolo co Was ze sklepu jeszcze interesuje? Bo w sumie zastanawiam się, czy reszty GT nie wydać na kombajn :p

14. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Event przeszedł do historii. Z pierwszych Piccolo bukiet kwiatów i wieczne poszukiwanie skarbów,
    następne dwie dojrzewają.
    ps.
    Doszła chomicza i nieumarły.

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2023
  15. kamder

kamder Hrabia forum

Mam nadzieję, że tyle roślin wystarczy na wyczyszczenie sklepu 8).

A tyle udało się wyciągnąć z jednego pola ;) .

16. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Ewent skończony można odpocząć i mózg trochę przewietrzyć.

17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratuluję takiego wynikuo_O

W temacie - eventu nie robię.

Aisha1969 i kamder lubią to.
  18. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Z 6-ciu piccolaków mam drzewo magiczne ,chomicza muchołapka,parasolka w kropki,2xkwieciste melodie i jest Florenowiec.Jestem bardzo zadowolona i wszystkim życzę takiej losowości.

19. Aisha1969

Aisha1969 Ambasador forum

Gratuluję florenowca :),a ja doczołgałam się do pnącza koło strajkuje ale to już normalka ,doczołgam się i do pikolaków ;)xD:music:

20. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

[​IMG] Skończyłam.Od Piccolo dostałam Parasolkę w kropki,Nieumarły skarb,Cylinder iluzjonisty,Inwazja robali-całkiem nieźle.:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.