Armaty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -katie1234-, 30 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Widziałam w OO, że naprawiono Armatę miłości, a czy wiadomo coś o naprawie Śnieżnej lub Plującej armaty?? Bo chyba będę je musiała wrzucić na pnącze, bo to zawieszanie przy zbiorach robi się denerwujące :(

2. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Moje też zawieszają i też pewnie wrzucę na pnącze bo mnie wkurzają :D

-katie1234- lubi to.
  3. -katie1234-

Przynajmniej sama nie jestem :D
    Niby parę sekund tylko, ale nawet w tym czasie z ogrodu wyjść nie można >:(
    Łooooooooooooo matko :D Zebrałam armatę i się nie zawiesiła o_OCiekawe czy to chwilowe czy na stałe...

Ostatnie edytowanie: 30 listopada 2015
    Antenka18 lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

-katie1234-, Antenka18, dopytałam i otrzymałam odpowiedź że problem jest znany i czekamy na jego rozwiązanie.
    Zapraszam do śledzenia Oficjalnych Ogłoszeń. :)
    Czy są jeszcze jakieś pytania? :)

5. -katie1234-

Powiem tak. Armaty działają u Mnie od 15.00 :D Byle by tak zostało ;)Pytań brak.

6. Polnastokrotka

Polnastokrotka Wyjątkowy talent

od pewnego czasu u mnie na farmie też się dzieją jakieś cuda zagrody,pola znikają i po jakimś czasie wracają na swoje miejsce.

-katie1234- lubi to.
  7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.