Armata miłości

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -Margo-s-, 12 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Zbuntowała się i po zebraniu punktów blokuje ekran z grą. Nic nie można zrobić, pomaga jedynie przelogowanie się. Zbieranie kombajnem nie stwarza problemów, ale przy ręcznej orce blokuje. Nie jest to zbyt duzy problem, ale jednak irytujący.
    Od razu zaznaczam, że sprawdzane na 2 różnych przeglądarkach.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Domyślam się, że wszystkie ciasteczka cookies i flashowe wyczyszczone. A próbowałaś może odinstalować i ponownie zainstalować wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera <<< ?. W sytuacjach kiedy niektóre elementy gry nie działają poprawnie, taka czynność powinna przynieść poprawę.
    Jeśli po reinstalacji AFP przy kolejnym zbiorze armatki problem nadal będzie występował, napisz proszę do PT, tam zostanie sprawdzone Twoje konto.

3. -Margo-s-

-Margo-s- Komisarz forum

Atenko, na takie wygibasy w komputerze to na córkę musze poczekać :) Hmmmm... może i masz racje z tą wtyczką :oops: coś musi być nie tak, bo ostatnio mi laptop sam się wyłączył i pojawił się niebieski ekran, a później coś tam sprawdzał :) ale ja przy komputerze jak niemowlę - nic nie wiem.:cry: xDxD
    Ok, dziękuję Ewciu za podpowiedź :) Jak będzie większy problem, to napiszę do PT.
    Temacik można zamknąć :) :pxD

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę. Ja informatykiem nie jestem, ale jak pojawia się niebieski ekran to być może jest jakiś błąd systemu operacyjnego, sterowników, bądź też przeciążenie systemu. Najlepiej będzie tak jak piszesz, jak córka wróci i sprawdzi wszystko.
    W razie gdy ze sprzętem będzie wszystko w porządku a problem nadal będzie się pojawiał to zapraszam do PT, a tymczasem temat zamykam.

-bijo-, Twój post usuwam, otwórz proszę nowy temat dla swojego zapytania.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.