Opinie Aquarama oraz hodowla chomików

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 30 czerwca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

tego się raczej spodziewaliśmy , ale ... pozostaje nadal , nie rozwiązana sprawa równych szans dla każdego>:( czekam na reakcję BP :cry:i żeby nie było ... nie jestem zachłanna ani zazdrosna , po prostu , poczułam się , jak gracz gorszego sortu >:(:cry::wuerg:

2. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Podpisuje się pod tym bardzo.

3. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

przyznaja sie ,ze byl to blad wiec teoretycznie powinni posiadaczom odpisac zagrody....

4. magdusia668

nie odpisać zagrody , skoro je uczciwie wylosowali , tylko wrzucić na koło dla wszystkich , skoro to był ich błąd -.-

5. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ale co z tego że teraz wrzuca na koło jak nie mam już skrzynek i wejściówek a te 1000 kręceń poszło

6. Kloni17

Kloni17 Książę forum

też się podpisuję pod tym
    naprawdę jestem ciekawa co BP z tym zrobi

7. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

BP najwyżej da jakiś kod w ramach przeprosin i tyle..... juz tyle razy tak było.
    Może za jakiś czas będą na kole, to szczęsliwcy sobie różzagrodę wylosują. Mam nadzieje, że nie odbiorą nikomu tych zagród z pola?

8. Anetta41

Anetta41 Chodząca legenda forum

witam wszystkich
    na moim kole w dalszym ciągu są różowe chomiki
    też nie mam już wejściówek a BP nawet jak da jakiś kod w ramach przeprosin to i tak to nie zmienia faktu , który się wydarzył
    mam tylko nadzieje , że Ci którzy maja zagrodę różową chomików z koła to im nie zabiorą
    pozdrawiam

9. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Witajcie :)
    U mnie też róż chomiczków na kole nie ma i nie będzie, bo nie ten lvl jak widzę, acz mam jedną różowiutką, ciężko zdobytą w evencie i mnie cieszy ;). Nie powiem...troszku zazdraszczam :p, acz nie wywołuje to we mnie takich negatywnych emocji, jakie tutaj widzę o_O. Dziwią mnie aż takie reakcje. Na pewno nie ucieszyłoby mnie to, że komuś teraz te zagrody zabiorą, acz wątpię żeby to zrobili. My pozostali: biedne żuczki pewnie dostaniemy różową galaretkę i wejściówkę w ramach rekompensaty...eee...to jest jako pocieszenie.

10. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

hejka :)
    koło mi dało rózowe, ale wrony :D ewent zakończyłam na 7 zadaniu :wuerg:brakło chomików no i nie bede miała różowych chomików a wcale mi na nich nie zalezy :pa tym którym udało sie wykrecic różowe gacie gratuluję :D

11. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

wyjście z sytuacji:

1. jak tylko widzisz różowe chomiki na kole, to NIE KRĘCISZ !!!!
    2. następnie wieszasz piękny raporcik, że tych chomików sobie nie życzysz i prosisz BP o wycofanie ich z koła....
    3. i czekasz....
    4,5,6,7,8.....czekasz....

i pewnie się nie doczekasz,
    więc musisz pokręcić bo limity i takie tam....

no i wpadają te chomiki tak jak kiedyś wpadały róże rozmaite ze zwykłych wejściówek o czy pisał Norbi (tak było)

więc wklejasz kolejny raporcik, żeby no....
    te chomiki zabrali

ale znowu się nie doczekasz - chomiki przykurzą się w pasku, ale po 5 latach może znowu powrócą....

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Minęło tyle godzin od 10, a u nas cisza :p

Ba, ale wejściówki zielone się już skończyły, wszystkie skrzynki opróżnione 8)

13. _kubus1404_

_kubus1404_ Hrabia forum

14. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Te dwa ostatnie punkty możesz już wykreślić bo już wycofali je z koła

15. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Szczerze - nie interesuje mnie jak BP rozwiąże ten problem. I kto wypije hektolitry nawarzonego piwa. Jedno jest pewne - z dniem 1 lipca 2020 moje sponsorowanie tej gry skończyło się. Zostawiam jedynie pakiet Premium (29,90 co 30 dni). Reszta mnie nie interesuje. Nie będę miał nowych zagród, drzewek, ale przynajmniej fundusze przeznaczę na inne osobiste potrzeby. Oczywiście dzisiaj w ofercie "Znakomity pakiet przedmiotów ozdobnych" za jedyne 69,90 zł. Niech sobie szef BP sam kupi i postawi itemy u siebie w ogrodzie. Po raz kolejny zostałem potraktowany "z buta" i limit się wyczerpał.

16. siedem_dni

siedem_dni Mistrz forum

ja jednak nie wytrzymałam i zrobiłam to pnącze, więc różowe wpadły mimochodem do koła ostatnio nie mam szczęścia, zero chomików, zero letnich domów, generalnie lipa.

17. magdusia668

witaj w klubie xD u mnie też blokada konta , jedynie tak jak ty , kupię Premium i maszyny :wuerg:>:(:cry:

18. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

Ja nawet Premium nie kupie już 0 wydatków,jak się skończą kupony na kombajn a nie będzie ich do wygrania to zakończę Grę.Nie dam się robić w Balona za własne pieniądze koniec tego.

19. Megan

Megan Komandor forum

Szkoda, że tak wszyscy ostro nie reagujecie i nie sprzeciwiacie się polityce BP gdy są kierowane pakiety indywidualne dla niektórych graczy, chociażby z ostatnimi sadzonkami, gdzie można było zdobyć drzewka SN, Zośki lub tam gdzie były zagwarantowane dwa ostatnie drzewka.
    Można było takie pakiety kupić za dość niską cenę, w tym samym czasie inni gracze kupowali TS-y po normalnej cenie, czy też są lepsi i gorsi gracze, mam rozumieć że ci co teraz tak głośną krzyczą takie pakiety otrzymywali a teraz gdy nie mieli różowości na kole to już im nie na rękę i gromy lecą nie tylko na BP.
    Wiem, zaraz posypie się hejt, bo ktoś napisał inaczej jak reszta, możecie pisać sobie do woli....

W temacie, event zrobiony pierwszego, sporo SP poszło, lecz nawet i tego mi nie szkoda, bo nie klonuję pomiędzy eventami a gdzieś tą paszę trzeba zużyć.

20. magdusia668

masz rację ... moje wieloletnie konto nie jest uprzywilejowane :wuerg: i też nie miałam ofert o których piszesz , a od 2 miesięcy nie kupuje żadnych TS , bo tylko starocie dostawałam>:( czasem,
    to już tu się pisać nie chce:( BP ma nas głęboko w poważaniu i dalej uprawia swoją kiepską politykę , ale jak naprawdę przestaniemy kupować te "cud - oferty " to może przyjdzie jakaś refleksja :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.