Opinie Aquamania

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Rock, Jul 21, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wielebnowska

Wielebnowska Czeladnik forum

Ewent przekombinowany na maxa, do tego złowiona makrela i homar :( no brawo :( echh....

2. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

A dalej to trzeba od tego bąbelka, któremu oddaje się niedźwiedzia odebrać skrzynkę z przynętami - za równe 23 godziny odebrać kolejną - i tak przez miesiąc (prawie) - tylko pilnować tej godziny odbioru, bo każda przynęta w tej zabawie jest...na wagę złota
    - ja już całe dwie sztuki mam :D:cry:xD- jeszcze tylko z tydzień i mój Misiek, który na łowienie czeka , będzie mógł sobie wreszcie trochę z tą wędką poużywać - a póki co Mietka go pociesza dobrym słowem; ,,Doczekasz się ... biedaku, doczekasz... jeszcze trochę cierpliwości... :p

3. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mój misiek łowi na bieżąco,,z opłakanym skutkiem,,może lepiej właśnie jak Ty,,nazbierać przynęt,,a łowienie odłożyć,,na inną pogodę

4. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

BP kojarzy mi się z siecią stacji benzynowych a te nasze BP to z coraz bardziej bzdurnymi ulepszeniami czegoś co dobrze wcześniej funkcjonowało ale widocznie taka nastała tam moda.(nie mylić z MOD-em).xD

5. lwa

lwa Aktywny autor

czy cmj działa na roślinę ewentowa?

6. kondzio0101339

kondzio0101339 Wyjątkowy talent

Ogólnie na rośliny eventowe to tak, ale jeśli chodzi o event Rekinie Opowieści, to jest on na specjalnym polu akcji i tam cmj nie działa, jedynie woda i zwykły nawóz

dantic3, magdusia668 and MOD_Cookie like this.
  7. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Na polu specjalnym niestety zadne bonusy nie działają - tylko woda i nawóz.

8. abask

abask Fanatyk forum

Chyba bardziej bzdurnego eventu nie widziałam. Ciągnie się jak flaki z olejem... Nudny to mało powiedziane.

9. lwa

lwa Aktywny autor

dzieki

10. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Mój też zwykle łowił na bieżąco, ale... to było zupełnie inne łowienie - można nawet śmiało rzec , że to było niemal rybołówstwo , zaś teraz...
    ... A teraz na nudę też się znajdzie rada
    będziemy se z Mietką mahjongi układać
    i liczyć talary na tajemniczości
    albo chociaż gwiazdy - ot dla przyjemności.
    Zbierać też tą skrzynkę co się szumnie zowie
    skrzynka z przynętami - no ładnie, nie powiem
    lecz ja bym to ami na ą zamieniła
    bo to by prawdziwsza nazwa dla niej była.
    Jednak się nie będę troskać o szczegóły
    bo by mi do reszty zabawę popsuły
    już i tak bez przerwy Mietka mi się biedzi
    że Misiek na łódce dostanie ...odsiedzin .
    Znaczy się odgniecie te... szlachetne mięśnie
    ech no, mógł te skrzynki Olimp dać nam częściej
    nie tylko tak z łaski, albo za opłatą
    ale tak po prostu w prezencie na lato:p

11. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

To łowienie ... to straciło się przyjemność z celowania. Strasznie zepsuli ten fragment gry.

Na razie mam 2 perły.

12. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

No właśnie... Odbieram skrzynkę codziennie, reszty bąbelków, oprócz tych z gwizdkami nie ruszę? Mam wrażenie, że stoję w miejscu a event ucieka.

13. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Z drzew wyleciało pierwszych 40 talarów :) to dużo czy mało ?
    Jestem bogata :p wirtualnie :p

14. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mój misiek 3 razy łowił i mam 3 homary i 1 ośmiornicę, czyli żadnej nagrody :p

15. klonek68

klonek68 Generał forum

Cóż za emocje eventowe...;) ...bardziej zajmujący chyba jest wyścig żółwi na 1km ...;) aż strach .Łowienie ryb prawie jak na żywo, albo będzie brało raz dziennie a jeszcze się ryba zerwie i wyjdzie z tego rakxD:cry:;)

16. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak, emocje prawie jak w szachach . . . czekałam 23 godz. i otwarłam skrzynkę, a tam -.- - zwykła przynęta na ryby, no to łowię po tych 23 godz. czekania . . . i mam ośmiornicę szt. 1, niby fajnie, bo dobry połów ale 1 szt. to za mało na nagrody. Więc dalej czekanie - tym razem 4 godz., bo mam już kolejny bąbelek ze skrzynką otwarty.
    A co to się będzie działo jak otworzymy wszystkie 10 bąbelków z przynętami.
    To dopiero będą połowy. Tak ok. 20 sierpnia.8):D

* * *
    W tym powiązanym evencie wykupiłam 2 drzewka na farmę i mam orzesznika gorzkiego (mój pierwszy):)

edycja:
    a z tych sadzonek "Capri", które są w nagrodach u rekinów wyrosło mi drzewko Abiu:) [​IMG]

Last edited: Jul 24, 2020
  17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

nie wszyscy mają takiego farta- gratuluje, ja nie mam jeszcze żadnej perły

18. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Otworzyłam skrzynkę i :D super przynęta premium czyli połów x2, celuję i trafiam idealnie:D mam 2 marliny :inlove::inlove: a nagroda 8 bananów !!!! :cry:xD:cry: na stanie mam już 3345 bananów i 0 perły, na otarcie łez kupon na kombajn 1 h :cry:xD:cry:

19. kruszynka63

kruszynka63 Książę forum

Otworzyłam skrzynkę a tam zwykła przynęta na którą udało się marlina złowić w nagrodę otrzymałam rajską girlandę , nie wiem czy się śmiać:Dczy płakać:cry:.Chyba się na niej powieszę 8);). Perły nadal pozostaną tylko w marzeniach .

20. abask

abask Fanatyk forum

Kolejny raz połów... Wcześniej papugoryba x 2 a teraz rozdymka x 2... Na stanie 1 perła. Dodatkowych nagród brak. Chyba całkiem sobie odpuszczę bo za chwilę wpadnę w depresję. Mój syn na błyszczki złowił więcej ryb w godzinę niż ja w 2 dni.

Thread Status:
Not open for further replies.