Opinie Aquamania

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Rock, 21 lipca 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. mila68

mila68 Młodszy ekspert

czy ja dobrze gram ten event, czyli oprócz skrzynek lub zakupu , nie ma przynęty?

2. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Niestety nie ma

dantic3, magdusia668 oraz talarek1961 lubią to.
  3. halina54

halina54 Hrabia forum

Witam niedzielnie.Od rana mam 3 skrzynki bo skonczylam sianie, ale przy moim szczesciu ze skrzynek tylko same najmarniejsze przynety a perel to chyba do konca nie zobacze....i cud sie zdarzyl bo zebralam pierwsze 250 talarow i 1 zagrode na potencjalnego jaszczura mam

4. mila68

mila68 Młodszy ekspert

tyle lat gram a tego eventu ni hu hu nie czaje, nie mogę nic odblokować bo brakuje i żetonu z konikiem morskim, a nie mam pojęcia skąd go wziąć, czytam poradnik już chyba setny raz i dalej nie mam pojęcia co z tym robić , odkryłam 2 bąbelki i stoję

dantic3 lubi to.
  5. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pierwszy bąbelek (ten za miśka) i niektóre z pozostałych mają na grafikach zegary.
    Te bąbelki dają przynęty, trzeba je zbierać co 23h.
    Dopiero z tymi przynętami można iść na ryby.

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Na chwilę obecną (po wykonaniu zadań w evencie Rekinie opowieści i zdobyciu 4 gwizdków) możemy odblokować maksymalnie 5 bąbelków. Nie wiem czy będzie wystarczająco wyraźnie widać ale na grafice zaznaczyłam kolejno cyframi w żółtym kolorze: 1,2,3,4,5:

kev.png

7. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Mam serdecznie dość tego eventu. Same zwykłe przynęty ze skrzynek i same
    byle jakie ryby - nie wiedziałam że rak to ryba- no ale tutaj wszystko jest możliwe.
    Jak do tej pory mam jedną perłę. Chyba ją do jubilera zaniosę i pierścionek
    każę zrobić.

8. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Dla tracących cierpliwość na pociechę mały prezencik... ;)
    kod: HPPYSNDY daje 1 wieniec wiosenny
    U mnie nawet marlin daje tylko SN lub SP... może trzeba zmienić łowisko ?:p

9. ewanta

ewanta Komandor forum

u mnie też tylko jedna perła się trafiła jak na razie :(
    ale walczę dalej

10. kasiamoja1

kasiamoja1 Naśladowca mistrzów

Bardzo proszę o podpowiedz - jak rozumiem przynęt będzie jak na lekarstwo. Przy obecnym ewencie mogę mieć ich dwie. Co 24 godz dają jedną przynętę.Zatem dwie przynęty S na dobę ?

dantic3, magdusia668 oraz talarek1961 lubią to.
  11. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Ja naliczyłam 3 skrzynki z przynętami S.

12. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

U mnie jest tak samo -jak się ta jedyna perełka nie doczeka pozostałych -to pierścioneczek będzie cudownyxD

13. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

mam tak rozjechane czasy zbioru skrzynek,że szkoda słów,,co zrobić by zebrać 3 i łowić,,odczekać(znowu czekać)aby czasy się zrównały?xD>:(

14. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

ja sobie odpuściłem zbiory przez te 23 godziny i teraz mam wszystkie o jednej godzinie.Ewent trwa długo proponuje odczekać i kasować trzy naraz.A najlepiej uruchom wszystkie o dogodnej dla Ciebie godzinie żeby ci nie wypadł zbiór w nocy.

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

dzięki,inaczej nie można jednak,:(,ciekawe czy z każdą nową misją cząstkową też tak będzie,,może wreszcie się nałożą te czasy,,ech:(

16. ewanta

ewanta Komandor forum

ja ciągle zapominam o tych skrzynkach- jakby zbierać z zegarkiem w ręku to ta pierwsza (z niedźwiedzia) powinna być dostępna dzisiaj już o 10-tej - u mnie wypadła 19:20xDxDxD muszę budzik nastawiać na zbiór:p

17. -georginia-

-georginia- Chodząca legenda forum

to tak jak u mnie. Ciekawa jestem czy uzbieram te perły na odblokowanie pnączy. A jeśli się nie uda, to pnączy nie będzie? Ta okropna losowość, a w dodatku co prawie doba odebranie przynęty

18. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

ale to, o której godzinie zbierasz skrzynki, zależy tylko od Ciebie - nawet jeżeli zadania w drugim czy trzecim tygodniu nie uda się skończyć o godzinie zbioru posiadanych już skrzynek, nikt nie każe Ci tych nowych skrzynek odpalać od razu, poczekaj na godzinę "skrzynkową" i odtwórz nowe ze starymi - szkoda energii na takie dziabanie po jednej....
    jeżeli zbierasz rzeczywiście równo co 23 godziny, to za kilka czy kilkanaście dni dojdziesz do zbioru o 5 czy 4 rano, potem o 3.... - i wtedy zbiór się "wyrówna", bo nie podejrzewam, żeby ktoś wstawał w nocy żeby zebrać skrzynki - wszyscy dojdziemy do jednego zbioru w godzinach wczesno-porannych....
    powodzenia zbieraczom rzadkich pereł ;)xD

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2020
  19. bunny132

bunny132 Generał forum

na bezrybiu i rak ryba :)

20. Jedna_na_milion

Jedna_na_milion Ekspert forum

Dzień dobry to zbieranie zbyt długi czas ma...i przez to sie zapomina.Ale gdzie do końca eventu już nawet nie mam nadziei że skończę. Żadnej perły nie zdobyłam tylko po jednej przynęcie...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.