Aplikacja na telefon

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kateszt, 13 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kateszt

kateszt Czeladnik forum

Właśnie znalazłam w Google Play aplikację Farmerama Explorer. Czy po jej zakupie będzie można w pełni korzystać z Farmy na telefonie, czy jest to zwyczajna przeglądarka umożliwiająca tylko wyświetlanie strony bez możliwości pełnego grania? w załączniku przesyłam adres https://play.google.com/store/apps/details?id=com.FarmeramaExplorer&hl=pl

Pozdrawiam

2. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

3. Sekme

Sekme Generał forum

Z tego, co wiem, to BP się jakiś czas temu wycofało z prób wyprodukowania aplikacji mobilnej. Dlatego byłabym bardzo ostrożna w przypadku takich aplikacji, na temat których nie było ogłoszenia oficjalnego... To może być próba wyłudzenia hasła... albo coś, za co BP może zablokować Ci konto...

4. eewunia67

eewunia67 Ambasador forum

Sekme może tak być jak napisałaś,a może być to tylko próba wyłudzenia kasy,widzę że koszt tej aplikacji to 7,96 ;)
    Moim zdaniem,szkoda kasy ;)

5. BA_Chris

BA_Chris Guest

W tej chwili nie ma aplikacji na telefon komórkowy dzięki któremu możliwa byłaby gra w farmę, aby korzystać z konta z urządzeń przenośnych trzeba mieć możliwość ściągnięcia Adobe Flash Playera, a nie każdy smartfon ma takową możliwość. :)

Dziękuję graczom za pomoc, Autorowi z pewnością pomocy może też być wątek na naszym starym forum. ;)

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Pomimo obecności autor nie zgłosił kolejnych pytań-kłódeczka.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.