Anulowanie cmj

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika freska_kreska, 20 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Dobry wieczór,

ostatnio zapoznałam się na forum z tematem o aktywnych bonusach i ich wyłączaniu. Z racji tego, że cmj nie był mi już potrzebny postanowiłam go wyłączyć i tu narodziło się pytanie. Do końca działania cmj zostało 69h (był on przedłużony babeczką). Na forum jest informacja, że zwracane są tylko bonusy,które nie zostały naruszone czasowo. Cmj trwa 18h i idąc dalej 36h 54h i 72h..69h łapie się na 4ty cmj między 55 a 72h. Po anulowaniu bonusu do stodoły wróciły tylko 2 cmj. Czy jest to błąd gry, czy nie?

2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Nie jestem w stanie sprawdzić z pozycji forum Twojego konta, napisz więc proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej z prośbą by to spróbowano sprawdzić. :)

3. freska_kreska

freska_kreska Generał forum

Dobrze, dziękuję za pomoc/radę :) Temat można zamknąć.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję i zamykam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.