Antywirus :(

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota1979-25, 27 stycznia 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota1979-25

dorota1979-25 Młodszy ekspert

Od kilkunastu dni nie moge wejsc na farmerame bo to nie jest bezpieczna strona wchodze na ryzyko :( :( Na niebiezpieczna strone :( :( Teraz chciałabym kupic pakiet to nie moge kupić bo jest biała plansza choc jest bez zabiezpieczen i wyczysciłam przegladarke :( Prosze o pomoc !!!! Pozdrawiam :) :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zapoznaj się proszę z tym ogłoszeniem: >>Modyfikacje ustawień bezpieczeństwa w przeglądarce<<

A jeśli masz białą planszę to sprawdź proszę czy nie masz włączonego rozszerzenia blokującego reklamy typu Adblock, jeśli jest włączony, to wyłącz go proszę dla witryny Bigpoint lub spróbuj zalogować się do gry na innej przeglądarce i ponów próbę zakupu pakietu.

Również pozdrawiam.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. LaDy-DaGa

LaDy-DaGa Zaawansowany

a ja mam pytanie jak wyłączyć ten adblock,od długiego czasu nie mam filmów w kinie i pojawia się informacja o tym adblocku...

4. SMOD_Atena

LaDy-DaGa jeśli masz w przeglądarce włączone rozszerzenie typu Adblock to albo będziesz widziała ikonę na pasku przeglądarki np...tak:

[​IMG] albo znajdziesz taką opcję w ustawieniach w zależności od rodzaju przeglądarki. Natomiast komunikat pojawiający się w kinie to domyślna informacja o tym, że przypuszczalnie masz taki dodatek włączony. Jeśli nie masz włączonego żadnego takiego dodatku w rozszerzeniach przeglądarki to pomimo pojawiania się komunikatu filmy się wyświetlą o ile tylko będą dostępne. Na przyszłość otwieraj proszę własny wątek.

dorota1979-25 czy problem z zakupem pakietu ustąpił czy też masz jeszcze jakieś pytanie?

5. dorota1979-25

Nie moge kupic pakietu :( :( Robiłam jak kazałaś i ten sam problem :( :( Pozdrawiam :) :)

6. SMOD_Atena

Na jakich przeglądarkach sprawdzałaś?

7. dorota1979-25

Opera i farefox a jestem na chrome :( :( I nic :( teraz pojawia mi sie plansza taka .....

no przepraszam nie umiem tego skopiowac :(

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj"przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 stycznia 2017
  8. SMOD_Atena

Zastosuj się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyść proszę pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstaluj proszę i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

9. dorota1979-25

wiem ze trzeba wszystko razem pisac ale potrzebuje twojej pomocy ale za [ciach]nie moge skopiowac to co mi wyskakuje :( najlepiej idz do wczesniejszej mojej pomocy bo to samo bylo z zakupem i zob ost post co mi wyskakuje bo teraz nie umiem wkleic tego wiec prosze o pomoc bo robilam wszystko a czas leci :( :( Wtedy sie udało czyszczenie a teraz nie moge nic zrobic :( :(

Niestosowne, wykropkowane słowo usunęłam,

SMOD_Atena

10. SMOD_Atena

Bardzo chętnie spróbuję Ci pomóc choć pora już późna, ale nie rozumiem tego co tutaj napisałaś:

Masz może na myśli ten post : >>KLIK<< ?

Nie zmieniaj proszę postów po edycji Moderatora.

Napisz proszę na spokojnie jeszcze raz w nowym poście.

11. dorota1979-25

Tak kochana o ten post mi chodzi :) Po wskazówkach dzialalo wszystko a teraz nie dziala :( to mi wyskakuje teraz znów :( i nic nie dziala czyszczenie przegladarki i cały czas to samo :( :( nie moge ci tego pokazac bo nie umiem tego wkleic ale zob co mi wyskakiwało w tamtym poscie i teraz nic nie pomaga a zalezy mi na tym pakiecie :) Pozdrawiam :) :)

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2017
  12. SMOD_Atena

O Adblocku pisałam tutaj wyżej #4.

A jeśli wyskakuje Ci teraz to samo co opisywałaś wtedy, to zamknij proszę przeglądarkę i uruchom ponownie komputer. Jeszcze raz otwórz przeglądarkę, ponownie zaloguj się do gry i spróbuj zakupić pakiet jeszcze raz.

13. dorota1979-25

Atenko w mojej przegladarce nie ma zadnej takiej ikonie o Adblcku i nie wiem jak wył to :( A teraz restartuje komp zeby spróbowac kupic ten zakup :( wiec poczekaj czy mi sie udało :) :) Pozdrawiam :) :)

14. SMOD_Atena

Skoro nie ma takiej ikonki to znaczy, że nie ma Adblocka, a czy nie ma innych rozszerzeń lub dodatków blokujących reklamy to musiałabyś sprawdzić w ustawieniach przeglądarki.

Również pozdrawiam i czekam jeszcze chwilę :)

15. dorota1979-25

SKLEP
    Status i wypowiedzenie
    Pomoc techniczna
    Kup
    Aktywacja już dokonana!
    Do koszyka
    Zapłać SMSem
    Zapłać przez telefon
    Zapłać przez terminal
    Kup
    Zapłać przez:
    Bonus - otrzymaj % więcej florenów!
    *Bonus odnosi się tylko do zakupionej w grze waluty
    Ta opcja jest dostępna wyłącznie przy starcie od sumy !
    Bonus - otrzymaj % więcej florenów!
    *Bonus odnosi się tylko do zakupionej w grze waluty
    Kontynuuj z zapisanymi danymi
    więcej metod płatności
    * Wyrażając zgodę, rezygnujesz z prawa do wszelkiego rodzaju zwrotów w odniesieniu do Twoich zakupów.
    Dalej przez
    Kup teraz
    Zapłać metodą płatności
    Wróć do form płatności
    Dalej przez
    Wróć do sklepu
    Wybierz formę płatności
    Wróć do sklepu
    Kupon aktywny:
    Szczegóły
    © Bigpoint - Impressum - OWH - Status i wypowiedzenie - Pomoc techniczna
    Ta metoda płatności nie jest dostępna podczas akcji specjalnej.
    Powrót
    Wybierz formę płatności
    Wróć do sklepu
    Lista zakupów
    Razem:
    Do kasy
    Szczegóły
    Kup
    Szczegóły
    Wybierz po lewej stronie produkt,
    aby dowiedzieć się więcej.
    © Bigpoint - Wszystkie prawa zastrzeżone - Siedziba firmy Bigpoint mieści się w Niemczech - Impressum - OWH

To mi wyskakuje nawet po restarcie :( Pozdrawiam :)udałó mi sie jakos to skopiowac :) czekam do jutra na odp :) dobranoc :) :)

Ostatnie edytowanie: 28 stycznia 2017
  16. SMOD_Atena

Spróbuj jeszcze raz wyczyścić ciasteczka flashowe zgodnie ze wskazówkami z tego poradnika: >>klik<<. Jak po ponownym zalogowaniu się do gry znowu będzie to samo, to już tylko zgłoszenie do PT pozostaje, tutaj nic już nie wymyślę. Tutaj znajdziesz wskazówki jak wysłać zgłoszenie: >>Pomoc Techniczna.

17. dorota1979-25

Dziekuje za odp :) poradnik nic mi nie dał bo tych opcji nie mam i sa dla mnie obce :( ps ( nie wiem z jakiej przegladarki zescie to wzieli :( :( ) więc zgłosiłam to do PT a odp na pewno dostane po promocji wiec ( po śląsku ) po ptokach :( :( Dziękuje Atenko za pomoc :) :) Pozdrawiam :) :) :)

18. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Skoro już zgłosiłaś problem do Pomocy Technicznej to wątek zamykam.

Pozdrawiam i życzę pomyślnego rozwiązania problemu.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.