ankieta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ziegenbock60, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ziegenbock60

Ziegenbock60 Czeladnik forum

trafilem na ankiete w kinie wypelnilem i moje pytanie brzmi ....
    gdzie ta ankieta potem trafia ???

2. Najprawdopodobniej do twórców gry.

3. Ziegenbock60

to w takim razie prosze mi wytlumaczyc jaki sens ma ta ankieta???skoro w niej oceniamy nasze nie zadowolenie z gry
    pod koniec ankiety mozemy nawet wyrazic swoje zdanie :)a skoro tworcy gry raczej polskiego jezyka nie znaja to ankieta mija sie z celem

Ostatnie edytowanie: 9 października 2014
  4. Nie wiem jaki ma sens, napisałam najprawdopodobniej, bo pewności nie mam.

5. Ziegenbock60

no to ja tym bardziej nie wiem i nie mam mozliwosci sie dowiedziec -.-czy jest taka mozliwosc zeby ktos z was sie dowiedzial????:p
    albo dajcie stosowne info ze ankiete wypelniamy tylko w jezyku tforców gry:D:D

6. Pytałam już wyżej i taką otrzymałam odpowiedź.

7. Ziegenbock60

ale wyzej od Ciebie czy wyzej od nich :eek:skoro najprawopodobnie to w takim razie góra tez nie wie gdzie to trafiaxD

8. Wyżej ode mnie.

9. Ziegenbock60

czy moge liczyc ze ktos sie spyta wyzej.Za tydzien w porywach do 2 tygodni odezwe sie ponownie :Dmoze bedzie cos wiadomo

szkoda zeby tforcy nie mogli poznac naszej opinni o farmie i nie tylkoooo:D8)

Ostatnie edytowanie: 9 października 2014
  10. Ok, proszę dopytać za dwa tygodnie. W takim razie na dzień dzisiejszy zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.