ankieta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ZJEMciKAPCIE1, 22 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ZJEMciKAPCIE1

ZJEMciKAPCIE1 Czeladnik forum

w jakim celu bedzie ta ankieta w kinie i czy jakies korzysci na nas czekaja ???

2. BA_Musa

BA_Musa Guest

Ankieta to będzie opinia o grze i otrzymuje się za nią kinopunkty.

3. ZJEMciKAPCIE1

no i gdzie ona jest ???500 graczy losowo ,czy kto 1 tez lepszy ????

4. BA_Musa

BA_Musa Guest

Jak sam zauważyłeś będzie ją miało 500 graczy, więc możesz jej nie mieć.

5. ZJEMciKAPCIE1

no chyba nie sadzisz ze w ciagu 15 minut 500farmerow juz weszlo i wykorzystalo limit .dlatego pytam czy pierwsze 500osob ja ma czy losowo wybrane 500osob moze doznac zasczytu wypelnienia ankiety ,czy to kolejna sciema

6. BA_Musa

BA_Musa Guest

Niestety nie posiadamy takich informacji jak gracze będą wybierani. Wiemy tyle ile podaliśmy w ogłoszeniu.

7. NiuszNiusz

NiuszNiusz Aktywny autor

U mnie coś tam próbowało się otworzyć i czarny ekran pozostał. Kiszka z tym kinem :wuerg:

8. ZJEMciKAPCIE1

to moze wypadalo by zaczerpnac troche wiecej informacji:music:

9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

mnie się w teraz ankieta pojawiła,nic pasjonującego,30 pkt za nią dostałam i o dziwo je nawet dopisało

10. BA_Musa

BA_Musa Guest

Z tego co udało mi się dowiedzieć to ankieta będzie udostępniana blokami, czyli o 12 wypełniło ją 125 graczy, kolejni gracze będą mogli ją wypełnić o 18:00 itd.

Autor pomimo obecności nie zgłosił dalszych pytań-kłódeczka.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 23 września 2014
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.