Opinie Ankieta na temat ulubionego zwierzęcia w grze

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 21 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy!

Prosimy Was o opinie na temat ulubionych zwierząt na Farmie. Tym razem chcielibyśmy, abyście uszeregowali wymienione zwierzęta w kolejności od najbardziej lubianego (1) do najmniej lubianego (9). Ankieta znajduje się pod >>TYM<< linkiem. Zarówno ankieta, jak i wątek zostaną zamknięte w niedzielę, o godz. 21:00, a wyniki przekazane do Centrali.
    Dziękujemy za każdy oddany głos.

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Ciekawi mnie jaki jest sens tej ankiety, jak nie ma wymienionych wszystkich zwierząt na farmie?

kotwbutach., hiacynta oraz Anetta41 lubią to.
  3. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Drugi :p;)xD
    Zaraz przypomniała Mi się ankieta z pytaniem które z zwierząt chcielibyśmy jako pierwsze pokolorować:eek:
    Gracze wtedy swoje a firma swoje i wyszło bodajże że klonowaliśmy wielbłądy ( nie jestem na 100% pewien) ale jestem na 1000% pewien że nie to zwierzę które wybrali gracze xD

EDIT - nie głosowałem bo nie ma w ankiecie mojego ulubionego - KOGUTxD

Ostatnie edytowanie: 21 sierpnia 2015
  4. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, nie poznaliśmy celu ankiety, ale znaczenie zwierząt ma być ogólne, a opinia nie dotyczyć jedynie znaczenia w grze czy grafiki. Mamy jednak nadzieję, że opinie będą przydatne :)

kotwbutach. i hiacynta lubią to.
  5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

No OK - ale w takim razie czemu ankieta ogranicza się tylko do kilku zwierząt z gry ?

EDIT - Ja też mam nadzieję że opinie będą przydatne :)

zonaania2122, kotwbutach. oraz Anetta41 lubią to.
  6. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Dziękuję , jest doskonała xD.
    Lecę w podskokach głosować , choć nie wiem do końca czym się kierować , wszystkie te zwierzaczki są takie słodkie .....
    Czy ankiety ponownie będą cykliczne ?

7. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Przepraszam, że co...? o_O
    xDxDxD
    Autorzy genialnej ankiety zechcą wybaczyć - szkoda mi myszki na klikanie w coś takiego xD
    Ale sam pomysł przedni, więc dziękuję bardzo xD

8. azikowo

azikowo Fanatyk forum

"Które ze zwierząt na Farmeramie lubisz najbardziej?"

ale za co????
    - za wygląd zagrody
    - za wygląd zwierzaka
    - za czas wzrostu
    - za przydatność
    - za cenę na targu
    - za efekty dźwiękowe

bo, tak naprawdę, nie wiem za co mam oceniać :eek::eek::eek:

9. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam

Dlaczego w ankiecie jest tylko kilka zwierząt?
    Mnie podoba się motylarnia ale jej nie ma w ankiecie więc nie zagłosuję.

10. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Nie pytaj, klikaj xD ...tak ogólnie xD

11. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Podobają mi się różowe bobry ale ich nie ma ujętych w ankiecie, więc wstrzymam się od głosowania :p

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ale ja z natury dociekliwa jestem xDxDxDxD tu musiałabym zamknąć oczy i na chybił trafił strzelać jak w totku :) a jak nie trafię to co :cry::cry::cry::cry:
    zaznaczę,że kury,że mi się podobają i zmienia im czas wzrostu na 10 h xDxD i jak szybko nawozu naprodukuję xDxD

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kur nie ma -.- Dlatego nie glosuję -.-

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie zauważyłam xDxDxD ale tak samo może być z królikami xDxD:cry::cry:tyle,że one na nawóz nie idą xD

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

a to drugi z powodów braku udziału w głosowaniu xDxDxD

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dociekliwa jestem, ale dlaczego każde zwierzę ma otrzymać inną ocenę??? nie można, zresztą nie wiadomo za co, tak samo lubić 2 lub więcej zwierzaków o_Oo_O naprawdę nie rozumiem tej ankiety :eek::eek:i jej sensu :eek::eek:więc nie wiem jak głosować, więc nie zagłosuję

17. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Motylki są najładniejsze nie ma ich więc ufam że ich nie chcą zmieniać :)

18. Kasialka

Kasialka Generał forum

Cudna ta ankieta :) Taka wakacyjna :) Sezon ogórkowy w pełni :)

19. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

A może chcą nam dać w prezencie i mają dylemat które;) Ja mam propozycję, skrzyknijmy się i wybierzmy wszyscy tego samego zwierzakaxDxDxD

20. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a może już nie wiedzą jakiego zwierzaka wprowadzić do gry xD więc zrobią krzyżówkę z tego co dostał najwyższą notę i najniższą xD chociaż kosmici już byli na farmie :D no i weź tu zastanawiaj się teraz farmerze ku czemu komu i na co ta ankieta? a może to ankieta część 1 potem będą następne a potem zbiorcza - nie ma to sensu ale to akurat jest częste jak Oni nas o coś pytają.

Jednak w myśl : Wszystko jest bez sensu lecz nic bez znaczenia - ufam że krzywdę zwierzakom z ankiety nie zrobią >:(
    Zagłosowałam ale chciałabym wiedzieć po co :)

aa i ciekawe że dalej opcja dostępna więc mam pytanie co jeśli ktoś zagłosuje kilka razy i za każdym razem da inną punktację każdemu zwierzakowi? to chyba na nic wówczas ankieta?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.