Ankieta i punkty

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 9 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Właśnie wypełniłam ankietę w kinie, ale nie otrzymałam żadnych punktów! Wcześniej ktoś z farmerów pisał, że za wypełnienie ankiety dostaje się 30 punktów. Więc jak to właściwie jest? Są punkty, czy nie ma za wypełnienie?!

2. romaskrys

romaskrys Moguł forum

Przeloguj się i powinno być ok. Też tak miałem :)

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Przelpgpwałam się, ale nie pomogło! Punktów nadal nie ma!!!

4. koczkodan42

koczkodan42 Forumowy żółtodziób

Punkty za ankiete przyznawane są według mnie po uważaniu.Kilkakrotnie wypełniałam ankietę ,za którą nie dodawano mi punktów.Wreszcie za którymś tam razem po półgodzinnym czekaniu punkty zostały przydzielone.Nie wiem na czym to polega .Pomoc techniczna nie była łaskawa odpowiedzieć dlaczego nie otrzymywałam obiecanych punktów ,przesyłając dwukrotnie komunikat ,że nie za wszystko obejrzane w kinie dostaje się puknty co wobec konkretnie zadanego przeze mnie pytania było zupełnie bez sensu

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Napisałam do pomocy technicznej i w bardzo krótkim czasie otrzymałam odpowiedź, że problem jest im znany i nad tym pracują, tak, ze jestem pełna nadziei ale nie dopytałam, czy te brakujace punktu zostaną dopisane.Wciąż czekam na jakiekolwiek stanowisko w tej sprawie moderatora, ale widać się nie doczekam..
    Oczywiście chodzi mi o to, czu to są kinopunkty za tą ankietę i czy będą dopisane po naprawie.

6. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro napisałaś do Pomocy Technicznej i uzyskałaś pomoc, to czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania?

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Oczywiście chodzi mi o to, czuyto są kinopunkty czy jakieś inne punkty za tą ankietę i czy będą dopisane po naprawie.
    To było moje pytanie w ostatnim poście. Na te pytania odpowiedzi z PT nie otrzymalam

8. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro PT nie wie, to skąd ja mam wiedzieć? o_O Ja też bym z problemem skierowała Cię do Pomocy Technicznej... Fajnie, że sama napisałaś :) Dopytaj zatem Pomoc Techniczną - odpowiadając na ich wiadomość - o dalsze nurtujące Cię pytania :)

9. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

To moze odpisz mi tylko na pytanie czy to są konopunkty?

10. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Za oglądanie filmików w kinie dostaje się kinopunkty...

11. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No a punkty za wypełnienie ankiety to jakie punkty?? Bo odpowiedzialaś mi wymijająco. wiem przecież, że kinopunkty za oglądanie filmów

12. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Skoro robiłaś ankietę w kinie i sama napisałaś, że czytałaś na forum, że gracze otrzymali za to kinopunkty to...?

13. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Gracz napisał o tych kinopunktach, które jakoby miał dostac, ale to moze być tylko pogłoska i 'pobożne życzenie'. Chciałam więc odpowiedzi od upoważnionej osoby. Ale trudno! Nie bedziemy się przerzucać pytaniami... Dziękuję i można zamknać bo dyskusja staje się bezowocna...

14. MOD_Caharina

MOD_Caharina Guest

Tak jak napisałam wyżej - dopytaj PT o swoje watpliwości, skoro rozpoczęłaś z nimi korespondencję.
    Jak dla mnie - to powinny być kinopunkty, ale Ty zasiałaś we mnie ziarno niepewności, dlatego nie odpowiem ze 100% pewnością na Twoje pytanie...
    Wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.