ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

hahaha ja tez po pierwszej ciazy mowilam: I na tym koniec! Jedno starczy! jednak po pewnym czasie zachcialo sie nastepnego hahahaha ale na tym bedzie koniec, uwazam ze dwojka dzieci jest OK:)

2. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

hahaha do niedzieli to trzeba będzie kogos zatrudnic do wycierania monitora :D
    współczuje Jury ,co oni bedą przeżywać jak bedą oceniacprace :D:D:D
    Mama dobrze sie odzywia to i dzieciątko ma siłę :D
    Anius oj radosne...przeżyłam to 3 razy i to trzech chłopów którzy teraz mierzą teraz po 1,90 :eek:

3. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

moja corcia miala 4070 gram :eek: ciekawe ile synus bedzie mial??:eek:

4. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Zazwyczaj następne dzieciątka są mniejsze i maja niższą wagę,ale to też zalezy od tego jak mama sie odżywia,
    i czy jest aktywna ;)
    Ja nie przytyłam duzo w ciaży ,a brzuszek miałam malutki za to dzieci po 4,900 :D

5. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

a można zapytać w którym miesiącu już jesteś? :)
    u mnie w rodzinie w tym roku dwie dziewczynki przyszły na świat :) - 5 dziewczyn mam od rodzeństwa :p

6. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

ja przy pierwszej ciazy przytylam 20 kg , nie wiem jak teraz bedzie:) ja jestem wysoka a moj chlop to duze chlopisko jest i przy urodzeniu mial 4700gram hahaha moze moje dzieci beda trafiac w srodek , bo ja mialam 3500:) wiez lekarka badajac mnie przed 2 tygodniami powiedziala mi ze synus juz jest wiekszy niz dzieci w tym tygodniu ciazy :eek::eek::eek:

jestem w 6 miesiacu ciazy:)

*aniolek likes this.
  7. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

o to jeszcze troszeczkę i będzie :)

8. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no jeszcze sie troszke poturlam:D

9. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

hahahah u mnie odwrotnie :D
    Ja jestem niska i maz też przy kazdej ciazy utyłam zaledwie 12-15 kg ale że jestem szczupła to jak ubrałam dresy to nic nie było widać :D kazdy mówił ze przytyłam troszke i że to na mnie dobrze wpływa :D
    A dzieci moje...to nie wiem po kim takie wielkie :p pewnie po listonoszu :D

10. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

pare tygodni po ciazy wazylam mniej niz przed ciaza:D dziecko to najlepsza dieta:D

moja cora wieksza od rowiesnikow w przedszkolu o glowe hahahaha ale nic dziwnego, mama i tata wysocy :)

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ej...tam straszą -.-Co prawda 29 lat temu,co takie pierwsze usg były,lekarz mi powiedział,że dziecko wielkie będzie,powyżej 4 kg-a miał normalnie,3700 :) A o tym,ile przytyłam,to już pisałam :DEdytko,ile przytyjesz,tyle potem zgubisz 8)Jedz,na co masz ochotę,bo to nie Twoja ochota,tylko maleństwa ;)

12. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

do slodyczy mnie nie ciagnie, jem tak jak przed ciaza w sumie, nie robie sobie podwojnych porcji, nie daje sie tez zwariowac hahaha jak przytyje to przytyje:)

13. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

oj Edyta nooo bo mi sie dzidziusia zachce jeszcze i co?;):p u mnie Kuba mniejszy byl o dziwo od corki ..a tatus 2 metry mierzy a i ja nie niska bo 178 cm za to teraz nadrabia bardzo.taki maly to tez nie byl ale Natalia wieksza..

14. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

hahaha u mnie to inaczej wyglada :D
    Jak ide z dziećmi to muszę wysoko głowę do góry podnosic żeby widzieć ich oczeta :D
    juz w szkole sredniej dziwnie to wyglądało ...najpierw synek a potem długo długo nic a potem mama :D

15. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no ja 175 mam wiec malutka tez nie jestem hahaha Aniu a jak ci sie zachce dzidziusia to za pozno jeszcze nie jest ... mlodsza jestes ode mnie :)

16. ankagdw

taaak jasne -.-to stary by musial 25/24 pracowac wtedy :eek: dopiero z pracy wyszedl i do domu wraca :oops:

17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

no to dobrze, że ma siłę. To się zdrowe urodzi :p Mamusia musi tylko trochę pocierpieć :p

życzę Ci zdrowego silnego dzidziusia :)

18. ankagdw

chociaz jeszcze wszystko po Kubie mam ...:music:to by bylo tak jedno po drugim...
    no i mi glowa zachoruje cos mam takie przeczucie :oops:

gosiagosia60 likes this.
  19. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

no widzisz.... nic nie musisz kupowac:D ja mam odstep 6 lat poza tym wszystko po malej wydalam hhahah
    wydaje majatek na nowe rzeczy

20. ankagdw

no a ja mam wszystko ...oprocz lozeczka ale to nie problem-we wroclawiu Natalkowe jest :p