ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

waderówek lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Wesołych Świat :)
    Króliczki dla Kuby:

waderówek, ankagdw oraz Marrylan lubią to.
  3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

dzieki Zla - Czesław przekazal kroliki ;)

waderówek lubi to.
  4. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ojoj odkopuje CiebiexD:cry:xD:cry:

Szukałam Twojego domku i nie mogłam się dopatrzeć tak się schowałaś już :p:eek:o_O

Dzisiaj mimo, że niewiele spałam na i tak jest humorek. Ostatni raz idę tu do roboty. Ostatnia dwunastka i będzie *I come back to Poland bye. Koniec oglądania tu tych ludzi, wracam do swoich ziomków, do swojego bajzlu. xD:cry:xD:cry:xD

*Tłum.: Wracam do Polski, cześć

ankagdw i waderówek lubią to.
  5. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

Dopiero wczoraj odkryłam, że Ty moja ziomalka jesteś:D
    Wracaj w swe progi, bo chyba My podobne nałogi;)
    Kościuszki mam w zasięgu wzroku,
    trafię, gdzie trzeba nawet po zmroku.;)xD

ankagdw lubi to.
  6. ankagdw

bo ja podobna gospodyni do Ciebie xDxD:cry::cry:wracaj ,wracaj bo ilez mozna :p

o_Opowaznie? i ja nic o tym nie wiedzialam ?o_O:eek:niemozliwe :pxDxD:cry::cry: to trzeba sie koniecznie na kawe umowic ;) a Ty po zmroku to nie łaź lepiej tędy ,bo tu malo ciekawie jest :pto juz mam dwie farmerki w okolicy domu 8)miodzio:music:xD:cry::cry:jak bym sie dobrze rozejrzala to mozliwe ,ze jakis wirtualny rolnik w tym samym bloku mieszka :cry:xDxD:cry::cry:ale jaja xD:cry:skrobnij sówkę to pogadamy o tej kawie ;)no bardzo sie ciesze xD:p

waderówek lubi to.
  7. Agata00755

No już wróciłam:p

W końcu w domku, a jak nam zazdrościli jak wsiedliśmy do tego autobusuxD:cry::cry::cry:

I dziwnie obudzić się i nie widzieć już tych samych twarzy non stop. Przywykłam do tych ludzi....Już się umawialiśmy z moimi patolami na jakieś spotkanie. A jeszcze większy szok jak włazimy do jakiejś karczmy po przekroczeniu granicy, a tam....mówią po PolskuxD:cry:xD:cry:. Dziwnie tak było usłyszeć to po takim czasie, gdzie ciągle tylko ten węgierski i węgierski....

Ostatnie edytowanie: 26 maja 2016
  8. ankagdw

zawsze to swoj patolek a nie obcy :pxD

9. Agata00755

No jak najbardziej, patolki to swoi :D

10. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Ileż tu treści w emotkachxDxD
    Mieszkam w innej okolicy, ale w twojej pracowałam prze 10 lat. Ale już nie. To już nie jest trójkąt bermudzki, wiele sie zmieniło od powodzi.
    Chętna jestem na kawkę, tyle, że ja mam już swój słuszny wiek, to nie wiem czy będzie Ci pasić.xD
    Ale na próbę, kto wie, może kiedyś zgadamy się. Nick taki sam na farmie?

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

taki samiuski nik ;) wiek - oj tam oj tam:p kilka pań farmerek w jak to Ty nazwałas "w słusznym wieku" juz poznałam i calkiem fajne babeczki z nich , takze jesli o mnie chodzi to mi wiek nie robi roznicy i nie przeszkadza w piciu kawy ani rozmowach ;) farmerskie spotkania wspominam bardzo miło i te w Krakowie :inlove: i te we Wrocławiu :music:

ross2 lubi to.
  12. blau_grana

blau_grana Nadzorca forum

Nie chcę bałaganu robić w Pracowni a tutaj to wręcz naprzeciw - kurze choć trochę ogarnę ;)

W podzięce za ubranko krakowskim targiem mam i jadło i napitek. Liczę, że przypasi xD

W ręce Gospodyni składam a ewentualnych gości uprasza się o pozostawienie choć dla spróbunku gdyby owa gdzieś zabyła xD

ross2 lubi to.
  13. Agata00755

O widzę, że na wyżerkę nie ma chętnych to się poczęstuje żeby się nie zmarnowało [​IMG][​IMG][​IMG]

ross2 lubi to.
  14. MOD_Erator

MOD_Erator Weteran forum

Ja wypiję - procenty niech nie uciekają :D

brynawieczór ;)

15. ankagdw

oooo widze ,ze juz po wyzerce o_OxD:cry:jak zwykle sie nie zalapalam xD:cry::cry:ze dwa miesiace mnie w chalupie nie bylo :pxD

ross2 i ryba4862 lubią to.
  16. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

To gdzieś była, jak Cię nie było? :)

ryba4862 lubi to.
  17. ankagdw

szwedałam sie po wsi :p

18. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Chętnie zaszyłabym się w jakiejś wsi :)
    najlepiej bieszczadzkiej:music:nawet na cały miesiąc.

ross2 i ryba4862 lubią to.
  19. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

To na wsi internetu nie ma? ;)

ryba4862 lubi to.
  20. ankagdw

ja tez :oops::music:chociaz na tydzien...:sleepy:
    to nasza forumowa wies.po sasiadach łazilam , kozetke odwiedzalam a do chalupy bylo ciagle za daleko xD