ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

dziekuje dziewczyny i wzajemnie wszelkich wspanialosci zycze :)

Anja8787 lubi to.
  2. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Aniu, życzę Ci aby Nowy Rok był lepszy niż ten, a oprócz tego dużo zdrowia, szczęścia, pomyślnych chwil, uśmiechu i spełnienia marzeń. :*

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

Dziekuje Aniu ,wzajemnie wszelkiej pomyslnosci w Nowym Roku zycze ;)

Anja8787 lubi to.
  4. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

[​IMG]życzy farmerka :D

ankagdw lubi to.
  5. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No to teraz moja kolej na posprzątanie tutaj :p

Bry xD

6. ankagdw

heejxD czekalam wlasnie az ktos sie przez ten kurz przebije :pxD:cry:teraz moge przyjsc na posprzatane xDxD:cry::cry:

xBabciaEwa lubi to.
  7. Agata00755

Tak myślałam, że czekasz na toxD:cry:xD:cry:

8. ankagdw

w sumie to ta chalupa tylko pajaki gosci ostatnimi czasy...jakos czesto sie zalegaja xDi tak mnie tu nie ma ani nikogo innego -tylko sprzatac trzeba -.-a ja do tego mam tak:
    :p

9. Agata00755

No to tak jak w mojej chałupie :p

Ja tak już od jakiegoś czasu masz jak Buka 8)

10. ankagdw

pani Buka 8)xD:cry:

11. Agata00755

No dzisiaj trochę odmienna kolejność, najpierw odpoczynek po pracy, zaraz czas trochę poleżeć, a potem spać xD:cry:xD:cry:xD

ross2 i ankagdw lubią to.
  12. ankagdw

hahaha :D dobre dobre wychodzi na to ze post pod postem pisze ,dobrze ze cytat zostal to przynajmniej w łeb za wykroczenie nie dostane xD:cry::cry: proponuje odlajkowac moje posty rowniez co bym poziomow za szybko nie skakala xD
    zadziwiajace i jakiez prawdziwe to stare porzekadlo o wronach xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2016
    ross2 lubi to.
  13. Esterka23

Esterka23 Chodząca legenda forum

Aniu oczywiscie za to co pisalam tez.Ale postaw sie tez natrudzilam sie z ta sygna a ty wpadasz i piszesz ze podrubka.I szczerze jak by ci tak powiedzial ktos przypuscimy nie wscieklas by sie ze spedzilas przy sygnaturze kilka minut.No wiem za bardzo mnie poniosło i masz racje to sie zgodze z toba

14. ankagdw

moja droga pierwsza sprawa jest to ,ze doskonale wiedzialas co robisz widzialas mnie nie raz i nie dwa w tej sygnie, druga sprawa to nie pierwszy taki wyskok celowy w stosunku do mnie i nie tylko. po trzecie nie bede sie stawiac w twojej sytuacji bo jest to tak absurdalne ,ze nie potrafie nawet teoretycznie sobie siebie w niej wyobrazic.po czwarte to co napisalas na sowie obliguje mnie jedynie do omijania Cie szerokim łukiem . i bardzo Cie na koniec prosze o nie prowokowanie na forum i nie przychodzenie do moich watkow .jest tyle pracowni ,ze mozesz poprosic o sygne kogos innego .pozatym sama szyjesz wiec problemu nie widze.tak nawiasem mowiac to wczesniej Ci to do glowy nie przyszlo zeby przeprosic tylko teraz jak cos potrzebujesz.nie Esterko moich dzieci sie nie wyzywa .zakonczylam rozmowe

Karo*, olenkabe1 oraz ross2 lubią to.
  15. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przyszedłem i tutaj prosić Was o spokój, bardzo proszę zapoznajcie się z >>TYM<< postem. Dziękuję za uwagę, jak również ewentualne zastosowanie się do mojej prośby. :)
    Miłego popołudnia. ;)

16. ankagdw

jest spokoj i bedzie spokoj. z postem sie zapoznalam,odpisalam,respektuje i na wczasy sie wysłac tak łatwo nie dam :) milego popoludnia.

ross2, Karo* oraz olenkabe1 lubią to.
  17. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Hej, przyszlam tylko żeby Ci napisać, że masz super sygnaturkę. Uśmiałam się do łez, jak ją zobaczyłam w GT dynamicznym

ross2, waderówek oraz ankagdw lubią to.
  18. ankagdw

to wlasnie mialam na celu zeby troche i siebie i ludzi rozweselić ;) ciesze sie ,ze Ci sie podoba :)

ross2 i waderówek lubią to.
  19. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

:inlove: Rewelacja ta sygnaturka, cudeńka wymyślacie:inlove:
    Pozdrawiam i udanego GT życzę.

ross2 i ankagdw lubią to.
  20. ankagdw

a dziekuje bardzo :)

no i tyle byly warte Twoje przeprosiny :
    a pozniej robisz z siebie biedną i pokrzywdzoną...

ross2 lubi to.