ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Ja mam pamięć dobrą, ale krótką. Niemniej jednak coś mi kołacze po głowie, że miałaś się już nie dawać wygnać na emigrację :cry:
    Mam nadzieję, że już nie będzie następnego razu -.-

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jestem juz Ewa ;) dziekuje za mile slowo.na farme wracam w niedziele bede wdzieczna za miejsce w sasiedztwie w razie jakby mnie wywaliło :music:
    czesc Zgredziu ;) no dobra pamiec masz....:oops:tak bylo .... i to nie tak dawno calkiem :D czyli Twoje spostrzezenia sie w 100% sprawdzaja :p tak mowilam...ale teraz noz na gardle,ze tak powiem...:oops:niepotrzebnie sie mieszalam w nieswoje konflikty -.- (nie mowie o ostatnim razie bo to specyficzny przypadek-komentowac wiecej nie zamierzam ,ze tak powiem - nie moj interes .tylko o poprzednich dwoch turnusach - niepotrzebne byly zupelnie , bo nie moja sprawa-ale madry Polak po szkodzie ;) )
    z reszta nie ma tego złego i lepiej pozno niz pozniej 8)xDxD:cry:

3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Najważniejsze, że wnioski wyciągnęłaś i teraz pobędziesz dłużej z nami ;)

4. ankagdw

a i owszem ;):pxD:cry:hej:) mam taki zamiar 8):cry:xD:cry::cry:chyba ze mnie odpowiednio zweryfikuja :p:cry:xD:cry::cry:

malgosia355 likes this.
  5. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

No wreszcie wróciłaś witaj ponownie :)

6. Agata00755

Nie zakładaj od razu najgorszego, może nie będzie tak źle ;)

7. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

witaj Ania z powrotem:)

8. ankagdw

witajcie dziewczyny-miło Was znowu widziec i móc popisac ;)
    z moim szczesciem i kartoteka to pewne jak w szwajcarskim banku :cry:xDxD:cry::cry:

malgosia355 and olenkabe1 like this.
  9. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Hehehe aż ekran oplułam :) dobre jak zwykle poczucie humoru xDxDxD

olenkabe1 and ankagdw like this.
  10. ankagdw

trzeba sie posmiac czasem;) lepiej sie posmiac niz drapac z kims znowu :p ;)

11. Agata00755

Oj tam, oj tam.

Kartoteka nie zawsze wszystko przesądza :p

12. ankagdw

i tu nadszedl moment , w ktorym musze ugryzc sie w jezor i przemilczec ;) albo zagaić nowy temat :p jaka pogoda u Ciebie? :music:xD:cry::cry:

MOD_Zgredek* and malgosia355 like this.
  13. Agata00755

No dobra nie drążę już :p

A do południa paskudnie, bo padało, potem trochę się rozpogodziło, a teraz za ciemno za oknem żeby zobaczyćxD:cry:xD

14. ankagdw

xDxD:cry::cry::cry:

15. Agata00755

No co?8)

16. ankagdw

nic 8) u mnie dzisiaj nie padało :p ale wczoraj dżdżyło xD:cry::cry: o pogodzie chyba mozna :p8)

17. Agata00755

No pogoda to zawsze bezpieczny temat :p

18. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

i u mnie dzis padało ;)

19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Czasem lepiej się ugryźć w palec niż dać się wysłać na przymusowy urlop. Chociaż z drugiej strony sam nigdy święty nie byłem i parę razy odwiedziłem wyspy. Nie zawsze dobrowolnie :p

malgosia355 and ankagdw like this.
  20. ankagdw

do takiegoz własnie wniosku doszlam lezac sobie na lezaczku ;) mialam sporo czasu na refleksje i wymyslilam ze nie warto za kogos tylka nadstawiac bo mozna pozniej zostac w niego kopnietym :cry:xDxD:cry::cry: z reszta mysle ,ze niektorym by za spokojnie ,za wygodnie i za dobrze bylo jakbym tak zniknela na zawsze :p a az taka mila i kolezenska to ja nie jestem xD:cry::cry: