ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ooo nakladam juz !:D dzieki
    buty tez zmienilam co by do kiecki pasowaly ;)

Zła_Kobieta lubi to.
  2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Oj, pięknie się nasza Anka stroi. Chyba do szafy zajrzę, żeby w kompleksy nie wpaść i pasować jakoś do tego domostwa :pxD

ankagdw lubi to.
  3. ankagdw

hej :) prawda ,ze elegancko? sam sobie czlowiek tak nie uszyje...:oops: i to juz nie raz przetestowalam...:( nie dosc ,ze siedze 3 razy dluzej niz nad czyjas kiecka to jeszcze ciagle widze "cos" do poprawki...zawsze sie gdzies marszczy..:oops:aczkolwiek nosze swoje tez bo przeciez krawcowe by mnie odzegnaly od czci i wiary jakbym tyle zamawiala :p xDxD:cry::cry::cry:

4. Zła_Kobieta

Ja przynajmniej mam ten problem szycia dla samej siebie z głowy, bo nie potrafię :oops:
    Ale od czego mamy tutaj takie zdolniachy :D

5. ankagdw

masz mozliwosc wejscia na gg? bo na forum nie moge ci czegos pokazac... a chcialabym :p

6. Zła_Kobieta

Na chwilkę mogę :)

7. ankagdw

wkleilam ci juz na gg ciekawostke 8)

8. Zła_Kobieta

Szlifujesz, malujesz, lakierujesz... zasmrodziłaś farbami całą chałupę, to okna pootwierałam :)
    Chociaż ja tam zapach farb i lakierów bardzo lubię, to z książką posiedzę i popilnuję, żeby jakiś obcy się nie zaplątał :p

ankagdw lubi to.
  9. ankagdw

teraz u mamusi siedze bo poszla z babcia do lekarza a ktos musi dzieciakow pilnowac ;)
    tez lubie zapach drewna ,lakierow i farb -dobrze ,ze nie jestem sama bo juz myslalam,ze tylko ja taki dziwoląg xDxD:cry::cry:

10. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

łoooo matko... dziewczyny... :cry::cry::cry::cry: co wy lubicie... :cry::cry::cry:

to lepiej już się nawalić... xDxDxDxDxDxD

AVE... xDxDxDxDxDxDxD

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

nawalic tez sie lubimy-jedno nie wyklucza drugiego przeciez :p

akinomrd i Zła_Kobieta lubią to.
  12. Zła_Kobieta

No co a z tą Anką mam...
    Wyjedzie na szybkie wakacje bez ostrzeżenia, a ja muszę z kluczami latać, żeby jej kwiatki nie uschły i chleb nie zapleśniał :p
    Nie wspomnę już o tym spragnionym towarzystwie siedzącym w krzaczorach xDxDxD

13. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

Czeee:)

Anka lubi takie niespodziewane wypady:D Tak zwany spontan ... jest najlepszy hahahahahaha

14. Zła_Kobieta

Coś o tym wiem z realu.
    Potrafiliśmy z mężem wyjść z domu po zakupy i wylądować na obiedzie w albo koncercie w drugim końcu Polski. :D:D:D
    Ale młodzi byliśmy wtedy bez dziecka i zwierzaka :)

akinomrd i ankagdw lubią to.
  15. ankagdw

bry :) oj tam zaraz :p taki maly wypadzik -nawet nie weekendowy to by sie nic ani kwiatkom ani chlebusiowi nie stalo :D no moze troche by zczerstwial xD:cry:
    a tak z innej beczki to nurtuje mnie bardzo w mniemaniu niektorych znaczenie slowa "podwazanie" -poczytalam u wujaszka googielka i nijak mi nie pasi "podwazanie" do "zadanie pytania" o_O:oops:

akinomrd i zagma lubią to.
  16. *Edyta*

*Edyta* Generał forum

bry:) moja droga Aniu, jeszcze nieraz cie tu cos zaskoczy, czegos nie zrozumiesz albo tez nie bedzie cos pasowalo......

akinomrd, ankagdw oraz Zła_Kobieta lubią to.
  17. ankagdw

a to pewniejsze niz w banku! :DxD:cry::cry:

akinomrd lubi to.
  18. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Witam zza krzaczków :) poczytam co tam nasza Andzia wymyśliła xD

19. ankagdw

juz nie poczytasz - usuniete co ciekawsze :p

akinomrd lubi to.
  20. Zła_Kobieta

[MOD]
    Tomek - tym razem wyręczę Ankę, która już raz przez Ciebie dostała bana, czym nawet nie omieszkałeś się na forum pochwalić.
    Jesteś niegrzeczny, niemiły i niewychowany. Nie masz w sobie za grosz kultury ani dobrych manier.
    Od razu ostrzegam, że jeśli dostanę przez Ciebie ja bana, to nie spłynie ten fakt po Tobie, jak woda po kaczce, bo Twoja mama bardzo szybko się dowie, co na forum wyprawiasz.
    Według mnie TY powinieneś dostać wczasy od forum i to na długi czas, ponieważ nawet u swoich koleżanek jesteś niegrzeczny i niemiły.

Tyle mam do powiedzenia. Teraz zgłaszam Twój post i czekam na mojego pierwszego bana.

Post edytowałam. Usunęłam cytowany obraźliwy post.
    SMOD_Wadera*

Ostatnio edytowane przez moderatora: 28 sierpnia 2015