ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

dobrze,ze akurat obiad jem,bo gdzie nie zajrzę,tam żarcie :D Cześć.

-nefretete1- lubi to.
  2. zagma

zagma Chodząca legenda forum

ja juz po. stwierdzam, ze przepisy bardzo dobrze na trawienie robia, pobudzaja soki trawienne:pxD

-nefretete1- i gosiagosia60 lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nigdy w życiu nie jadłam jeszcze szpinaku :D Muszę w końcu spróbować kiedyś...

-nefretete1- lubi to.
  4. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

O nie :eek: ! Za 16 dni wakacje :cry: Ostatnie przed liceum :cry: Szkoda mi moich kolegów z klasy opuszczać :cry: Bo już pewnie nigdy się nie spotkamy :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: Ale cóż... trzeba iść na przód -.- Potem można powspominać i poryczeć :cry:

-nefretete1- lubi to.
  5. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a szpinak to najpierw zaparzyc w wodzie chwilunie czy surowy taki swiezy od razu na to masło?:oops:

-nefretete1- lubi to.
  6. zagma

surowy
    w przepisach podaja, zeby najpierw zblanszowac na patelni, pozniej kroic, ale ja robie odwrotnie i wtedy nie musze czekac, zeby wystygl

-nefretete1- i ankagdw lubią to.
  7. ankagdw

aaa no i wszystko jasne -zrobie tak jak Ty ;) bo np moja mama jak robi na gesto to zaparza w garnku chwilke i dopiero sieka i na patelke na maselko z czosnkiem sol pieprz i jajeczko .

-nefretete1- i zagma lubią to.
  8. zagma

zamiast parzyc w wodzie, klade na sucha patelnie, jak sie skurczy dodaje tluszcz (maslo lub oliwe). efekt ten sam, a mniej zmywania;)

9. ankagdw

spryciula :p;)

-nefretete1- i zagma lubią to.
  10. zagma

to moje drugie imie;)
    lubie gotowac i piec, sprzatac niekoniecznie, stad upraszczanie pewnych czynnosci na maxa

11. ankagdw

a to mamy podobnie :p lubie kombinowac w kuchni ale zmywac i sprzatac juz niekoniecznie ;):p jak stary jest i ma dobry humor i obiad mu smakuje bardzo to leci myc gary -wtedy juz sie nie ograniczam podczas gotowania xDxD:cry::cry::cry:

12. zagma

moj chlop tez zmywa po obiedzie, ale tylko w weekendy, bo w tygodniu je w pracy;)

13. ankagdw

haa moj jak byl to w weekendy zmywal bo w dni robocze to zmeczony to juz ja zmywalam ;)
    a wogole to moj Kuba zaczal nazywac w koncu truskawki bo do tej pory bylo amu poprostu a teraz sa tujafki

14. zagma

Helenka (najmlodsza, lat niecale 3) na truskawki mowi normalnie, natomiast pomidor to pimidorek, a spacer papacerek. Ona wogole bardzo dojrzale mowi jak na ten wiek, a co najlepsze wymawia r duzo lepiej od swojej 7-letniej siostry

15. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Bogusiu, wygląda przepysznie :) Ale czy to jakieś Twoje urodziny przegapiłam? :oops:

Gotować uwielbiam, to moja pasja.
    Zmywanie rozwiązałam za pomocą mojej najbliższej i ukochanej przyjaciółki, czyli zmywarki.xDxDxD Co się do niej nie nadaje zmywa mąż. Akurat u mnie jest tak, że mąż jest więcej w domu, niż ja :p

-nefretete1- lubi to.
  16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Zetka Ty jednak masz głowę ,coś w tym stylu .Lecę bo kolejni gości i chyba nie posiedzę

17. ankagdw

Taka okazja i ja nic nie wiem?! no wiesz o_OxDxD:cry::cry:
    i tu wszystkiego co najlepsze Ci zycze:) kwiaty wzięlam na ta okazje ale nie mialam siły dalej zawlec bo skromny ten bukiecik :p
    xDxD:cry::cry::cry:

18. Zła_Kobieta

Anki nie przebiję, ale wszystkiego, co najlepsze życzę, dużo zdrowia i spełnienia marzeń :)

I jeszcze ostatnio mój ulubiony alkohol dołączam:

19. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

dziewczynki dziękuję bardzo
    przepraszam że dopiero teraz ale gości miałam i niestety do kompa nie miałam dostępu

-nefretete1- lubi to.
  20. Zła_Kobieta

Bo goście czasami bywają kłopotliwi i utrudniają dostęp do kompa. xDxDxD
    Mam nadzieję, że byli to przynajmniej goście, których chętnie witałaś w swoim domu :)

-nefretete1- lubi to.