ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosiu zamierzam być ok 3 tygodni, jak pogoda się nie zepsuje to siedzę:)xD:music:
    Z kawą to moze być trudne, bo jedziemy autostradą Bursztynową, a Baca jak weźmie azymut na chałupę to nie ma szans, żeby z trasy zboczył.
    Wygląda, że prędzej napijemy się kawki u Anki:)

ankagdw i gosiagosia60 lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

aaa! Pani od fizyki xD ! Azymut - o dziwo znam z matmy, a nie gegry xD

bacowa70 lubi to.
  3. bacowa70

No dobrze, że sobie w końcu przypomniałeś xDxDxD
    a zakończenie roku szkolnego blisko-.-

4. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Chyba tutaj,w chałupce -.- Ja i do Krakowa i do Wrocławia mam szmat drogi...-.- Szkoda,bo tylko takie zaplanowane wojaże,dają możliwość spotkania,po drodze...

ankagdw i bacowa70 lubią to.
  5. krasnoludek10

i tak nie nauczę się na ,,4'' jak z większości miałem ,,3'' -.--.--.- A z biologii z wszystkiego 3 -.- Z gegry i chemii 4(no chyba, że z chemii 5), chociaż z gegry chciałem 5. Ale poległem na rzekach i jeziorach bo kolega nie oddał mi karty pracy, z której miałem się uczyć -.- Z chemii będą mole w ten piątek. I poległem na parkach narodowych bo się nie przyłożyłem, więc i tak to cud, że mam 2/3 -.-

6. bacowa70

O tym myslałam Gosiu:)
    Trza sie było uczyć-.-
    no ale jak powtórki nie będzie to już dobrze;)

7. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

o ranyyy a co to tutaj sie dzieje ? :D
    Bacowa jak ja Ci zazdraszczam :music: morze,plaza,zimne napoje i leniuchowanie :music::inlove::music:

bacowa70 i gosiagosia60 lubią to.
  8. bacowa70

Aneczko zapraszam:)
    jest super - teraz do Was piszę i patrzę na morze:inlove::music:a zimne napoje będą wieczorem.... a jakże;):p

moni15382 i gosiagosia60 lubią to.
  9. gosiagosia60

Też zazdroszczę-ja na noc do pracy :cry:

bacowa70 lubi to.
  10. krasnoludek10

a co ja robiłem -.- Nie moja wina że mój mózg ma zaporę fizyczną - z resztą jak i siostry -.- Ale ciocia podobno dobra z fizyki czy tam biologii -.- A co dziwne w podstawówce z przyrody (całej) miałem czwórkę -.- Więc cieszę się, że w liceum powróci przyroda -.-

11. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Anka. ;) Jak minął długi weekend? :p Trochę mnie tu nie było, więc zaglądam w locie. ;) Miłego wieczorku życzę. :)

-nefretete1- lubi to.
  12. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

A ja też mogę??? szykuj mi tam pogodę bo jadę nad morze końcem czerwca:inlove:doczekać się nie mogę:):)

Bry

13. bacowa70

Cześć:)
    namów Ankę i przyjeżdżajcie - nawet zaraz. Jestem w Sarbinowie a tutaj pensjonaty od plaży 10 m.
    Monia pogodę mam zamówioną, starczy i dla Ciebie:):music:

-nefretete1- i gosiagosia60 lubią to.
  14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

No to super:Dtak się cieszę na ten urlop bo ostatnio nad polskim morzem byłam cztery lata temu, jedziemy w okolice Mielna, taka spokojna miejsowość, do morza też bliziutko będziemy mieli bo 50m:music:mały domek plus zpełne wyżywienie więc sobię odpocznę totalnie:) a teraz jaką pogodę macie? bo na Śląsku to właśnie grzmieć zaczyna:oops:

15. bacowa70

Pogoda super, słoneczko i lekki wiaterek :)
    Monia z Sarbinowa można chodzić plażą do Mielna. Jest też droga rowerowa ale w tym roku jesteśmy bez rowerów.
    A na stałe też mieszkam tam gdzie teraz grzmi :pxDxDxD

gosiagosia60 i moni15382 lubią to.
  16. krasnoludek10

Ja już byłem w Mielnie xD Super miejscowość ;) I w Grecji xD Jeszcze tylko Hiszpanii i USA brakuje do kompletu xD

17. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

ja to chyba chałupy pomyliłam albo co... :oops:

18. gosiagosia60

Nie pomyliłaś,tylko od kilku dni strach lodówkę otwierać ;) Ja wszystkich witam i żegnam,bo mnie muli po nocce.Do jutra :music:

bacowa70 i patrycja9922 lubią to.
  19. krasnoludek10

mnie też. Jakaś dziwna siła obudziła mnie najpierw po piątej rano, a potem po siódmej ale przed budzikiem nastawionym na 7.35 xD A ostatnie 4 dni spałem do mega późna ale nie do 17 ;)

20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Bo mnie zobaczyłaś?????????:D:p;);););)xD:cry:

Noo ja też myślałam że pomyliłam jak przyszłam, aż się wracałam przed drzwi żeby sprawdzić i dopiero zaś wlazłamo_O

Przez cały weekend długi neta nie miałam..zapomniałam faktury zapłacić...do tej pory nie wiem jak to się stało bo zawsze wszystko po wypłacie płacę:sleepy: na szczęście na telefonie coś działało, dobrze że mam neta w abonamencie i jakoś evencik skończyłam:)

ankagdw lubi to.