ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja też kocham swoje sg.,jeszcze niedawno nie miałam nawet miliona,bo byłam rozrzutna,teraz jestem sknera i mam ponad 7 milionów:D

2. amber♥

amber♥ Komandor forum

to ja jestem jeszcze większa sknera ..po zakupie tych 2 rybek zostało mi 49 mln ...:p..i już chutneje "produkuję' na sprzedaż a będę sprzedawać przed i w czasie eventu ..:D

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

heheheh ja polowy z tego co ty nie mam bo zawsze cos musze kupic :)

4. *ewa*

noooooooooooooo..................gratki kasiory:D
    ja nigdy tyle nie będę miała:(
    a chutneykami też handluję w czasie eventów:D

5. ankagdw

mi troche szkoda chatkow...sama wcinam codziennie a teraz tak stanialy ze szkoda mi ich i cukru :eek:

6. amber♥

amber♥ Komandor forum

ja też ciągle coś kupuję ..a coś co mam w nadmiarze sprzedaję..;) np tę mumię wystawiłam bo na co mi taki 1 mamut:eek:..jak się sprzeda to wpadnie nie cały milion ..:) a jak nie to wtopi prowizję .:) ..dużo kupuję bo mi eliksiru brakuje :( i w zależności od ceny co się bardziej opłaca ( smutasy , kruszon) ..to kupuję parę codziennie i trochę produkuję jak mi z pól wypadnie ..jedynie cukru mam w miarę dużo to chutnejami "pociskam" na targu :)muszę się pochwalić dziś skoczyłam na 217 poziom na wyspie , mam 69 ZB ..ale nie mam tych 2 ostatnich drzewek odblokowanych ...:( nie wiem kiedy rafę dają - więc czekam ...

ankagdw likes this.
  7. ankagdw

no to gratulacje ;)mi sie jakos nie chce ostatnio nic i nie poluje na rzemioslo-odechcialo mi sie jakos.niechcieja mam :D

8. amber♥

amber♥ Komandor forum

dziś fajnie produkty schodzą ( karpie koi , strusie jaja i inne )...na farmie nie gonię za PD więc mam po 2 fabryczki wystawione i parę zagród ..reszta to drzewka dające produkty ...i pola ..sieję tylko orzeszki i cebulę :D..a na wyspie do czasu szło gładko - teraz pod górkę - cały zapas eliksiru zużyłam i tkwię na 4 poziomie w SPA .a już mam ten przepis z 5 poziomu - eliksiru brak to przepis mi i tak na nic :oops::cry:

9. *ewa*

gratki:D
    ja chutneyka na codzień nie jem,cukru mam sporo,bo mam drzewka................

10. ankagdw

ostatni mix niestety buuu :((

11. amber♥

amber♥ Komandor forum

ja też nie jem bo nie jestem "zmechanizowana"...nerwicy bym dostała klikać ręcznie na małych poletkach - przy dużych nie opłaca się chutneja odpalać..:)...maszyny mam tylko z misji lub kuponów i oszczędzam je na eventy ..jedynie małe pola na wyspie bo jem ananasowe coś tam i sieję imbir i trawę cytrynową ( przez brak tych 2 drzewek nie mogę skończyć zadań diamentowych w 2 misjach ze spółdzielni)..ale sobie już roślinki chociaż nasieję - dużo tego trzeba ...ojjjjjj dużo :wuerg:

Gratki Aniu...no same przeskoki ..albo ja coś mylę :eek:

a który slot u Ciebie jest "złoty"???

12. ankagdw

pierwszy ;) mam pytanko do Ciebie na gg ;)

13. *ewa*

ja też niezmechanizowana:(
    mam sporo kuponów z karuzelek i eventów,ale trzymam je na rozwalanie farmy przed eventami i porządki po eventach................
    na codzień zbieram i sieję ręcznie,chyba,że mam wyjątkowego lenia,wtedy włączam pomocników.......................
    Aniu gratki:D
    koniec imprezy na dziś,skończyła się sp.:(

Last edited: Sep 27, 2014
  14. ankagdw

dzieki Ewus ;)paszy brak -koniec zabawy :cry:

15. *ewa*

to tak,jak u mnie:cry:
    od długouchego dostałam 5 sp. to jeszcze kukułki się bzykają:D
    kawożłopy wybudowały mi boćki,już drugie:(

16. ankagdw

[pdjelam secyzje ze nie buduje rozowych paleczek za drogo i sie nie oplaca zwierze ida na targ cyrkowa u mnie po ponad 10 mln stoi to zeby miec paleczkarnie to 8 takich potrzeba - obejde sie -.-

17. *ewa*

pewnie,że się nie opłaca.......................
    a u mnie nic ciekawego nie wybzykały:(
    zmykam do łóżka:D
    dobrej nocki życzę:D

18. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

Witam Aniuś i gosci :)
    Tak szalejecie na tych farmach że przyniosłam sniadanko,cobyscie głodne farmerki nie chodziły :D
    ...a co za duzo to nie zdrowo,bo z duzymi brzuchami nie ma jak pracować na orce :D :p
    Gratki poziomów i przeskoków:)
    Ja też zbieram ZB i też nie mam odblokowanych 2 nowosci na wyspie,poziom...hmm 223,ale co z tego jak ciężko uzbierać te 5 ZB ufff
    a o SG nie wspomne ,teraz oszczędzam ,bo zawsze trza cos dokupic ,sprzedać choć rzadko to robię :p
    Miłego dzionka życzę :)

gosiagosia60 likes this.
  19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć wszystkim.Nawet dziś mi się udało we właściwym miejscu się witać :D Wiola-sygna extraxDxDxDxDxDZamierzenie na to BB wykonane-garbuski dorobione do 20 sztuk 8)SP jeszcze troszkę mam,więc może coś na zapas się uda,bo jak zwykle,żeby za pięknie nie było,brakuje mi narzędzi-tym razem łopaty -.->:(:mad:Męczę już na nie pomidory w szklarni,może się uda wydusić ulepszenie.Miłego dnia :music:

20. ankagdw

Wiooolaaa toc my nie kroliki :D masz na sobie ta swietna sygne co mi sie tak podobala pamietasz -extra jest!!! hihihiii :D
    witaski Gosia -ja jednak zdobylam florki na pasze .nalog to nalog :D i dzisiaj cos zamieszam jeszcze dobuduje ul rozowy pewnie bo paleczkarnie odpuszczam-poczekam az stanieje a wogole to koncze misje i po nic mi ona.wole cyrkowe sprzedac po 10 mln ;)