ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

no ze mnie tez pracus marny ale pogadac to lubie oj lubieeee xD:cry: :p
    a Bacowa to co glowe wychylila i poszla xD

2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Chętnie bym się napiła, ale to już nie dzisiaj..idę spać bo mnie dzieć znowu o 6tej obudzi jak co weekend i będę nieprzytomna...o ironio w tygodniu nie mogę go dobudzić bo śpi jak zabity-.-

ankagdw lubi to.
  3. anndyj

anndyj Nadzorca forum

ja to ani pracowita ani gadatliwa :eek::oops:

Monia to musisz dwa razy szybciej spać :D

ankagdw lubi to.
  4. ankagdw

ja tez zmykam bo moj to znowu goraczki dostal popoludniu i nie wiadomo tez ile mi bedzie dane pospac ;/

5. anndyj

anndyj Nadzorca forum

Dobranoc dziewczynki :) czas popracować, więc też uciekam z powrotem w krzaczki :music:

6. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Jestem Aniu tylko latam między farmą a forum :)
    Dobranoc wszystkim:)

7. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)

W takim razie otwieram ten teatrzyk i kiełbasą się z gospodynią i miłymi gośćmi dzielę xDxDxD

A Ci z krzaków niech porzeczki wcinają xDxDxDxD

ankagdw lubi to.
  8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dzień dobry :)
    Ożesz Ty Zła Babo jedna........xD:cry:xDxDxD:cry::cry:
    w kwietniu porzeczki......chyba mrożone :p

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2015
    ankagdw lubi to.
  9. Zła_Kobieta

Ha! Wiedziałam, że jak kiełbasę przyniosę, to ktoś z krzaczorów wylezie xDxDxD
    Myślałam, że wytworzyłyście w tych porzeczkach jakiś specjalny mikroklimat i już obrodziły xDxDxD

bacowa70 i ankagdw lubią to.
  10. ankagdw

hej,jestem jestem dziewczyny-Kuba chory zaraz na dyzur do szpitala ide do lekarza,tylko zbic goraczke mu musze... :sleepy:

11. Zła_Kobieta

Anka, leć z nim do tego lekarza, zanim gorączka spadnie. Bo potem usłyszysz, że po co przyszłaś, gdy dziecko gorączki nie ma. Miałam już tak.
    Biedny dzieciaczek. A Ty z nim. :(

12. ankagdw

u mnie to karza zbijac :(a moj Kuba nawet jak chory to cwaniaczek,zelka=łyk lekarstwa,zelka=lyk lekarstwa...:D za chiny bez zelek lekarstwa nie wypije-ale juz dalam teraz czekam na efekt i lece ..

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2015
  13. Zła_Kobieta

Gdy moja była mała, to nawet lekarstwa brała z wyjątkiem tych o smaku malinowym.
    Niestety jakiś idiota wpadł na pomysł, że dzieci lubią to, co malinowe i wszystkie syropy były właśnie w tym smaku. W związku z tym bardzo szybko dziecię nauczyło się łykać tabletki :p.
    Później okazało się, że dziecko głupie nie było. Ja myślałam, że środki przeciwgorączkowe na nią nie działają, a to była reakcja alergiczna na owe malinki - wzrost temperatury :eek:

ankagdw lubi to.
  14. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Biedny:(trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego, koniecznie daj znać jak wrócisz

Dzień dobry

15. ankagdw

no jestem -.-madrzejsza dzieki wycieczce nie jestem -.- tyle zyskalam ze po drodze zahaczylam biedronke i sie zaopatrzylam w papu na zapas -.- jasnie zacna pani doktor nic nie widzi o_O kazala dawac przeciwgoraczkowe i we wtorek sie udac na kontrole o_O:eek: tyle to i bez niej widzialam -tymbardziej ze mam wszystkie syropy i czopki w domu>:( ot i tyle :oops:

gosiagosia60 lubi to.
  16. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Ci lekarze to coraz częściej ślepi są>:(ja mam czasami wrażenie że byłabym w stanie samodzielnie lepszą diagnozę postawić-.-a uszka mu sprawdzała??przecież ta gorączka wysoka to z niczego się nie bierze...

17. Zła_Kobieta

Może to trzydniówka?
    U nas ostatnio zaszalała i dzieciaki wykosiła.

ankagdw lubi to.
  18. ankagdw

no z niczego nie...moze dopiero sie wykluje wiesz angina albo cos...moze katar dopiero sie pojawi a moze 3 dniowka i przejdzie...ide we wtorek do przychodni a do wtorku zbijac goraczke bede;) chyba ze cos to pojde wczesniej...uszy nie Monis to ja sama widze ,ze nie uszy :) sprawdzala jest ok .
    byc moze Zecia wlasnie ze 3 dniowka :) mam nadzieje ...chyba ze angina nie wykluta albo jakies zapalenie gardla :) bo wczesniej kaszlam ale wyleczylam :)

moni15382 lubi to.
  19. Zła_Kobieta

Cześć Aniu :)

Co tam u Ciebie?
    Jak Kuba?

ankagdw lubi to.
  20. ankagdw

Hej ,a dziekuje lepiej juz ;) daje ibufen ale widze ,ze duzo lepiej :)a u Ciebie co tam?juz z pracki wrocilas?