ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

eeetam zaraz na policje... :p niebardzo ja do takich przedsiewziec xD:cry::cry:

2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dziękuję! Ale nic się nie stało przecież:) coś mi się pomerdało i żadnego avka nie wstawiłam..za to kieckę mam przepiękną:music: a teraz i już avek:)

Dobrej nocki

ankagdw lubi to.
  3. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Ja wytrzymałam ponad dwa lata. Od rana do wieczora przez 7 dni w tygodniu.
    Najlepsze, że policja sama z siebie do nich poszła, bo mieli wezwanie do awantury ulicznej. Lato było i zaciekawiła ich ta głośna muzyka. Przy okazji dowiedziałam się, że w dzień też można policją poszczuć.
    Gdy w pewnym momencie zaczęli dudnić z powrotem, wystarczyło tylko postraszyć. Teraz jest względny spokój, ale na wiele ze strony tych sąsiadów nie liczę...

Teraz idę oddać się w ramiona łożka :)xDxD
    Dobranoc :)

4. ankagdw

dobranoc babeczki ;)

5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie jest odwrotnie................................
    ''sąsiad" wzywa policję na niemal każdy hałas dochodzący w ciągu dnia z mojego mieszkania,śmiem twierdzić,że policja częściej bywa u mnie niż w domu publicznym:mad::mad::mad:
    dobranoc uciekającym spać:D
    reszta moich dzisiejszych zdobyczy jajecznych:
    3 x 5000 tpd
    4 x 5000 sg
    5 x 10000 pd
    1 x 10000 sg
    3 x 5000 pd
    1 x kombajn 12 godz.
    1 x orion
    na ten moment kończę,reszta w dzień​

Ostatnie edytowanie: 4 kwietnia 2015
  6. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Co tu tak cichutko?? Jest tu kto?? Wszyscy pewnie świętują:) Przyjmujecie gości czy jesteście gośćmi:)czy może odpoczywacie w gronie najbliższej rodzinki?

ankagdw lubi to.
  7. ankagdw

heeej,ani goscmi ani w gosci :D :p a Ty co robisz?

8. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Tym razem bez gości:music::music: wczoraj byliśmy u teściowej na kawce:)dzisiaj w domu siedzimy:) a raczej leżymy do góry brzuchem, a jutro do szwagierki jedziemy:):) wszystko fajnie tylko ta pogoda mnie wkurza, bo bym się chętnie na spacerek przeszła ale u mnie tak zimno że nosa nie chce za drzwi wystawiać...brrrr

ankagdw lubi to.
  9. ankagdw

oo to odpoczniesz w koncu :) ja tez ostatnie spokojne swieta obchodze....w czrwcu do domu to pewnie co swieta to po rodzince beda objazdy:cry:

10. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Odpoczywam..żeby nie powiedzieć leniuchuję:Dale w końcu po to są święta:) cieszę się tymi paroma dniami wolnego jak dziecko:music:A ty jak od czerwca bliżej rodzinkę będziesz miała to już się tak nie pobyczysz8)

ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

no wlasnie po to sa swieta :music: eetam znajac zycie to znajde obejscie odpowiednie co by sie w gosciach nie nasiedziec xD:cry:

moni15382 lubi to.
  12. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

[​IMG]mokrego lanego poniedziałku:p:p:p

ankagdw lubi to.
  13. *ewa*

witajcie dziewczynki:D
    niestety znów zniknę na jakiś czas,ewentualnie czasem zajrzę,tym razem powód jest inny:wczoraj zmarła moja mama:cry::cry::cry::cry::cry:

14. ankagdw

wspolczuje Ewuś:( trzymaj sie ...
    gra przeciez nie ucieknie.

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Trzymaj się Ewa,współczuję z całego serca....

ankagdw lubi to.
  16. *ewa*

dzięki kochane:*

17. Ewa przyjmuj i ode mnie wyrazy współczucia ...............Smutne są takie momenty w życiu jak musimy pożegnać się z najbliższą osobą ........

ankagdw lubi to.
  18. ankagdw

:( ja to sobie nie wyobrazam ,ze moze mi mamy zabraknac :oops::cry:

19. *ewa*

dzięki:*
    ja też sobie nie wyobrażałam,tym bardziej,że jeszcze kilka dni temu pomagała w domu,a od dziś miała być leczona.................

20. Takie wiadomości zawsze nastrajają do przemyśleń i refleksji i chyba nie można przygotować się na takie wiadomości pomimo że się wie że może to nastąpić. Moja mama czasami jest męcząca ale nie przyjmuję do wiadomości że kiedyś jej nie będzie. Zawsze każdy ma nadzieję że mnie to nie dotyczy a jednak..........

ryba4862, gosiagosia60 oraz ankagdw lubią to.