ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Widzialam xD:cry::cry: nawet udzial w tym wzielam bo mnie to poirytowalo...ale starego misia na sztuczny miod brac...hmmm...powiem tak kto ma wiedziec ten wie i widzi jak jest...a co tu dywagowac ...jak ktos lubi Gombrowiczowska "gebe " dorabiac to juz soryyy.....jest na szczescie jedna prawda i widac ja po pracach .. dupowlizem nie jestem ale mam oczy i widze roznice.."i chocby sie niewiadomo jak wytezal to nie udzwignie taki to ciezar .."

i nie zdarzalo sie ,pomagalysmy sobie wszystkie nawzajem i nie bylo niemilosci i niezgody..i jakies zasady byly i rzeczy ktorych sie sobie nawzajem nie robilo ..kultura poprostu byla...zyczenia swiateczne,serdecznosc...yhh

Kami i gosiagosia60 lubią to.
  2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No i bardzo niedobrze,że zaczęło się zdarzać.Przyznaję,że podglądam Cię zza krzaka ale tylko dlatego,że mało jeszcze umiem i czegoś chcę się nauczyć.Ale do tej pory takiej nachalnej konkurencji,ba! w ogóle konkurencji nie było w pracowniach.Smutne to,że nawet piksele kogoś pokuszą -.-

ankagdw i Kami lubią to.
  3. Kami

Kami Ambasador forum

No i niechcący podsumowałaś wszystko. Nie ma się co rozwodzić nad tym. Kijem Wisły nie zawrócisz. A czasami lepiej machnąć ręką, bo naprawdę szkoda nerwów, Anula. Szkoda nerwów... :)

Gosiu, nie od dzisiaj sobie nawzajem pomagamy i uważam, że tak być powinno :)

gosiagosia60 i ankagdw lubią to.
  4. ankagdw

no dokladnie...ale wspolczuje bo to przeciez wycelowane w Ciebie jest ..ty to wiesz bo wprost ci napisano,ja to wiem ,Goska to wie...dla mnie to szczyt bezczelnosci i brak kindersztuby za grosz chodzic do kogos po kiecki ,piac z zachwytu a za plecami tak knuc i szpącić...jeszcze pamietam ostatnie dochodzenia o literki ...i wyszlo szydlo z wora...yhhh

5. Kami

Kami Ambasador forum

Wiesz, jest takie powiedzonko: "nie wdawaj się w dyskusje z głupcem, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później powali argumentami" Anka, a ja nie mam zamiaru zniżać się do tego niechcącego poziomu, dlatego mam to gdzieś :D:D:D

gosiagosia60 lubi to.
  6. ankagdw

no calkiem niechcacy mam to tez w glebokim powazaniu xDxDxD:cry::cry::cry:

7. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Niechcący tu wlazłam i chcę powiedzieć, że zamówienia będę teraz składała drogami prywatnymi, bo boję się, że ktoś niechcący uszyje sobie kieckę z mojego materiału...

Tak w ogóle, Kami, wiem, że to nie tu i zaraz niechcący pójdę do Twojej pracowni, bo nie mam od Ciebie sygnaturki literkowej.

Wiem, Aniu, że mam od Ciebie, ale chcę też mieć od Kami :)

ankagdw lubi to.
  8. ankagdw

beheheheheheee spuentowalas idealnie xDxD:cry::cry: mi to sie juz dzisiaj smiac chce z tego wszystkiego najpierw niesmak po zagrywce bp a teraz takie cuda wianki xDxD:cry::cry:rece i cycki opadaja normalnie xD:cry::cry:

9. Kami

Kami Ambasador forum

Heheheheeeeeeeeeeee, leżę. :cry::cry::cry::cry::cry: Dziewczyny, niechcący zachodzę do mojej pracowni i co widzę? Zetka niechcący wpadła do szafy i zamówienie niechcący zostawiła. Idę (niechcący oczywiście) szukać czegoś zetkowego :D:D:D

10. Zła_Kobieta

Anka, za młoda jesteś na opadające cycki, więc przyniosłam Ci cycmajster xDxDxD

cycmajter poprawiłam na cycmajster ;)

Ostatnie edytowanie: 12 marca 2015
    ankagdw lubi to.
  11. ankagdw

hahahahahahaaaa :D o kurka rurka co to cycmajter? moze za stara jednak jestem zeby wiedziec :D:D sikam xDxD:cry::cry::cry:
    tylko materialu pilnuj zeby nikt niechcacy nie zajumał xD:cry::cry:

gosiagosia60 lubi to.
  12. Zła_Kobieta

No przecież Ci przyniosłam i trzymam w łapach. Nie mów, że Ci się nie podoba xDxDxD

13. ankagdw

no piekny w kropeczki :Da nieee to kwiatki -slepa juz jestem :D
    a dopiero Bacowej pisalam ze cos pusto i cicho tutaj xD:cry:

14. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam dziewczynki
    Kami widziałam co się stało to krótko mówiąc skandal jest .Co do sygny to gniot. Nie ma co się zniżać do takiego poziomu postępowania z podbieraniem materiałów w desperacji że nie ma się pracy .Po prostu takich rzeczy się nie robi i tyle.Niech ta osóbka sobie przemyśli postępowanie . Zawsze podziwiam Twoje dzieła.

15. Zła_Kobieta

Uwaga!
    Całkiem niechcący i przypadkiem przyszłam się ;pochwalić nową kreacją od Kami :music:;)xDxDxD

16. ankagdw

No co zrobic Bogusiu nic sie nie poradzi na takie zachowanie niestety...bylo milo i sie zchrzanilo..
    to ci powiem calkiem przypadkiem i niechcacy ze wygladasz jak Zla Kobieta taka rasowa xD:cry::cry:
    A Bacowa to widze trafic nie moze :D albo w krzaki znowu wpadla ;):pxD

gosiagosia60 lubi to.
  17. Kami

Kami Ambasador forum

Nieeeeeee, no Zła to teraz niechcący naprawdę na złą wygląda:cry::cry::cry::cry: Niechcący czy chcący lepiej jej pod ostrze nie wchodzić :D:D:D:D

gosiagosia60 i Zła_Kobieta lubią to.
  18. ankagdw

taaaa ma caly zestaw siekierek ,tasakow,toporkow i nozy to lepiej nie zadzierac bo niechcacy w owczym pedzie moze komus cos urabać :D

gosiagosia60 i Zła_Kobieta lubią to.
  19. Zła_Kobieta

Ale nadal nie mam tych obcęgów 8)-.-:music::cry::cry::cry::cry::cry:xDxDxD
    I jak mam sobie z ozorami radzić?

20. ankagdw

zgubilam te obcegi :cry::cry::cry: