ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aniu odezwę się w pracowni, bo mam od Wioli awatary - literki A z frezją i jak załozyłam na nowym forum to dopiero teraz zauwazyłam, że trochę są niewyraźne. Doszłam, że to pewnie dlatego, że miały błyskotki i na starym forum były ładne a tutaj coś inaczej.
    Czy będę mogła prosić o zrobienie?

2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Kochana nowych tak ;)moge zrobic podobne
    a poprawic to nie wiem czy sie da ...musialabym zobaczyc

3. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Cześć Aniu piszę tutaj żeby Gosi w pracowni nie spamować......dziękuję serdecznie za życzenia i znowu kolejny roczek przybędzie ale co tam głowa do góry prawda? byle do 100-tki :) 8 marca ale się faceci wycwanili jeden bukiet na urodziny, Dzień Kobiet i imieniny zaraz.....no ale takie życie:)
    Pozdrawiam serdecznie:)

4. bacowa70

Aniu poproszę Cię o nowe już idę do pracowni:)

5. ankagdw

hhahaha no to rzeczywiscie kochana za jednym zamachem wszystko ;) ja tez mam na pocieszenie urodziny kolo imienin 5 dni roznicy:p;)

Aniu, sie zrobi nawet literka podobna bedzie ;)

bacowa70 i kabokazekana lubią to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam dziewczynki
    wiecie gdzie szukać dojrzewanie roślin np .cebula podlaną wodą i ze szklarnią ile powinna rosnąć ?

7. bacowa70

Bogusiu bardzo przydatny poradnik dot. roslin szklarniowych zamieściła Est-orka tutaj

a ja z własnego doswiadczenia wiem, że cebula uszlachetniona
    - z miłościa ekologiczną (woda 8%, nawóz 10%)
    - z miłością do wody (7,2%)
    - z wczesnym dojrzewaniem (9 %)
    rośnie: podlana wodą - 10 godz.28min a dodatkowo ze zwykłym nawozem - 9 godz.25min.

8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Co tu taka cisza?
    Wszyscy już klonują?

9. ankagdw

jestem za krzakiem czekalam az z pracy wrocisz :D no wlasnie cisza taka...:oops:i gosci caly dzien nie bylo..

10. Zła_Kobieta

A ja wróciłam z jednej pracy i zabrałam się za gotowanie na jutro dla siebie i do pracy.
    Poza tym Młoda mi się struła i było troszkę zamieszania. Najważniejsze, że jest już w porządku :)
    A co tam u Ciebie?

11. ankagdw

a urzedy dzisiaj odwiedzalam -bic nie zalatwilam ,pechowy dzien ,wrocilam przeczytalam biuletyn producenta i :wuerg:

12. Zła_Kobieta

Cześć :)
    Ty czytasz biuletyn producenta? o_O
    Jest w nim coś ciekawego?
    Bo mnie jakoś on omija :p

Jeszcze tylko dzisiaj do pracy i weekend :)
    Tylko dlaczego o taki krótki...

13. ankagdw

nie czytasz biuletynu Zetka??!! nie wiesz ile cie smiechu omija !!:DxDxD:cry::cry::cry:
    no od zeszlego miesiaca czytam,albo ludziska czytaja a ja czytam ich wnioski - obojetne,na jedno wychodzi xDxD:cry::cry:

14. bacowa70

Dobry wieczór :)
    Ja nie czytam biuletynów, w ogóle omijam na tym forum drażniące tematy :p
    nie wiem czy gram jeszcze za krótko czy już za długo ale gram po prostu swoim rytmem i pewnie będę grała dotąd aż mnie gra nie znudzi.
    Szkoda, że nie grałam od początku ponieważ wydaje mi się, że ominął mnie jakiś przyjemny etap gry.
    Dziewczyny :inlove: drogie, ale może nie jest aż tak źle z grą, może jeszcze trochę znajdziecie przyjemności z bycia farmerkami :)

15. ankagdw

no ba pewnie ,ze sie znajdzie cosik :p;) ja dzisiaj mecze oazy :D to dla mnie najlepsza rozrywka w grze-chociaz dzisiaj nie idzie za dobrze

16. bacowa70

Oglądam Aniu Twoje miksy i jestem pełna podziwu:)
    wyczytałam też gdzieś, że skończyłaś misję zupa... to już szacunek:inlove:... pewnie niewielu farmerów ma to skończone.
    Aneczko... na Twoim poziomie to już inne wymagania i nie dziwię się, że to co pisze pan V, wprowadza takich graczy jak Ty w ... delikatnie mówiąc zniechęcenie.
    Uciekam już życzę dobrej nocy :)

17. ankagdw

oj przysnelo mi sie wczoraj :sleepy: bry ;)
    eetam anula ostatnio mi nie idzie mixowanie .. :oops: kiedys tak cieszylo a teraz :wuerg::sleepy:wcale szalu nie ma ...w pewnym etapie gry zmienia sie cel.coraz mniej do roboty jest,stodola coraz pelniejsza,sg sie zbieraja to trzeba sobie cos znalezc zeby sie nie nudzic ..a zupa oplacalna ;)sporo tpd,pd,sn,paszy i zagroda i warsztat rozowy dla osiolkow za 1 zlotego osla i garnki;)

18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dzień dobry:) nie ma nikogo...wszyscy bzykają chyba:D
    Anka sowę wpuść:)

19. ankagdw

hej:) wpuscilam ;)

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć dziewczęta.Wszystkiego najlepszego :inlove::music::inlove: Ja niezdrowa taka jeszcze-zbieram się w sobie i do dochtorów jadę -.- Bez antybiotyku chyba ani rusz :cry:W nocy płuca wyplułam,to nie wiem czy coś jeszcze tam wysłucha xD A co do bzykania..;)Dokupiłam pakiet za 125 florasów.Dziś niedziela,to może choremu się poszczęści jakoś :p