ankagdw

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by ankagdw, Sep 14, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Witaj Ania:)

Robisz event? mnie juz trochę ponosi przy produktach, juz 3 razy zmieniałam, bo ciągle chcą garnki. Garów to mam dość w domu.
    Gdyby tak miodek i jajeczka to bardzo proszę.

ankagdw likes this.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

taaa mam tak samo jak Ty ;) czesc Ania :)malo tego zamiane zrobilam z garnkow na garnki -.-

3. bacowa70

Ja mam na zmianę garnki i strusie jaja tylko raz miałam miód i drewno, już 2 razy zmieniałam za Fl. Nie wiem czy juz ktos doszedł do dalszych roslin - jakie tam będa liości?

4. ankagdw

ja robiee narazie zwierzaki i zaczynam produkty nie mam pojecia jak z roslinami...u mnie w 1 jest 100 orkiszu-ktorego mam najmniej akurat ...

5. bacowa70

Hej Aniu :) dobranoc.

6. ankagdw

dobranoc -tez juz ide ;)
    halllooo wstawac -u mnie budzik dzwonil przed 8 :pxD:cry::cry:

Last edited: Jan 28, 2015
  7. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

a u mnie zadzwonił o 5.30 :cry::cry::cry::cry::cry:

8. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć :)

Aniu, dzięki mojemu ulubionemu Tercetowi Krawieckiemu mam w czym biegać po forum, więc się nie spieszy:) Spokojnie poczekam :)

Event powoli dłubię.

Dzisiaj mam wolne :D

9. ankagdw

oo no to super podgonisz evencik ;) i pobajdurzymy przy kawce :p

10. Zła_Kobieta

Tiaaa...
    I w domu podgonię roboty trochę...
    Ale z przyjaciółką na takiej spokojnej kawie wreszcie się spotkam. Bo ona wczoraj skończyła zajęcia na uczelni, ja mam wolne, więc nareszcie będzie chwila wytchnienia :)

Dlaczego hosting pozjadał niektóre prace Gosi?

11. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hejka Zetka,pewnie pousuwalam z rozpędu nie to co trzeba...:oops:A co potrzebujesz?Bo może gdzieś mam...

12. Zła_Kobieta

Gosia, to była sygna z wózkiem z kawą i sprzątaczką.
    Link:
    http://vpx.pl/i/2015/01/06/oie_F6TrLaNGvDDp.gif

Przepraszam za kłopot, ale mam lapka po Młodej w spadku i zapisywanie na nim czegokolwiek trwa wieki. :oops:
    Łatwiej mi jest zapisać stronę wątku w kajeciku i tak szukać...
    Poszłam na stronę 290 Ani i niema :cry::cry::cry:

ankagdw likes this.
  13. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Dzień dobry-.-pół nocy nie spałam-.-przez to opuchnięte gardło:oops:za to evencik popchnęłam do przodu8)

14. ankagdw

dobrze ,ze mowisz ,ze nie zapisujesz..na szczescie nie czyscilam hostingu uff...z reszta mas swoj folder u mnie od niedawna hihihhi strwierdzilam , ze tak bedzie prosciej :D

15. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

nie mam :oops:później Ci zrobie na nowo,bo teraz trochę w realu muszę porobić

16. Zła_Kobieta

Dzięki dziewczyny :)
    Niestety, ale lapek na którym siedzę ma bardzo małe możliwości, bo córka uczyła się na nim programować i jest zawalony jej programami. Muli niemiłosiernie. Przejście z karty do karty przeglądarki to droga przez mękę...

17. ankagdw

taaa a mi sie chyba na oczy rzuca albo kołowacieje juz na dobre bo weszlam do sygnaturkowni i oczom swoim nie uwierzylam o_OxD
    a jeszcze bardziej nie uwierzylam jak ogloszenia przejrzalam xDxDxD:cry::cry::cry::inlove::inlove::music::music:

Last edited: Jan 28, 2015
    gosiagosia60 likes this.
  18. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_OxDxDxDxD jestem w szoku:D

19. ankagdw

ja tez xDxD:cry::cry:ale tak serio to ostatnio mi to wisiało naprawde...jakos sie chyba albo przyzwyczailam albo mam wrazenie ,ze bylo mniej spotkan :p;) i jakos tak złagodniało...:p

20. Zła_Kobieta

Dla mnie większym szokiem jest wpis w pracowni Ani.
    Co do ogłoszeń, przerabiałam to w innym miejscu na własnej skórze.
    Inni byli w szoku, że zrezygnowałam z czegoś, co robiłam hobbystycznie przez 8 lat.
    Takie jest życie, że coś się kończy, coś się zaczyna, przychodzą zmiany. Jest pewien etap w życiu i kiedyś się kończy. Raz wcześniej, raz później. Czasem nagle. My się zmieniamy, zmienia się nasze otoczenie i zmieniają się nasze upodobania :)

moni15382 likes this.