ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

to nie przyjedziesz?o_O:(

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No nie :cry: Może tak zaraz nie umrę,to kiedyś okazja będzie jeszcze :p

3. ankagdw

:(:(szkoda :oops:

4. gosiagosia60

No szkoda ale za daleko,tak w ciemno było mu jechać.Bo wiesz,na zdjęciu co innego niż w rzeczywistości ;)

5. ankagdw

no to prawda ,a to kawal drogi faktycznie i koszt niemaly dodatkowo..

6. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jak ja się cieszę, że u mnie każdy ma swój sprzęt :) Młoda w liceum miała stypendium, które mogła wykorzystać między innymi na zakup komputera :)
    Jednak ona potrzebuje sprawnego kompa na studia do programowania, a farma wymagająca nie jest. :p

Gosia, my też kiedyś sparzyliśmy się na samochodzie z daleka. W opisie było wszystko ok. Jak dzwoniłam do gościa i powiedziałam, skąd jedziemy, nawet się nie zająknął. Na miejscu okazało się, że samochód to wrak. Owszem, na zdjęciach wyglądał, ale później wyszło, że mechanicznie jest w takim stanie, że nawet o jeździe próbnej nie mam mowy, bo stoi od ponad roku nie odpalany i całe powietrze z kół zeszło >:(. Nie mówiąc o poniesionych kosztach, to cały dzień stracony.

7. gosiagosia60

No i to jest właśnie,jakby tu się nie wyrazić...>:( bo jak się mówi,że z daleka,to trochę uczciwości by się przydało sprzedającym,przecież wiadomo,że tak czy siak się rzęcha nie kupi -.- ale...ech...

8. ankagdw

u mnie tez tak bylo kochana dopoki wczoraj nie siadl telewizor...dzieci mialy tv duzy ,stary maly,a ja kompa...a teraz dzieci maja maly ,a ja na spole ze starym kompa -.--.- po 21-22 mam na wylacznosc dopiero bo borsuk spac idzie >:(

9. Zła_Kobieta

To może niech idzie odśnieżać? Albo z dzieciakami na sanki?

gosiagosia60 lubi to.
  10. ankagdw

poszedl z Kuba na spacer po cos na podwieczorek xDxD wygnalam ich bo robili duzo zamieszania ,szczegolnie ten mniejszy :pxD:cry:

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłego dzionka życzę:D
    ja mam lapka na spółkę ze starszą córą,ja w ciągu dnia,ona po 24-tej............
    wczoraj rano powitał mnie brak neta,w komórkach było wifi,w play station było,a w moim lapku niet,córa pół dnia kombinowała i nic:mad:
    dopiero dziś rano się udało:D

12. Zła_Kobieta

Biorąc pod uwagę, że dzisiaj prawie wszystkie sklepy zamknięte, jest szansa, że pozbyłaś się ich na dłużej;)

13. ankagdw

no cale szczescie ze sie udalo ;)
    watpie -zabki czynne hihihi i 24h kolo mnie ze 3 takze ogarna ,ale poszli karmic ptaszki do parku kolo domu jeszcze chlebkiem

14. gosiagosia60

[​IMG] to jak same jesteśmy... :D

15. *ewa*

oj........szczęście:D
    mało wczoraj nie oszalałam bez Was i farmy,a do tego dziś musiałam chwasty zbierać:(
    ja na kawkę zawsze chętna:D

16. Zła_Kobieta

Poproszę z mleczkiem, cukrem i posypką czekoladową xDxDxD

17. ankagdw

ja teeez -wlasnie wypilam ale bez posypki :p

18. gosiagosia60

Gdzieś Ty tam posypkę czekoladowa wypatrzyła? o_OxD

19. *ewa*

a ja tylko czarną i mocną:D

20. Zła_Kobieta

W tym słoiku na samym dole xD
    Tak swoją drogą masz talent do znajdowania gifów trafiających w moje gusta, z których chętnie bym kiecki nosiła :)
    Wiesz... ona też mi się podoba :D

gosiagosia60 lubi to.