ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Ja mam na 8 usg tarczycy-za kasę,to może mnie przyjmą? o_O

2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

A Twoja przychodnia w ogóle pracuje? bo ja mam to "szczęście"-.- że w moim regionie wiele przychodni nie podpisało wcale umów z nfz, nie wiem jak z wizytami prywatnymi....

3. gosiagosia60

Nie mam pojęcia,pojutrze zadzwonię.Nic o Toruniu nie mówią,żeby nie pracowali...

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gosia to Ty "moher" jesteś?????

5. gosiagosia60

Noooo :pAle taki raczej piernikowy bardziej,niż moherowy xD

6. bacowa70

Z Torunia to jednak wolę pierniki, ojciec..... jakoś słabo do mnie przemawia, a śmiem nawet powiedzieć, że wogóle-.-8)

7. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cyrk teraz z tymi przychodniami, na szczęście u mnie w okolicy wszystkie funkcjonują jak trzeba. :p
    Aniu, ano znam ten ból, na szczęście rodzice kupili nowy, bo tamten już wysiadał. ;)

8. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

yhhh na domiar pecha , ktory dzisiaj u mnie gosci Kuba postanowil z siastra spac bo tam telewizor i stary u mnie wyladowal i jak ja biedna bez synusia zasne :oops::cry::cry::cry:

9. bacowa70

Anuś, żebym tylko rączek nie musiała zacierać........:D:inlove::D

ankagdw lubi to.
  10. ankagdw

hahahhaaa nie no nieee cos ty :D parka styknie :pxDxD:cry: stary juz z reszta prawie kima -wczesniej spac chodzi na cale moje szczescie xD:cry:
    aleezzzz pieknie w sygnaturkowni mod Dotti napisala no kurczaczki podoba mi sie :p:music:xD:cry:

11. bacowa70

A jak się obudzi, zapuka w plecki i zapyta "przepraszam czy można skorzystać":inlove::music::inlove:

12. ankagdw

hahahahaahhaa -mocno spi skubany hihihihhi xDxD:cry::cry:

13. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Jak mocno śpi, to szybko się wyśpi :music:
    Czeka Cię pracowity, ale i ciekawy być może przyjemny poranek ;)xDxDxD

14. ankagdw

-.--.-nie sadze synus przybiegnie skoro swit pierwszy :pxDxDxD:cry::cry::cry:

15. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Może synusia przekupił...;)8)

bacowa70 lubi to.
  16. ankagdw

o_OxDxDxD:cry::cry::cry:hihih zobaczymy rano xD

bacowa70 lubi to.
  17. bacowa70

Ankaaa wyłaź spod pierzyny:inlove:8):inlove:

Co dałaś synusiowi, że tu taki spokój.

18. gosiagosia60

Cześć :) Ja od rana zajęta,zamówienia realizuję(ciekawe,kto ponosi moje kiecki :p;) ) teraz z kawą mogę przysiąść

bacowa70 lubi to.
  19. ankagdw

Czeeesc :D dopiero sie dorwalam do kompa hihihhi :D a synus cala noc przespal z Natalka i zadowolony zarzeka sie, ze bedzie juz tam spal i dzisiaj caly dzien siedzi u siostry w pokoju takze miło bo mam starego na glowie i na kompie co gorsza -.-

bacowa70 lubi to.
  20. gosiagosia60

Ja mam spokój dzisiaj-stary po auto pojechał(niestety,nie w Twoje strony),to mam kompa tylko dla siebie :p