ankagdw

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika ankagdw, 14 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Kąpie się w ciepłej wodzie. Jak wybieraliśmy mieszkanie, to ku zdziwieniu wszystkich wzięliśmy takie z własnym bojlerem.
    Uczulenie objawia się czerwoną swędzącą wysypką.
    Chodzi o to, że woda z sieci, zwana CWG - ciepła woda gospodarcza, jest podgrzewana chemiczne. Rura z wodą jest w rurze, w której jest środek chemiczny podgrzewający tę wodę. Często dochodzi do rozszczelnienia rury z wodą i wtedy ten środek chemiczny dostaje się do wody. To jest sprawca całego naszego nieszczęścia.
    Dlatego też wszędzie się mówi, żeby tej ciepłej wody nie używać do celów spożywczych, ponieważ może dojść do zatrucia.

Pamiętam, ja Młoda mając dwa miesiące po raz pierwszy została wykąpana w takiej wodzie. Weekend, wieczór, a dziecko całe, łącznie z głową w wysypce. Na szczęście lekarka nie pierwszy raz się spotkała z takim czymś i od razu trafiła z diagnozą. Później sprawdziliśmy jeszcze kilka razy i różnie bywało. W końcu czasem się zdarzy cud i rura nie strzeli :p

Kurz bardzo lubi zbierać się za meblami i pod meblami.
    Nie daj sobie wmówić, że jak będziesz miała meble stojące bezpośrednio na podłodze, to kurzu tam nie będzie. Będzie, tylko go nie widać i trudniej go stamtąd się pozbyć.
    Polecam meble na dość wysokich nóżkach, na tyle, żeby swobodnie wjechać pod nie odkurzaczem, mopem, czy po prostu ścierką.

Uff... Chyba książkę napiszę :p

ankagdw lubi to.
  2. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

No nieźle:eek:dobrze że szybko udało się diagnozę postawić:)a co do mebli....to nie cierpię mebli na nóżkach, wszystko u mnie stoi bezpośrednio na podłodze...i chyba muszę zacząć w tych miejscach częściej sprzątać:p Tak sobie myślę że życie bez kurzu było by takie proste-.-8):D

Dzień dobry niedzielne:)

3. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

Dobry ;) niedzielnie -nie lubie niedzieli -.-jakos tak..
    siedze i sie zastanawiam gdzie tu sprawiedliwosc...Klaudia kiedys dala do obrobki w linku do Wioli babke -niewulgarna ,nie naga ,ktorej tylko bylo widac kawalek ponczochy i malo jej nie pozarli za to ,a kojko ma golaske owinieta jedynie wiatrem i jest elegansio o_Onie kumam ...lepsiejsza jakas czy co..:oops:

4. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witajcie dziewczynki:D
    miłej niedzieli życzę:D
    Aniu aż poleciałam zobaczyć kojko,rzeczywiście masz rację:oops:

5. ankagdw

ja nie wiem czy ty pamietasz ta awanture o obrazek Klaudii,babeczka w dosyc zabudowanym staniku bialym lezala nic jej nie bylo widac i kawalek nogi i ponczochy kawalek tylko tyle bylo na zdjeciu widac ale twardo sie klocili ze to zgroza i dzieci i wogole...mi to generalnie nie robi problemu bo kojko kiecka fajna ale noszz kurcze niesprawiedliwosc widze -.-
    i dokladnie pomietam kto wtedy skasowal post Klaudusce -.-

6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Cześć :) Trochę się obrobiłam na farmie i popełniłam jedną sygnę,to wpadłam na chwilkę się przywitać :music:Anka,Ty pewna jesteś,ze to studio,to nie błąd był? o_OSiary nie robię ?-.-A co to za kiecka,o której piszesz?Gdzie jest?

7. ankagdw

Klaudii ?na starym forum

8. gosiagosia60

Nie Klaudii,ta druga

9. ankagdw

a to zobacz kojko17 w szafie :)

10. *ewa*

pamiętam tamtą drakę..................
    mnie się kiecka kojko niezbyt podoba,nie mój styl,a rzeczywiście jest hm....................
    Gosiu fajna kiecunia morska:D

11. ankagdw

mi sie podoba i nie przeszkadza wcale ale ..no wlasnie ale..-.-niesprawiedliwe i juz :p

12. gosiagosia60

Też mi się podoba ale sama w takich nie latam;)Moze na nowym forum,trochę inaczej podchodzą-zresztą mało kto widział już

13. *ewa*

mnie też nie przeszkadza,ale styl nie mój..............

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dzień dobry! :) Co u Ciebie? :) Miłej niedzieli życzę. ;)
    Kawy? :p ;)

15. Zła_Kobieta

Coś do tej kawy przyniosłam :)
    Anja, niestety, ale Ciebie z tego muszę wykluczyć... chociaż jako dodatek do deseru...

gosiagosia60 lubi to.
  16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Zetko, no to będzie dla Ani tak zwana kawa z prądem. xD Daje niezłego kopa, nie to żeby coś, ale spróbowałam takiego wynalaku od mamy kiedyś. xD Nie czarujmy się, że nigdy takich rzeczy nie próbowałam. xD To sączcie sobie kobietki kawunię z odrobiną prądu. xD :p Smacznego! ;) xD

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Cześć, witam Was popołudniowo:)

Zetko Twój likier do kawy musi być bardzo smaczny, natomiast ja kilka lat temu kupiłam w Czechach coś takiego
    i tego nie da się spożyć z niczym pomimo, że pani zachwalała to jako cudo do kawy. Już zastanawiam się czy by go może przez chlebek ...... bo zapach ma politury-.-8):wuerg:

Zła_Kobieta i gosiagosia60 lubią to.
  18. Zła_Kobieta

Baileys jest jednym z moich ulubionych. Inne uszlachetniacze do kawy, jakie lubię: ajerkoniak, baryłeczki wedlowskie i czekolady Lindt z whisky :)

Anja8787 lubi to.
  19. ankagdw

bleee nie lubie kawy z pradem fuujccc:wuerg: kawa to kawa a prad to prad xDxD:cry::cry::cry:

20. gosiagosia60

No i masz rację :pjak sie truć,to czystym xD